Potrefenáhusa jakože už umíráš na rakovinu mozku nebo co? ![]()
Stěžovací vlákno
Jiná Realita No tak bylo to asi dva měsíce poté, co ji diagnostikovali mymu blizkymu a o půl roku mladšímu kolegovi
myslim, ze když někdo dorazi k doktorovi, ze ho dost boli hlava a má zmenu vidění, tak se zajimaj
Potrefenáhusa já to jako vůbec nezpochybňuju, ale kdyby to takto doktor viděl, měla bych z toho hrozný pocit, uf.
Tak Betty Zajimavy! A na toho kluka bacha, ted ho tam budete mit obden, kamoska ma podobny sousedy a rikala v lete ani nevetrame aby na nas neporvavaly jejich deti a nezvaly se na navstevu. Minule prej zkouseli asi triletou holcicku, jak dlouho vydrzi volat jejich jmena nez vylezou, no vydrzela dlouho, oni to po 20 minutach vzdali, chtela pujcit jejich kocku domu:-D:-D
Toho se dost obávám. On má ještě starší sestru, tak ta to taky provozovala. Když jsem na ni neměla náladu, tak jsem neotevřela. Jednou muž venku řezal dříví a ona mu říká "vona není doma".
Když byla moc vytrvalá tak jsem otevřela a pevně držela futro a dveře, že s ní pohovořím venku, no prosmejkla se. ![]()
Potrefenáhusa a taky mi ujíždí jen jedno oko, ale setrvale myslím.
Tak Betty teď mám blbý dotaz, pokud nechceš, nepotřebuju odpověď: šilhání se dá korigovat tak, že na to myslíš? (nikdy jsem nešilhala, tedy myslím, že ne, nikdo mi to zatím neřekl, tak nemám vůbec zkušenost).
Jiná Realita ja myslim, že ne.Aspoň ja to neumím.
Tak Bettyprotože jsi psala, že setrvale myslíš, tak jsem přemýšlela, jeslti jako myslíš na to oko :)
Jiná Realita No von mi to samozrejme takhle nerek
že jsem sem lezla! už šilhám. mám k tomu sklony, při únavě a tak. ale je to hodně mentální, začne se o tom mluvit a už mi začne ujíždět oko... vlastně ani nevím, jestli fakticky, ale "cítím" to, skoro to až bolí. tohle vlákno by mělo bejt viditelně označeno "na vlastní nebezpečí"
coralline cha cha! Jinak teda otravny! Uvazovala jsem nad Kindle, ale dalsi email fakt nechci!
Ten kindle email se používá jenom jako cílová adresa pro posílání dokumentů do čtečky z normálního emailu. A pokud nechceš, nemusíš ho používat, dají se i tahat přes kabel. No já jsem líná se pro kabel zvedat, ale možná svou lenost přehodnotím...
kocoureksuggy MP Marge @zarinya a ostatní, co nejsou spokojeny se svou váhou. Založila jsem nové téma v Komunitě pro sdílení závazků, úspěchů a neúspěchů.
Já mám cíl mínus 5 kg.
Uz tam letim, dekuju ![]()
Dnes rano jsem byla na gynekologii. Pry musim na ultrazvuk a na biopsii; panu doktorovi se tam dole ocividne neco nelibilo. Taky se mu nelibila zdurelina v levem prsu, procez me poslal k prsnimu chirurgovi.
Vidim, ze zbytek rijna, jakoz i listopad, budu litat po doktorech ![]()
A jak jsem na to vsechno myslela, kdyz jsem prijala do prace, tak jsem zapomnela vypnout auto!!! Motor bezel skoro tri hodiny, nez si kolegyne vsimla ![]()
Jiná Realita Náhle vzniklé šilhání je jedním z příznaků změn v mozku. Tak pokud praktický doktor Potrefenáhusa o jejím šilhání nevěděl, tak je to logický.
Já jsem zažila náhle vzniklé šilhání u dítěte. Tehdy jsem vůbec netušila, že to může být přínak něčeho tak fatálního a jen volala na oční k objednání. Sestra mi po zjištění důvodů k objednání hned předala doktorku a ta doporučila ihned jet do dětské nemocnice. To mi ještě sdělila docela šetrně. Ale v nemocnici uz mi podezření sdelili. Termín na magnetickou rezonanci byl během hodiny a okamžitá hospitalizace. Než došlo zcela k vyloučení neurologické příčiny, trvalo to týden. Bylo to strašný!
MP Marge soucítím... hlavně aby bylo vše v pořádku
Se ti toho nasypalo
. Drzim palce, at vse dobre dopadne.
Tak Bettyprotože jsi psala, že setrvale myslíš, tak jsem přemýšlela, jeslti jako myslíš na to oko :)
dohnala mě diakritika, věta měla znít "ujíždí mi jen jedno oko, ale setrvale, myslím".
notna jezis nestras, muz tvrdil ze dite silha a ze ji mam zastrihnout ofinu, tak ji budu sledovat tedkon ![]()
rasaNori a voni šilhaj celkem normálně, ne, nemaj vyvinutý úplně ty svaly ještě?
Potrefenáhusa ona nesilhala ani jako mimino, mladsi taky ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články