Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 21. října 2019 09:06

Samantha 

No zajistil, ale brutálním způsobem!

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 21. října 2019 09:27

barbucha Každej pokus dobrej ... a jinak ti rozumím, "sražené" kalhoty řeším poslední dva roky pořád.. ale že se mi srazí i sukně?

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 21. října 2019 11:39

Ja se porad pri pohledu do zrcadla utesuju ze dva mesice po porodu po me nemuze nikdo nic pozadovat, jako mam stejnou vahu jak pred otehotnenim ale pohled je to smutny. A navic jak furt poponasim mrne a i tu starsi, boli me jizva po slepaku a to nejakemu cviceni taky uplne nenahrava. Vecer si vždy reknu ze az uspim mimino, mohla bych aspon neco pocvicit a vzdy usnu s ni... 

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 21. října 2019 11:50

barbucha Hele, my jsme se synovcema pred mesicem snedli dva mesice prosly korbaciky!!! Z Penny, vsimli jsme si toho, az pri o rvacce o ten posledni, ze byl zelenej. Prinesla jsem dve baleni, s tema deckama to je rychlost, jak pri nakupu, tak pri jidle, aby cloveku vsechno nesnedly, tak jsem se nepodivala pozorne na datum a bylo. Nastesti nikomu z nas nic nebylo, kluci jsou petilety, tak jsem mela trochu strach.

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 21. října 2019 11:54

rasaNori To je jeste brzo a cvicit pri velke unave neni jen neefektivni, ale I dost kontraproduktivni. To uz kdyz se chces necemu venovat, tak spis vhodna strava. Ja cvicivala jeste v tom unavenym obdobi, kdy jsem moc nespala, a zpetne to hodnotim jako peknou blbost. Jako par minut jogy doma proc ne, ale do vetsich akci bych se nepoustela.

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 21. října 2019 12:00

rasaNori dej tomu cas, po druhem to muze jit pomaleji, ale pujde to.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 21. října 2019 15:58

rasaNori na bricho doporucuji jakoby vtahnout bricho a dychat do toho zatazeneho/zatnuteho bricha

Mne to pomohlo dost. Da se to pri uspavani, pri chuzi...

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 21. října 2019 18:15

Poslala jsem si knížku do kindlu a přišel mi mail, že musím potvrdit, že mi to opravdu mají poslat. A že jestli nechci příště potvrzovat, mám si změnit kindle mail.

The following will help keep your Send-to-Kindle email address secure:

Ensure your Send-to-Kindle email address is different than any other email addresses you use. Use a combination of uppercase letters, lowercase letters, and numbers. Avoid including any personally identifiable information.

Jako WTF? Však se do kindlu dá posílat jenom ze schválených emailových adres. Trochu to přehání se mi zdá.

Takže kdyby mi chtěl někdo poslat nevyžádaný dokument, měním si adresu na 10HlávekZkurvenýhoZelí@kindle.com (nebo jak to bylo s tím heslem...)

Offline Janulik03
20240 příspěvků moje polička 21. října 2019 20:06
Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 21. října 2019 20:46

coralline cha cha! Jinak teda otravny! Uvazovala jsem nad Kindle, ale dalsi email fakt nechci!

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 21. října 2019 21:50

Stezuju si, ze me s.rou lidi co postradaj zasady a jakysi charakter, obzvlast kdyz nejsou uplne blbi a vi, ze to co delaji je uplne mimo. A stezuju si na sebe, ze na ne vetsinou kaslu pozdeji nez bych mela (mam tendence chtit pomata, a nepomuzes jako, musej sami a nechtej) 

Jo a manipulatori jeste, kdyz uz jsem v tom, me prudi teda neskutecne. 

Offline Tak Betty
6132 příspěvků moje polička 21. října 2019 22:05

odpoledne u nás zazvonil sousedů šestiletý syn, že si jde povídat. Vlastně nás ani nějak nezná. No pozvala jsem ho dál, nějak jsem tedy neměla na výběr a on mi po asi čtvrthodině říká "ty šilháš"! Vyloženě jsem zůstala zkoprněle zírat, protože je to tak. Abych ho vyzkoušela říkám na který oko a trefil se. Nikdy mi to nikdo neřekl. To fakt  malý dítě pozná? Ani moji vnuci mi to nikdy neřekli.

Offline Potrefenáhusa
38835 příspěvků moje polička 21. října 2019 22:10

Tak Betty Jojo, mne to řekl obvodak minulej rok taky, moje vlastní mama si toho nikdy nevsimla, až když jsem brecela na rameni kamarádům, tak mi jich par lidi řeklo, ze jo a ze si mysleli, ze to vim

no nevedela!!!!

Offline Tak Betty
6132 příspěvků moje polička 21. října 2019 22:16

Potrefenáhusa Ty jsi nevěděla, že šilháš? Já tedy jo, někdy v 18ti jsem byla i na operaci. Ale po čase se to zase vrátilo.

Nechala jsem si udělat pas a tam je to taky hodně vidět. Byla tam se mnou moje služebně nejstarší kamarádka. Říkám ji, ani ti to nebudu ukazovat, protože tam šilhám a ona, že si prej toho nikdy nevšimla.

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 21. října 2019 22:21

Tak Betty Zajimavy! A na toho kluka bacha, ted ho tam budete mit obden, kamoska ma podobny sousedy a rikala v lete ani nevetrame aby na nas neporvavaly jejich deti a nezvaly se na navstevu. Minule prej zkouseli asi triletou holcicku, jak dlouho vydrzi volat jejich jmena nez vylezou, no vydrzela dlouho, oni to po 20 minutach vzdali, chtela pujcit jejich kocku domu:-D:-D

Offline Makara
3638 příspěvků moje polička 21. října 2019 22:21

kocoureksuggy MP Marge @zarinya a ostatní, co nejsou spokojeny se svou váhou. Založila jsem nové téma v Komunitě pro sdílení závazků, úspěchů a neúspěchů.

Já mám cíl mínus 5 kg.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. října 2019 22:22

teď jste mi připomněli, jak jsem nedávno zůstala zkoprnělá, když jsem jednala s jedním pánem, který zdánlivě měl oči zcela ok. a pak se nějak zamyslel, a najednou mu šlo každé oko jinam, jak se soustředil. já jsem se strašně lekla, protože to bylo hrozně nečekané. to jako není stížnost, ale byl to zvláštní zážitek. nebylo to žádné nenápadné šilhání. prostě fakt se díval každým okem úplně jinam, ale jenom chvíli, pak zase normálně.

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 21. října 2019 22:22

Tak Betty s tim vsimnutim, ono strasne zalezi jak jsi vyrazna/nevyrazna a vsechno okolo, nekdy proste clovek vubec nedohlidne;-)

Offline viktorka_od splavu
49307 příspěvků moje polička 21. října 2019 22:23

Jiná Realita právě přemýšlím, jak si toho lze nevšimnout...

Offline Potrefenáhusa
38835 příspěvků moje polička 21. října 2019 22:33

Tak Betty Tak mne trochu ujíždí jen jedno oko a ve specifických situacích, třeba když sedim vedle nekoho u stolu a mluvim k nemu s natočenou hlavou, v zrcadle to samože nevidim

zvysuje to teda únava, k tomu obvodakovi jsem dolezla se zašprajcovaným krkem a strašnou bolesti hlavy, tak to asi zvažoval jako možnej příznak něčeho vaznyho