Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:12
Reakce na coralline:

Zatím jsem vymyslela balíček víno + něco dobrýho k němu. To radost určitě udělá, ve výsledku i mně

jojo, to jsou ty nejvíc nejlepší dárky:-) my si dáváme ty "hlavní" už téměř tradičně společný: vánoce - něco domů/kávovar apod/, narozeniny/máme zároveň/-výlet, dovolenou... a pak to ještě chce vymyslet tu osobní maličkost

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:13
Reakce na Sweet Potato:

No jo no. To je život. Ten virtuální hlavně.

A kdyby bylo nejhůř, tak se můžeš od diskuze o skládání ponožek přesunout někam, kde vynalézají recept na lék proti rakovině i světový mír.

LOL 

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:13

nojo hroch vlastně... že ony se někde baví bez nás!

tomu se mi nechce věřit! určitě by si rády zaskládaly společně s námi! to je přece grandiozní téma, které by se ještě dalo uchopit krajově, sociálně, gendrově... no jo, takhle promarnit příležitost!

48923 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:15
Reakce na Sweet Potato:

Klidně vsadím boty i kalhoty, že Lola se zpět zcela jistě nevrátila.

aj spodní gaťky:P ale to si myslím že ani siouxsie nemyslela... hele a kdo je vlastně siouxsie?;-))

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:15
Reakce na Sweet Potato:

no právě, to já bych papuče vsadila taky! právě proto se ptám...

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:15

Jinak pro ty, co tápou s výběrem dárku pro muže, já ten skok s padákem fakt koupilla a ještě maj v nabídce vyhlídkový let pro lidi se slabším nervstvem  pak mam triko s obrázkem z Tarantinovo filmu ( poštovný bylo skoro dražší než to triko) a šampaňský 

48923 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:17
Reakce na siouxsie:

tak pochopitelně se baví o nějakých nedůležitých okrajových hloupostech, jako třeba skládání podkolenek, které, jak každý ví, už jsou dávno out:P

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:17

aj spodní gaťky:P ale to si myslím že ani siouxsie nemyslela... hele a kdo je vlastně siouxsie?;-))

aaale, znáte to - dlouhá léta četla a nepřispívala, až teď se holka vodvážila!

48923 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:19
Reakce na Ounz:

vyhlídkový let pro lidi se slabším nervstvem 

prosím co to je? to bych vážně asi nutně potřebovala:-) 

skok padákem dostala kamarádka a pro ni to bylo fakt přímo na míru, ona je takovej šílenec. dát to muži byly by to vyhozený peníze a ještě by si pomyslel že se ho chci zbavit:P

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:21

co podkolenky...! dnes ráno jsem potkala místního občana a měla jsem dojem, že out jsou i boty! pán chodí celý rok bosky. teda chodí, jezdí MHD, na boty evidentně má, ale nepotřebuje je. škoda, že jsem neměla koule na pořízení fotky

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:22

No, pro lidi co nechtěj skočit, nabízí vyhlídkové lety, možnost výběru letadla tam myslím taky je a délka a trvání trasy a okruh...budou to nabízet všude, je asi dobrý najít něco ve svém okolí..

48923 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:23
Reakce na Ounz:

aha jo už jsem si poposedla:-)

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:24
Reakce na Ounz:

K třicetinám (dávno již tomu) jsem koupila let balónem, letěli jsme povhopitelně oba.

Ale tričko s Tarantinem by mohlo zabodovat, poděl se prosím.

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:25

tak ono se u toho tandemovych seskoku da celkem dobre zrakvit. muz by to asi i chtel, ale ja se bojim.

jinak muj muz by jiste ocenil ten veterny tunel - simulator volneho padu a nevik jak jeste se tomu nadava, ale prijde mi to fakt priserne draha sranda.

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:25
Reakce na siouxsie:

Jednoho takového jsme potkaly minulý čtvrtek, to bylo megahnusně, pršelo...děti byly v takovém šoku, že to ani nekomentovaly.

Na zimu se asi zvyknout dá, ale riskovat to v narvaném metru, auvajs!

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:26

Já to napsala blbě, bez čárky, trochu mě zlobí přepínání v klávesnici, nepřeskakuje to po čárce zpět, jako dřív, tak mě čárky oteavujou..

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:28
Reakce na Sweet Potato:

Mám ho z amazonu, nevi m jestli najdu obrázek, je tam auto zabiják a nad tím 'death proof' děsně to chtěl..

Offline Candance
5607 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:29
Reakce na continuity:

Veterny tunel jsem dala muzi loni, dnes poukazku vybral a je nadsen a ja to chci letos taky

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:29

Hír..

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:30
Reakce na Sweet Potato:

jj, já jak ho viděla, tak jsem si taky uvědomila, že na zimu se určitě zvyknout dá. na co bych si ale opravdu jen těžko zvykala je ten bordel na zemi, po kterém chodí. to se mi ekluje fakt hodně.