continuity A jak ti je teď?
Stěžovací vlákno
999 uplne stejne blbe
ale jsem doma a diky analgetikum jsem se alespon vyspala. Kazdopadne vim, ze neumiram, ale dnes jedu druhe kolo.
continuity Tak to držím palce.
Edge :-)) situace: prechazim pres cestu (misto kde Renusatko chodi znam) prijde ke mne cizi chlapek a neco chce (cizi lidi ignoruju/nevnimam/vetsinou myslim na svy a nevsimnu si ani znamych:-) je duraznejsi, zacne me nejak tahat apod=ohradim se/vytrhnu se/zdrham.. pac predpokladam ze to je nejaky otrapa. u nas je to samy bezdomovec a fetak podotykam...
edit: jo a vetsi policajtske sidlo mame za barakem, takze auta vidam neustale a bezne mi nedavaji prednost zprava
tak kdo tu pacha prestupky ha!?![]()
viktorka_od splavu Predpokladám, že keď ťa zastaví policajt tak sa najprv preukáže. Nemám a som z pôvodného príspevku pocit, že by Renusatko niekam ťahali nasilu.
edit: jo a vetsi policajtske sidlo mame za barakem, takze auta vidam neustale a bezne mi nedavaji prednost zprava
tak kdo tu pacha prestupky ha!?
nám se policajti několikrát postavili před výjezd z garáže
museli jsme to nafotit a poslat mailem stížnost na ředitelství, na domluvu nereagovali. Prostě měřili rychlost a náš vjezd jim vyhoval, protože auto nebylo vidět aby řidiči nezačali z dálky brzdit
viktorka_od splavu ale on te nikam tahat nezacne a jeste se ti prokaze a predstavi jako policie ne? Az pak te poprosu zda bys nesla kousek k autu.
999 uplne stejne blbe
ale jsem doma a diky analgetikum jsem se alespon vyspala. Kazdopadne vim, ze neumiram, ale dnes jedu druhe kolo.
držím palce.
Tak lidi, jeste cekam na finalni resultat od chirurga, ale prozatim mi bylo vysvetleno, ze mam pravdepodobne neco s nazvem mezentericka lymfadenitida.
Obcas se to maskuje jako zanet slepaku jako u mne a nijak se to neleci, trva to asi tyden. Do hubnouciho motivacniho vlakna to davat asi nebudu. ![]()
continuity Tak hlavně že už máš (snad) jasno!! Tak si týden odpočineš a je to?
continuity můžeš, tam se myslim furt eště pere.
Přeju, ať ji ti brzo dobře!
continuity tlapkam!
Nejhorší je nevědět. Tohle zní celkem neškodně. Držím palce.
continuity hlavně, že už víš co to je a že to přejde ![]()
Fajn, že máš diagnozu, za pár dní bude líp. Ale stejně nechápu, že si někdo bez jakékoliv pomocné vyšetřovací metody či odběrů troufne zánět appendixu /nebo jinou náhlou příhodu břišní/ vyloučit a ještě plácá o "kyselinách".
Fiction no oni apendix ve spitalu ani po tech vsech rentgenech a UZV uplne nevyloucili, proto me chteji jeste videt. Myslim si, ze me ze sparu nepusti, dokud mi nebude lip. A to teda neni, ale aspon mam ten Algifen.
continuity ufuf, tak aspoň něco. žádný antibiotika?
continuity at je brzy lip.:-)
viktorka_od splavu proc antibiotika kdyz ani nevi poradne co ji je?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články