matne si taky vybavuju nejake cokolady s panenkou.Nasla sem tyto.Je tam ta Vase?:-)
Stěžovací vlákno
Ounz pivíčka byly fakt humusný! já je jako želé nikdy nezažila, protože vždycky v nich to želé bylo na kámen ztvrdlý... jak ale byly hnusný, tak ta vzpomínka je taková milá
no podle mě jo, podle mě se ty všelijaký ztužený tuky vůbec tak nepoužívaly jako dneska, kde je to fakt ve všem a navrch na potraviny platily docela přísný normy, jako já si fakt myslim, že to jídlo bylo obecně lepší než je obecně dneska.
no hnusný byly, ale já jsem potřebovala ty půllitry pro panenky!
v čokoládách jsem moc nejela, ale z toho "socík style" mám tak trochu husí kůži. lepší je to "retro" i když obsah je totožný ![]()
Souhlasím. Jak já milovala "polomáčené". A dneska? ![]()
![]()
ja na google zadala retro a vyjelo tohle.no.:-)
potřebu půllitrů pro panenky naprosto chápu! ![]()
no hnusný byly, ale já jsem potřebovala ty půllitry pro panenky!
Tak to je jasný, musela jste se obětovat. ![]()
Teda, pripominate mi tu veci, ktere jsem castecne uz zapomela.
Studentskou pecet jsem nikdy nemela rada, hlavne kvuli rozinkam. Jako mala jsem jedla radsi horkou cokoladu, ale kocici jazycky jsem celkem mohla. Mela jsem rada tu mazlavou nugatovou cokoladu, to byl asi pekny hnus, ale mne chutnala. Zvejky cigarety byly super.
Studentskou jsem taky nikdy nemusela, bylo tam nějak všeho moc. Nugátovou myslíte tuhle? Také jsem ji jedla, byla hrozná :-D. 
Mozna ze ta druha zleva nahore a pak ta posledni... Ale nevim, detailne si ty obrazky uz nepamatuju, spis jen to, ze neco takoveho bylo, a ze se mi to jako male libilo:-)
cigaretove zvykacky si taky pamatuju a pak jeste piskaci lizatka...
tohle na mne taky vykouklo kdyz sem hledala ty s panenkou.A myslim,ze to byl pekny hnus.:-D
Studentskou jsem taky nikdy nemusela, bylo tam nějak všeho moc. Nugátovou myslíte tuhle? Také jsem ji jedla, byla hrozná :-D. 
s obojím se naprosto ztotožňuju - nugátovou jsem občas dostala a teda jeden velkej fujtaxl to byl.
ale studentská pečeť pro mě byla a je úplně nejvíc blef! nemám ráda rozinky a kandované ovoce. a co jsem nikdy nepochopila, jak někdo může v cukrovém sirupu namočenou pomerančovou kůru vydávat za něco delikatesního... anebo aspoň poživatelného! ![]()
Jo, to bude ona, zrovna jsem si rikala, ze si nepamatuju obal, ale ze byl asi zluty. A nechapu, ze mi to mohlo chutnat, ani nechci videt slozeni, ale pamatuju si, jak jsem si uzivala tu mazlavost :-)
A mně zrovna tyhle pochoutky chutnaly víc než čokolády, protože mi asi přišly míň hutný a sladký a bylo tam něco navíc. Na nugátu mi nepřijde nic špatnýho ani dneska teda.
ja tedy pochybuju,ze v tomhle nejaky nugat vubec byl.:-D
Nugátová Zora bývala v dětství moje oblíbená. Pamatuju ji teda s jiným obalem, asi novějším. Dneska už to nejsem schopná pozřít. Nedokážu posoudit, jestli to byl hnus vždycky nebo až teď ![]()
těžko říct, dneska bych to asi nebyla schopná víc než ochutnat
No ja bych rada verila, ze az dnes, ale pochybuju :-D
Nugat mam rada a jsem si celkem jista, ze tahle pochoutka s nim asi nemela nic spolecneho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje