Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. října 2019 17:44

Pavlena to je pravda,ja bych i rekla,ze az 90%.....no cim sem starsi tim vic mi chutna a je mensi vule si odrict.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. října 2019 17:45

Pavlena promin

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 20. října 2019 17:46
Reakce na Pavlena:

MP Marge Aaa, tak to zni blbe, to se bude tezko menit. 

​Zmenit se to ale musi!!! Postarsi dama, ktera je na zajicky, si nemuze dovolit chodit s brichem visicim z kalhot a s hubou jako mesic

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. října 2019 17:46
Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 20. října 2019 17:46
Reakce na Zarinya:

MP Marge skoda,ze to reseni neni taky tak rychle jako najit priciny.

​Vid!? 

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 20. října 2019 17:46

Zarinya Mno u me je to taky to, ze mam ted cas, prostor, penize jist to, co mi chutna. Driv vzdycky neco z toho nebylo, tak jsem se necim odbyla, moc si nepochutnala a moc toho nesnedla. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. října 2019 17:47

Pavlena jo varit si neco co moc nechutna je dobry reseni.

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 20. října 2019 17:51

MP Marge Tak samo, ze to das..! Daji se z domu vypakovat zbytecny pochutiny? Blba je ta prace.. moje mamka nabrala zmenou materska vs.prace a uz se k puvodni vaze nevratila. Ale tak treba svizne prochazky po praci? Nebo pesky do ni, lze to..?

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 20. října 2019 17:52

Zarinya Docela easy, kdyz se s (nejedlym!) ditetem totalne rozchazis v chutich...  Bych ji pretrhla obcas..!

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 20. října 2019 17:55

Pavlena Uvazuju o tom, ze do prace budu jezdit na kole! Ktere tedy zatim nemam...

Ale jinak to zase tak moc neresim, protoze v praci neplanuju zustat. Rada bych se vratila k problemove mladezi. Tady tu praci beru jako prechodnou (ackoliv je pravda, ze jsem tu zustala dele, nez jsem puvodne planovala). Jen praci nechci menit, dokud nebudu mit licenci, a vzhledem k tomu, ze jsem se jeste ani nezacala ucit na zkousku...

S pochutinami bude holt problem, protoze sambo. Holt budu muset mit silnejsi vuli...

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 20. října 2019 17:58

MP Marge A tak nemuze sambo chapat tvuj boj a s pochutinama se treba stykat mimo domov..? Jako to by nedal nikdo! Mi drahy chroupat pod nos dobroty, kdyz se musim hlidat, bych ho bacila...!

Online kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 20. října 2019 18:11

Já jsem přibrala za posledních 2,5 roku. S.re mě to neskutečně, snažím se, střídavě cvičím, pak mě to zase přejde když si uvědomím, že hlavní roli hraje jídlo. Já jím celkem málo ale večer si ráda dám víno, když už je klid a pohoda. A to s dietou nejde moc dohromady... No hlavně, že to všechno vím...

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 20. října 2019 20:09
Reakce na MP Marge:

​Zmenit se to ale musi!!! Postarsi dama, ktera je na zajicky, si nemuze dovolit chodit s brichem visicim z kalhot a s hubou jako mesic

​Tak zas si ale sousedi budou myslet, ze mas asi prachy! 

Ne, drzim palce, nejhorsi je se vyhnout tem pochutinam, jako ja treba sezeru I bonbony pro deti, nebo nakoupim na ctyri dny a sezeru to za jeden, kdyz je proste pochutinovej den, je to v haji;-)))' A cim min spanku a energie, tim vic zrani, to je jasny! Tak tfuj tfuj, drzim pesti!

Offline Pinot Noir
29864 příspěvků moje polička 20. října 2019 20:17

kocoureksuggy Tak pokud k tomu vínu nepřikusuješ chipsy nebo klobásy, tak to zas takový zlo není

Offline viktorka_od splavu
49308 příspěvků moje polička 20. října 2019 20:20
Reakce na Zarinya:

Pavlena ja to mela taky,diky tomu sem se asi cely zivot udrzovala,pac ja se stresuju furt i kvuli kravinam,ale!po triactyricitce to nak prestalo fungovat.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. října 2019 20:22

viktorka_od splavu co s tim udelame?

Offline viktorka_od splavu
49308 příspěvků moje polička 20. října 2019 20:23
Reakce na Zarinya:

viktorka_od splavu co s tim udelame?

​nevim no. zatim jsem si na to nalila sklenicku cerveneho a otevrela pytlik mandli

Offline Dadoo
11682 příspěvků moje polička 20. října 2019 20:28

Váha je můj nekonečný příběh. Bohužel ale ted, poslední měsíce, mám na nervy a psychiku takový nápur, že jsem pořád strašně unavená, bez elánu, úplně chcíplá. Pořád bych mohla spát, nemám na nic sílu, maximálně tak přijít domů, udělat to nejnutnější a lehnout si.. A jediné, co mi pomůže trochu se vzpamatovat, je něco sladkého. Jako nejsou to zase úplná kvanta, pomůže i něco malého k odpolednímu kafi. 

Ale když jsem ted jela dvakrát na veterinu s Hubíčkem, vždycky jsem do sebe cestou musela natlačit dvě Kofily. Abych vůbec mohla fungovat.Vůbec nevím, jak z toho ven.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. října 2019 20:28

kocoureksuggy Ako pise Pinot Noir vino sa s chudnutim nevylucuje. Aspon u mna ja ked si dam vecer pohar vina, uz nemam chut vyzierat blbosti, vino mi moju mlsnu dostatocne uspokoji. Ja vzdy priberiem ked nepijem

Offline Dadoo
11682 příspěvků moje polička 20. října 2019 20:31

Jiná Realita Na tyhle nenadálé případy mám doma Muay. Mně pomáhá.