Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 23. října 2019 15:43
Reakce na rasaNori:

slniecko protože se mi narodily 2 holky a ten silhajici kluk byl nejake cizi pani. 

​Jasné, už chápem. Ja som to pôvodne pochopila, že sa to nejako všeobecne sleduje u chlapčekov a u dievčatiek nie a bola som zvedavá, čo za tým väzí.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 23. října 2019 16:27

peckajasně, to naštve... mě čeká nákup novýho kola, chci celoodpruzeny 29 palcový a cannondale byl taky v nabídce, jenže to byl ten typ s jednou vidlici vepředu, takze kvůli náhradním dílům, opravám atd. jsem to nakonec odpískala 

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 23. října 2019 17:26

Edge muzu doporucit Canyon, mam uz 4 sezonu, a je pomerne levne na to ze je to celopero. 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 23. října 2019 18:01

rasaNori ten právě mám a chci zkusit něco jinýho.... docela se mi líbí superior, ale chci vyzkouset i jiný značky, tak uvidím, co nakonec vyhraje 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. října 2019 18:58

omg, co se mi stalo.

jdu ven se psem. kus od našeho firemního kontejneru leží obří karton, očividně náš odpad. i jdu to uklidit. chytnu, pes něco zmerčí, zatáhne, a jak je ten karton obří, vznese se a připlácne se mi na obličej...zrovna tou stranou, kterou před chvílí pomočil nějaký pes. omg polévám se skoro savem.

Offline Allysa
897 příspěvků moje polička 23. října 2019 19:39

Jiná Realita Promiň, je to děsný a moc tě lituju, ale nemůžu se té představě přestat smát

Offline Allysa
897 příspěvků moje polička 23. října 2019 19:39

Jiná Realita Promiň, je to děsný a moc tě lituju, ale nemůžu se té představě přestat smát

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. října 2019 21:17

Tak jsem dnes narazila na policii. Opravdu pomáhat a chránit. 100kč za to, že jsem přecházela silnici mimo přechod. Ještě to bylo jak za komunismu. Procházel se tam jeden maskovanej. Úplně jsem se lekla, když ke mně přišel borec, kterej vypadal jako bezdomovec a vytáhl služební průkaz. A já jsem vůbec nevěděla, co jsem udělala. Opravdu už mi přijde, že se na tu ulici u práce zaměřili. Když jim tam nikdo neparkuje na těch zákazech, tak alespoň kontrolovat, kde se přechází. 

A ještě to mohlo dopadnout hůř, protože jsem si šla jen pro oběd...bez občanky.

Offline viktorka_od splavu
49306 příspěvků moje polička 23. října 2019 21:22

Renusatko

ještě tě teda mohli zmlátit..

https://www.lidovky.cz/domov/policista-ktery-zadrzel-muze-co-sel-na-cervenou-nepochybil.A150611_164541_ln_domov_sho

simtě a co s tou občankou, tomu nerozumím?

Online Karja
44654 příspěvků moje polička 23. října 2019 21:31

viktorka_od splavu No nejak xset metru od baraku ji musis mit nebo co....

49306 příspěvků moje polička 23. října 2019 21:33

Karja ne.

Online Karja
44654 příspěvků moje polička 23. října 2019 21:34

viktorka_od splavu Ne? Tak ne:-D

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 23. října 2019 21:40
Reakce na Karja:

viktorka_od splavu No nejak xset metru od baraku ji musis mit nebo co....

​Tak to teda ani náhodou!

Renusatko 

Akorát mě teda kapku zaráží ten civil... jestli to teda spíš nebyl nějakej soukromník - podívala ses pořádně na tu placku, dostala jsi papír na to?

Jestli to bylo v cajku jakože pravej policajt, tak je to strašný. To už tady zase máme tajný na buzeraci občanů?! Respektive na výběr financí do bezedný státní/obecní kasy?!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. října 2019 21:42

viktorka_od splavu Tak mně hodila kamarádka peněženku z okna, protože ty nemusíš mít sice občanku, ale oni tam můžou protahovat ověření totožnosti a to by asi v práci byli všichni nadšení. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. října 2019 21:43

barbucha Ten chlap mně odvedl k opodál stojícímu policejnímu autu, kde už byli v uniformách . 

49306 příspěvků moje polička 23. října 2019 21:47

Renusatko sahal na tebe? já bych nešla.. a asi bych ječela

Online Karja
44654 příspěvků moje polička 23. října 2019 21:49

viktorka_od splavu barbucha No tak to vidite, jak snadno bych se nechala vybuzerovat ja, ze nemam zadnej doklad!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. října 2019 21:50

viktorka_od splavuNo nesahal, ale jak vidíš, kdybych nešla, tak by mohl. Průkaz mi ukázal. Chtěla bych vidět, jak ječíš, když ti chlap ukáže průkaz a řekne, že půjdeš s ním k policejnímu autu. 

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 23. října 2019 21:51
Reakce na Renusatko:

barbucha Ten chlap mně odvedl k opodál stojícímu policejnímu autu, kde už byli v uniformách . 

​No to je hnus fialovej!!! Co to zaváděj? Opět pomocná stráž VB?!

Nešla bych s ním ani na krok.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. října 2019 21:56

barbucha Tak mně se líbí, jak jste odvážní. Jedna by ječela, druhá by nešla. Ukázal mi průkaz, řekl mi, jaký přestupek jsem udělala a policejní auto stálo 4 metry od něj. No já teda ani neječela, ani neutekla a dokonce jsem se nehádala. Bylo nás tam takových víc, takže asi víc neodvážných. Já bych teda v klidu přes tu silnici přecházela, i kdyby tam stál policajt v uniformě, protože to nevím.