Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2026 08:28

Garfie to vypadá skvěle, určitě si to užijete!

Mimochodem, syn ten na keramice na kruhu vyrobil asi 8 takových mističek. Jsem mu říkala, že to má na čajový obřad

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 06. dubna 2026 08:40

Evaeva Šikovnej! :-) Já si náhodou teď ty malé talířky/mističky navykla používat hodně, vypadá to super! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2026 08:46

Garfie na co je používáš? To je tak na tři oříšky

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 06. dubna 2026 09:16

Garfie tvl, Garfiku, neblbni ... já jet do Japonska, tak se klidně budu na čajový obřad nebo cokoli jiného dívat v tabletu - hlavně, že to bude v Japonsku

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 06. dubna 2026 10:51

Samantha Však ona o nic speciálního taky nestojí, to je jenom moje potřeba. :-) A vidíš, teď mi došlo, že už tu bude potřetí a na čajovém obřadu ještě nebyla! (což ovšem ani velká část Japonců, takže o nic nejde...)

Evaeva Když mám návštěvu, tak je rozhodím po stole právě jen s pár oříškama nebo olivama....a tak. Pak to má každý blízko a vypadá to cool. Ale oříšků se mi tam teda vejde víc než tři.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2026 11:10

Garfie noomy je máme hodně mini

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 06. dubna 2026 11:21

Evaeva Ty jsou krásný!!! Já si to náhodou dokážu představit, vyzkoušej to. Ono navíc, když je tam toho málo, ani to tolik nemizí...

Offline continuity
43178 příspěvků moje polička 06. dubna 2026 12:06

Garfie hlavně se těch oříšků nepřežereš. Přijde mi to super nápad. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2026 12:17

Garfie k nám takový návštěvy nechodí. K nám chodí ty, jak sežerou pytlík biosaurů

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 06. dubna 2026 12:18

Evaeva my to doma taky dost pouzivame, jak rika Garfie na orisky a olivy, nebo do toho servirujeme marmeladu a med na brunch :) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2026 12:21

Lilly_Ku brunch v naší domácnosti mně pobavil

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 06. dubna 2026 12:21

Evaeva Haha, dovedu si to představit, ale neboj, čas distingovaných návštěvníků se jednou (třeba) vrátí!!!

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 06. dubna 2026 16:23

Přijela jsem z Velikonoc a jsem tak naštvaná, že se z toho jdu vychodit ven. Na vesnici, odkud pochází moje matka a kde má chalupu jsou Velikonoce jednou z nejzásadnějších akcí roku. Všichni se na to těší, nakoupí, navaří a čekají koledníky. Chodí odhadem 50 dětí, kluci i holčičky, všichni spolu, nikdo nikoho nebije. Pro moji matku je to dost zásadní událost, moje dcera to nesnáší, i když jako dítě to milovala. Ale vnuka tam přivezla s tím, že to dělá jen kvůli babičce.  Vnuk to bral jako jednu z fajn akcí, kdyby byl místo toho v ZOO, bylo by mu to jedno. Dcera měla při předávání blbý kecy, který si mohla odpustit. Nebyly směrem ke mně, ale k vesničanům, kteří jsou hloupí, že udržují ty debilní zvyky.Matka přijela o 20 minut později a trvala na tom, že si vnuk musí vzít pomlázku od ní a vyměnit ji za tu, kterou celou dobu koledoval. Vnuk trval na tom, že už pomlázku má, takže ji matka demonstrativně odhodila.

Po celou dobu jsem byla ten hlídač, který kontroloval, co dá vnuk do pusy a co mu hodí do košíčku. Takže se mnou měl dva perníčky, řízek, chleba a salátovou okurku. Moje matka to celou dobu komentovala, že chudák dítě a snažila se mu přilepšovst. To mě vytočilo, tak jsem jí vynadala.

Když si pro něj dcera přijela, sama mu otevřela pytlík bonbonů a rozbalila čokoládu... 

Na závěr mi matka řekla, to jsem teda dopadla, když jsem sem musela přijet svým autem. Já byla 120 km od domova a opravdu se mi nechtělo čekat, až se vykecá s celou vesnicí, případně si dá někde skleničku. I tak celá akce trvala několik hodin.

Takže jsme teď tři nespokojený ženský. Dcera i matka mají každá svůj díl pravdy a já jsem někde uprostřed.

Za svoji jedinou chybu považuju, že jsem neodjela, tak jako každý rok, někam do pr..le.

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 06. dubna 2026 16:47

999 den blbec, to se stane. priste nekam na vylet:-)

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 06. dubna 2026 16:53

viktorka_od splavu Mám tak vyplavený adrenalin, že stojím ve frontě na zmrzlinu :-). 

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 06. dubna 2026 17:02

999 bože, ten pocit mi je tak známy, daj si dvojitú

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 06. dubna 2026 17:13

Janulik03 Dala :-). Mangovou a kokosovou :-).

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 06. dubna 2026 17:19

999

U nás dnes boli teda mládenci napriek tomu, že sme doma s mužom iba my. Sú to vnuk a jeho kamaráti, banda futbalistov, ktorí tvrdil že nás nemôžu obísť

Za stolom zjedli všetko čo sa dalo, bolo tu hlucno, veselo, vyzerá že zas u nás bude plno mladých ľudí, aspoň sa tým "vyhrážali".

Muž povedal že by mohli prísť na brigádu keď budeme robiť drevo, boli nadšení, tak uvidíme

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 06. dubna 2026 17:20

Garfie docitavam, chápem že by si chcela niečo špeciálne, si úžasná 

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 06. dubna 2026 22:37

Už sedmý den jsem zahleněná , kašel , rýma . Nemůžu skoro dýchat . A to jsem si říkala , že jsem nebyla nemocná spoustu let.