jojo, to jsou ty nejvíc nejlepší dárky:-) my si dáváme ty "hlavní" už téměř tradičně společný: vánoce - něco domů/kávovar apod/, narozeniny/máme zároveň/-výlet, dovolenou... a pak to ještě chce vymyslet tu osobní maličkost
Stěžovací vlákno
No jo no. To je život. Ten virtuální hlavně.
A kdyby bylo nejhůř, tak se můžeš od diskuze o skládání ponožek přesunout někam, kde vynalézají recept na lék proti rakovině i světový mír.![]()
LOL ![]()
nojo hroch vlastně... že ony se někde baví bez nás!![]()
tomu se mi nechce věřit! určitě by si rády zaskládaly společně s námi! to je přece grandiozní téma, které by se ještě dalo uchopit krajově, sociálně, gendrově... no jo, takhle promarnit příležitost! ![]()
Klidně vsadím boty i kalhoty, že Lola se zpět zcela jistě nevrátila.
aj spodní gaťky:P ale to si myslím že ani siouxsie nemyslela... hele a kdo je vlastně siouxsie?;-))
no právě, to já bych papuče vsadila taky! právě proto se ptám...
Jinak pro ty, co tápou s výběrem dárku pro muže, já ten skok s padákem fakt koupilla a ještě maj v nabídce vyhlídkový let pro lidi se slabším nervstvem
pak mam triko s obrázkem z Tarantinovo filmu ( poštovný bylo skoro dražší než to triko) a šampaňský
tak pochopitelně se baví o nějakých nedůležitých okrajových hloupostech, jako třeba skládání podkolenek, které, jak každý ví, už jsou dávno out:P
aj spodní gaťky:P ale to si myslím že ani siouxsie nemyslela... hele a kdo je vlastně siouxsie?;-))
aaale, znáte to - dlouhá léta četla a nepřispívala, až teď se holka vodvážila! ![]()
vyhlídkový let pro lidi se slabším nervstvem
prosím co to je? to bych vážně asi nutně potřebovala:-)
skok padákem dostala kamarádka a pro ni to bylo fakt přímo na míru, ona je takovej šílenec. dát to muži byly by to vyhozený peníze a ještě by si pomyslel že se ho chci zbavit:P
co podkolenky...! dnes ráno jsem potkala místního občana a měla jsem dojem, že out jsou i boty! pán chodí celý rok bosky. teda chodí, jezdí MHD, na boty evidentně má, ale nepotřebuje je. škoda, že jsem neměla koule na pořízení fotky ![]()
No, pro lidi co nechtěj skočit, nabízí vyhlídkové lety, možnost výběru letadla tam myslím taky je a délka a trvání trasy a okruh...budou to nabízet všude, je asi dobrý najít něco ve svém okolí..
aha jo už jsem si poposedla:-)
K třicetinám (dávno již tomu) jsem koupila let balónem, letěli jsme povhopitelně oba.
Ale tričko s Tarantinem by mohlo zabodovat, poděl se prosím.
tak ono se u toho tandemovych seskoku da celkem dobre zrakvit. muz by to asi i chtel, ale ja se bojim.
jinak muj muz by jiste ocenil ten veterny tunel - simulator volneho padu a nevik jak jeste se tomu nadava, ale prijde mi to fakt priserne draha sranda.
Jednoho takového jsme potkaly minulý čtvrtek, to bylo megahnusně, pršelo...děti byly v takovém šoku, že to ani nekomentovaly.
Na zimu se asi zvyknout dá, ale riskovat to v narvaném metru, auvajs!
Já to napsala blbě, bez čárky, trochu mě zlobí přepínání v klávesnici, nepřeskakuje to po čárce zpět, jako dřív, tak mě čárky oteavujou..
Mám ho z amazonu, nevi m jestli najdu obrázek, je tam auto zabiják a nad tím 'death proof' děsně to chtěl..
Veterny tunel jsem dala muzi loni, dnes poukazku vybral a je nadsen a ja to chci letos taky
Hír..
jj, já jak ho viděla, tak jsem si taky uvědomila, že na zimu se určitě zvyknout dá. na co bych si ale opravdu jen těžko zvykala je ten bordel na zemi, po kterém chodí. to se mi ekluje fakt hodně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje