no jo, sakra! ono je to docela logické... škoda! ![]()
Stěžovací vlákno
Zvlášť, samozřejmě. Jako dítě jsem úplně nedokázala ocenit tu chuť jogurtu, takže jsem ho rychle snědla, abych se dostala k tomu lepšímu vespod.
Jak já bych si ho teď dala.
Taky ho pamatuju a taky jsem ho jedla zvlášť...úplně se mi ta chuť vrátila, chodila jsem na něj s babičkou do Mléčně jídelny na náměstí a nejlepší a nejméně časté bylo s červeným želé (lepší než žluté). To je vzpomínek, díky za ně![]()
Kocici jazycky, lentilky a bananek v cokolade jsem jako dite vubec nemela rada. Kdyz to nejaky pribuzny nebo navsteva donesli, jako ze mi tim udelaji radost, tak jsem byla vzdycky dost nastvana :-)
mně přišla nejhorší studentská pečeť (a přijde mi hrozná furt), moc tlustá, rozinky, buráky, i to želé v tom je hnusný
taky jsem si v obchodě nedávno při pohledu na vánoční kolekce vzpomněla na velké trauma od jedné babičky, která měla na vánočním stromku jako ozdoby prázdné stříbrné obaly od bonbonů naaranžované tak, aby vypadaly, že v nich něco je.....to zklamání vždycky......a pak tam jednou dala i vopravdický bonbóny, ale takový ty s hnusnou šedivou náplní
No jo, studentska pecet, na tu jsem zapomnela, tu jsem taky moc nemusela...
a naprosto jsem milovala arasidove krupky, o ty jsem se delila jen s nejvetsim sebezaprenim :-)
a pak jsem mela celkem rada cokoladu (no ona to asi ani cokolada nebyla), ktera byla dost svetla, ne uplne bila, a byla v obalu, ktery na sobe mel vystrihovaci panenku a oblecek na ni. Nejsem si teda jista, jestli jsem ted nespojila dohromady dva vyrobky, zda ta svetla cokolada byla skutecne v takovem obalu, ale myslim, ze jo...
Na tu panenkovskou čokoládu si nikdo z dětství nepamatuje, už jsem si myslela, že jsem si ji vymyslela!! Díky za tuhle vzpomínku.
(Ta byla mamky
) tyhle vypadaj zajímavě, díky za tip
Ráda bych se mýlila, ale sázím spíš pouze na ten retroobal.
Tady píšou, že u některých výrobků je i původní receptura, ale řekla bych, že takových produktů bude minimum.
Nene já si jí taky pamatuju :)
:-)
panenku si taky pamatuju a podle mě ty světlejší nebyly vyloženě čokolády, ale takový ty nugátový a sojový pochoutky.
Za mýho dětství byly asi nejběžnější čokolády tyhle, a ty mi přišly obě pěkně hnusný

Nugatovou a sojovou si taky pamatuju, nejak extra mi nevadily, ale odvazana jsem z nich taky nebyla... Ale ta svetla/bila, co mam na mysli, je jeste neco jineho. Je teda mozne, ze to nebylo v tom obale s panenkou....
já vím, co myslíte, ale taky si nepamatuju, v čem to bylo zabalený, jsem si původně myslela, že to byly ty pochoutky, ale asi fakt ne.
díky! to mě dost překvapuje, protože si umím představit, jak náročný musí být jen dočasně změnit recepturu. tak to si na podobnou akci asi počkám, protože ráda vystavím kritickému porovnání některé moje chutě z mládí ![]()
taky bych tu původní recepturu čekala spíš u Indulony a Odolu, případně tuzemáku, než třeba u piškotů a už nevím, co to tam všechno maj.
A pamatujete, jak měli v ZOO (teda možná i jinde, ale já to pamatuju jenom ze ZOO) takový ty malý pivíčka? Tmavý i světlý, ze želé? (A žvejkačky jako cigarety, to byly časy...)
Ježiš pivíčka byly ale děsnej humáč pro mě, stála sem jen o ty nábodky :)
... že se vměšuji do debaty, já milovala tyto sušenky.
taky bych tu původní recepturu čekala spíš u Indulony a Odolu, případně tuzemáku, než třeba u piškotů a už nevím, co to tam všechno maj.
A pamatujete, jak měli v ZOO (teda možná i jinde, ale já to pamatuju jenom ze ZOO) takový ty malý pivíčka? Tmavý i světlý, ze želé? (A žvejkačky jako cigarety, to byly časy...)
...nebo u Ozalinu :-)
V tom nedávném Retro týdnu jsem si koupila akorát Vineu, a tam bych odpřisáhla, že to bylo chuťově dost jiné než pamatuju.
A napadá mě, jestli Clubky byly tenkrát fakt máslové. 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje