Mívají je v obchodech s hrami a hlavolamy.
Já jednou dostala základní sadu a strašně mne z toho bolely prsty.
Eden mi moc chybí a taky Lola.
Mívají je v obchodech s hrami a hlavolamy.
Já jednou dostala základní sadu a strašně mne z toho bolely prsty.
Eden mi moc chybí a taky Lola.
Užívám si toho, že společně s partnerem máme spoustu zájmů, některé společné, některé privátní a ty si vzájemně uznáváme a podporujeme. Obdarovávat je pak radost, lehkost, zábava. V podstatě nevím co dřív pořídit
. Syn nedávno začal hrát na kytaru, jeho dárek tedy asi nebudu muset balit
, ale aspoň ji zkusím dát až za stromek. A s dcerou to je snadné, jeden ryze ženský, většinou šperk a poukázku či peníz na nákup pár kousků do šatníku a už teď se těším na společné nákupy. Na Vánoce neuklízím víc než jindy, peču jen to co jíme a tak si užívám volna a pohádky. A odjezd na chatu hned na 1. svátek, takže mě míjí i návštěvy. Courat lesem a vrátit se do ještě vyhřáté chaty, provoněné svářákem na kamnech.... Je to už zítra?
No, třídí... on si z té hromady stejných prostě vezme dvě. Ale jsou fakt stejný. Nikdo je nikdy nebude studovat tak zblízka, že by našel ty minirozdíly. A já naštěstí nejsem ten typ, kterýmu by tohle trhalo žíly.
bych se nesoustředila na to co nemá, ale co mu dělá radost
příklad: i když běžně jíte v luxusních restauracích a všechny v okolí zná, určitě se dá vymyslet třeba výlet do jiného města na degustační menu místní vyhlášené restaurace. třeba. nijak extra drahé to nebude, když si pak ten výlet uděláte třeba s noclehem a delším pobytem tak to už nemusíte platit vy:-) samozřejmě to mě jen tak napadlo, může to být cokoliv jiného na tomhle principu
dej si do googlu neocube creations, koupi se to taky pod nazvem neocube.
já jednu sadu našla doma a ono ho to baví!! no jenže bych jich chtěla koupit víc, Eden_Prime psala že jich má snad 30? a to už se pak prodraží..
jo Lola, moje soukromá favoritka na první českou prezidentku!:-) todle je fakt trochu smutný a trochu hloupý, žejo?
Ale tak znáte to, všude je něco. Mně se v Londýně i UK líbí, klidně bych tu i žila trvale, kdybych nemusela řešit finance. Některé věci jsou možná z našeho pohledu nepochopitelné ( někdy i z pohledu Angličanů ), ale podobné třecí plochy by se našly i v ČR. Pro děti je ten pobyt v UK ohromná investice do budoucna - jsou bilingvní, neřeší, jestli je kamarád bílý nebo černý, předpokládám, že tolerance k jiným rasám i kulturám je bude provázet už celý život ( sama se od nich mám občas co učit ).
Tak ja sama mam zkusenosti ze tri statu.A rozhodne ani jeden neni idealni.:-)
Mne jen vzdy prekvapi nejake takove "zakazy prikazy"ve vyspelych statech.
UK mne nikdy nijak nelakalo spis mne to tahne na jih a to je ten nejvetsi paradox jelikoz mam rada rad a poradek,ale kupodivu tam se mi nejak lip dycha.:-D
tak muj otec vzdy rikal, ze mu mame koupit ponozky, idealne deset paru stejnych. nejlepsi darek.
Zatím jsem vymyslela balíček víno + něco dobrýho k němu. To radost určitě udělá, ve výsledku i mně ![]()
No však je taky dostane, když se mu teda hodí.
vy tušíte proč tu Lola není? chybí mi tu řada dalších, které se na začátku přihlásily a pak sublimovaly kamsi ![]()
netušim v nejmenším:-(
Eden asi tušim no... a je mi to líto ale to je tak všecko co s tim nadělám.
na netu nejvíc oceňuju, že se "setkám" s lidmi, se kterými bych se normálně nepotkala/neměla příležitost je poznat, prostě něco jiného než obvyklá okolní sociální bublina, různé názory, zkušenosti... si tu jen mezi sebou přitakávat je sice zábavné, ale ničím mě to neobohatí. njn
No jo no. To je život. Ten virtuální hlavně.
A kdyby bylo nejhůř, tak se můžeš od diskuze o skládání ponožek přesunout někam, kde vynalézají recept na lék proti rakovině i světový mír.![]()
no jéje, takovejch je:-)))
(ovšem pro mě bude pravý hrdina ten, který vynalezne past na lichožrouty:-P
hm, tak to já netuším ani proč tu není Eden, ale nečtu všechny vlákna. chápu, že se někdo vrátil nebo funguje na obou, příp. x dalších fórech. ale hlavní iniciátorky přesunu zmizely (Lola, plavkyprohrocha,...). škoda!
jako ty si děláš srandu, ale já už si nepamatuju co jsem dělávala po večerech předtím, než jsem začala lovit!![]()
nojo hroch vlastně... že ony se někde baví bez nás!![]()
povídání o skládání ponožek bylo nej!
svetovy cybermir a financni stabilitu v regionu zachranuji denne v kolbence, tady budu s dovolenim skladat ty ponozky a vybirat blbe a jeste blbejsi darky k Vanocum. jedna si nekdy musi i trochu odpocinout.
Klidně vsadím boty i kalhoty, že Lola se zpět zcela jistě nevrátila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.