Tyjo to je dobrej tip, dík
Stěžovací vlákno
větrný tunel by byl asi dárek pro mě a ten seskok... no nevím, sice bych si to vyloženě nevybrala, ale když by to muselo být... :-))
No znáamá to dala muži a samo musela s ním a byla doslova nadšená..
ja uz pro nej celkem darky mam, jeste mozna neco prikoupim, pravda je, ze poukaz do vetrne sachty se lip vejde do maleho bytu nez obri legove rypadlo a cena bude podobna :D
ja kdyz si jen predstavim ten pruvan, tak me zacne bolet hlava, nedavam ani klimatizaci, natoz toto. takze bych tam nevlezla, ale jeste to promyslim.
To je úplně nejhorší, jasně. Plivance, fujtajbl!
jj, já jak ho viděla, tak jsem si taky uvědomila, že na zimu se určitě zvyknout dá. na co bych si ale opravdu jen těžko zvykala je ten bordel na zemi, po kterém chodí. to se mi ekluje fakt hodně.
ona asi časem vyroste člověku podrážka:-)) spíš nechápu co tím bosochozením ti lidi sledujou... dyť už ten náš slavnej předek z rakouskýho ledovce měl pečlivě ušitý botičky
Taky přemýšlím o nějakém zážitkovém dárku zase jednou, na těch je nejlepší, že nezaberou místo. Myslím, že úspech by mělo nějaké boření, bagrování...
Nikdo mne nepřesvědčí, že chození po tvrdém povrchu, asfaltu, dlažbě, je nějak prospěšné. Mně to vadí i doma, kde je dlažba. Zbytek rodiny pořád někde ztrácí bačkory a já trpím, jen to vidím.
no jo, ale předek taky dost smutně skončil... v ledovci!
určitě má kůži na nohou dostatečně zrohovatělou. mám takové nejasné tušení, že to bosochození by mohlo mít vliv na motoriku celého těla, ale moc jsem po tom nepátrala. občas se cvičitelka SM zmíní o důležitosti cvičit bosky, tak to jsem to brala jako něco podobného. ale možná jsem mimo...
já strašně ráda chodím bosá... jenže po tvrdým mi to opravdu dělá zle, bolí mě strašně paty. musela jsem začít nosit pantofle na starý kolena
prospěšný to určitě není a právě nějaký odkazy na "přírodní život" by nedávaly smysl, protože už x tisíc let zpátky lidi prostě boty nosili... takže tomu nerozumim. no však nemusím všemu:-)
mame teda tvrde drevo, ale chodim bez backor celorocne, v zimnich mesicich nasazuji ponozky. muz chodi v backorach, protoze mu vadi ty drobky na ktere slape.
to mi pripomina, ze jsem jeste chtela pod stromecek poridit ten roboticky lux, ale propasla jsem uz asi vsechny slevy, co na ne kde byly (to jsem tady nekde psala, jak me v krame vytocili).
Jo, paty, po pár krocích.
Před pár lety mi kamarádka tak vychvalovala boty pětiprsťáky, že jsem si je na doma taky koupila. Jenže soukat se do nich je tak pracné, že zahálí v botníku.
jestli se nevymáčkne....
tak kvůli tomu jsme se doma nedávno pohádali. nechci si o dárek říkat, to si ho můžu jít koupit sama. chci vědět že se nad tím někdo zamyslel a chtěl mi udělat radost. dražší dárky mě samozřejmě potěší a u nich dávám přednost konzultaci to jo - třeba u šperku je ideální společný nákup. ale pak mám hroznou radost z drobností, o kterých jsem se třeba někdy zmínila že se mi líbí a pak je nečekaně dostanu. takové to úkolování - tak, hleď si vybrat co ti mám koupit - to je pro mě za trest.
Toto, presne!!!
tak ty primitivne kmeny v amanzonii boty nenosi doted, ale taky nechodi po asfaltkach, ale nerovnych mekych, pruzicich povrsich nekde v pralese. lidi je nosily spis jako ochranu pred zimou. zvyknout se asi da, ale to reuma na stare kolena bych uz asi nechtela :D
joo to poznáš až budeš starší
ne ale bez legrace cca do 40 jsem taky papuče neuznávala:-) drobky nedrobky.
toho robota jsem asi nečetla, ale tudle jsem si vzpomněla když jsem pouštěla našeho, že údajný letošní "vítěz všech testů" nemá radiomajáky, bez nich bysme byli namydlení. jinak teda jak jsem po něm dlouho toužila tak mě nezklamal a fakt si ho hrozně užívám
Já si kdysi nechala koupit ten vytírací, asi by samotný lux byl býval mnohem lepší.
no šak nežijem v amazonii. samozřejmě, jde mi o tu zimu. plus dneska i ty tvrdé povrchy ale to tehdy neměli, zima je tu furt víceméně stejná.
vytírací jsem tuhleva zkoumala... no u nás by to nemělo smysl, když zametací (což je přesnější oproti luxu) má plný bříško razdva:-) leda je pouštět po sobě:P
když přišly do módy kdysi.. cca 10 let zpátky? ty vzorovaný prstový ponožky, dcera chodila na zš a chtěla je, tak je dostala a teda i nosila, ale jak se do toho soukala... pamatuju a proto vim že nic pro mě:-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje