Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. října 2019 20:33
Online RoSa
10150 příspěvků moje polička 20. října 2019 20:46

Jiná Realita já mamce a jedný mojí kamarádce, co jsou hapr se zádama, kupuju tyhle náplasti - prej zázrak! nejlépe hned ze začátku, než se to rozjede!

http://www.fortcm.cz/k-vnejsimu-pouziti/3545-naplast-tian-he-zhui-feng-gao-hrejive-uvolneni.html

Online kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 20. října 2019 20:54

Pinot Noir 

Nepřikusuju. Ale naleju si další sklenku....Teď jsem ho docela omezila, dám si jen o víkendu. No, zatím žádná změna. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. října 2019 21:38

RoSa a všichni: děkuji za tipy! nějak sjsme si to i masírovala a zdá se to lehce lepší.

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 20. října 2019 21:38

A já ode dneška přestávám prasit. Už toho mam dost, jsem jak koule

Škoda jen, že k rozhodnutí mi dopomohlo dnešní ráno... kdy jsem k snídani vyfásla čerstvý pekanový koláčky z Lidlu - moje oblíbený a prakticky jediný sladký, který jsem doteď jedla (ovšem v množství větším než malým, já dobytek) - a v obou kusech, který jsem hodlala sežrat, byly (choulostivější povahy prominou) zapečený vlasy Koláčky letěly nejdřív milostpánovi na hlavu a poté do koše... Takže nic, už si nedám nikdy žádný pečivo!!

Online RoSa
10150 příspěvků moje polička 20. října 2019 21:47

barbucha a nebylo by lepší hodit to na hlavu Lidlu? aby se chytili za frňák a začaly ty baby v pekárně nosit síťku na hlavu...? já bych si tu zkušenost teda pro sebe nenechala! fuj, na vlasy v jídle jsem hrozně háklivá, to se mi navaluje jen při pomyšlení

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 20. října 2019 22:01

RoSa 

Já se málem vobrátila naruby, nic horšího neznám No hele, byla jsem ještě v nedbalkách a nechtělo se mi se vypravovat ven jen kvůli tomu, že jsou to prasata. Ale možná jim příště aspoň sdělím, co si o hygienickejch podmínkách v jejich provozovně myslím!

Online kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 20. října 2019 22:19

barbucha 

Hele, sdělení je fajn ale konkrétní zboží asi nebude vyžadovat ani mluvit a bude rozhodně údernější a nezpochybnitelné 

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 20. října 2019 22:35

kocoureksuggy 

Ale tak jasně... jen ne vždycky se mi chce s tím běžet zpátky. Teda většinou nechce páč odpadkovej koš mám blíž, no.

Online kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 20. října 2019 22:44

barbucha 

To naprosto chápu. Jen si dovedu představit, co si budou myslet, až jim tam budeš přednášet o hygienických podmínkách bez důkazů. Já myslím, že i " starý" a tvrdý by byly prostě jasný důkaz.

Offline Dadoo
11682 příspěvků moje polička 20. října 2019 22:55

barbucha Nemusíš s tím běhat zpátky. Stačí vyfotit a lupnout jim na FB třeba. Je to účinnější, než se rozčílit v jednom obchodě.

I když.. takhle jsem komunikovala před čase s Albwrtem kvůli hnusné shnilé zelenině a prázdným regálům s pečivem. Ta prodejna je ale začarovaná. Moc to nepomohlo. Spíš pomohlo mně tam přestat chodit.

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 20. října 2019 22:58

kocoureksuggy 

No na druhou stranu by se měli aspoň chytit za nos (nebo za vlasy ) - jako když peníze z nich vyrazit (vrátit) nechci, tak přece si nebudu vymejšlet a prudit jen tak z plezíru! "Důkaz" by byl dobrej, kdybych po nich ty prachy chtěla...

Ale asi přitvrdim. Už jsem vyhazovala nechutný avokádo, hnusnou smetanu... asi jim to příště dám sežrat - doslova! A to jsem se tak těšila, že namísto hnusnýho Alberta budu mít v ulici jakžtakž slušnou sámošku, když vyvstane náhlá potřeba... pro každou kravinu se mi nechce objíždět celý město, sakra.

Online kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 20. října 2019 23:02

barbucha 

Budou si myslet svý i když nebudeš chtít peníze. Bohužel, najde se spousta zákazníků, co prudí jen tak ze zábavy, proto si myslím, že s důkazem by to mělo jiný grády.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. října 2019 23:02

RoSa já jen ohledně té síťky: přemýšleli jste někdy nad tím, zda nosí pekaři s plnovousem taky síťku? (ne, nenosí... :D ) síťka není velmi samospasitelná ani na ženách, vlasy mívají třeba na oblečení, tomu se nevyhneš.

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 20. října 2019 23:08

Dadoo 

No jo vidiš to... vyfotit mě to nenapadlo. Ale s tím FB máš pravdu - v naší místní skupině se na ně množej stížnosti dost, hned tam přičiním příspěvek Management patrně k ničemu... Jako přestat tam chodit je taky řešení, ale doprčic kam by to vedlo? Jednou tady votevřeli provozovnu, tak ať je to k něčemu dobrý! 

Offline Dadoo
11682 příspěvků moje polička 20. října 2019 23:27

barbucha Naprosto souhlasím. Já tam ale šla tak 1-2x do roka, takže jsem se s nimi rozloučila ráda.

Online kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 20. října 2019 23:32

Dadoo 

Albert má všechny prodejny začarovaný

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 20. října 2019 23:41

kocoureksuggy U nas na Praze 16 je Albert OK - nebo aspon byval; je fakt, ze naposledy jsem tam nakupovala v roce meho "vyhnanstvi" v Cechach, coz bylo v 2011 - 2012. Ale tatinek tam nakupuje porad a hlasi, ze az na malickosti nema vyhrad.

U nas je zase shnila zelenina (a spina a bordel) v Bille. 

Online Kokoska
34889 příspěvků moje polička 20. října 2019 23:41

Dadoo kdysi byly v Bille pořád nějaké dotazovací akce, jak jsem spokojená a co je špatně a co zlepšit. Opakovaně jsem jim říkala, že mají blbě posunuté cenovky, špatnou zeleninu, pomíchané zboží s různým i prošlým datem spotřeby... nestalo se nic. Už tam moc nechodím.

Albert mi tak špatný nepřijde, ale znám spíš ty hypermarkety. Malá prodejna na Hájích byla děsná. A Lidl se mi zdá, že se se zeleninou a ovocem dost pohoršil.

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 21. října 2019 08:45

barbucha Já teda nevím, co si stěžuješ ...  chtělas omezit sladké pečivo? chtěla ...

zajistil ti Lidl, aby tě na něj přešla chuť? zajistil ...