Ounz jo, to jistě je lepší špitál, ty lokální pohotovosti jsou děs.
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa No, jako teď sem koukala na ty jejich stránky a teda ![]()
Ounz jo, Bulovka je na tohle bozi. Sambo tam prijel ve dne s arytmii a prochodil pul arealu nez se ho ujali![]()
711990 děs teda
711990 Na Bulovce sem nemohla najít ani bufet, co je uprostřed areálu ![]()
Potrefenáhusa tam je bufet???![]()
Jsem se taky chtěla podivit. A já zase vím, kde je tam lékárna!
dynda jako krome ty u vratnice?:D
Potrefenáhusa to schvalne zkusim najit nekdy:D
Jo, ještě je tam i další, samozřejmě si teď nevzpomenu, co je to za budovu, ale je to pod kopcem za porodnicí
Možná je jich tam ještě víc.
Ounz No někdy je to peklo v těch pražských nemocnicích něco hledat, zvlášť když nejsou jen rozstrkany do jednotlivých domečků, ale rozlezlý po celý čtvrti
Nejlepší je, že na Bulovce v informacích nevěděli, kde je dětská pohotovost a hnali nás s kojencem s horečkou 41° do úplně jiné budovy, lítali jsme tam jak magoři ![]()
Já vím o tom bufíku pod písmenkem B. A z urologie(3) na dětskou chiru(5) se dá projít podzemním tunelem, docela jsem se tam bála.

Takze clovek aby byl rad, ze po 10 letech v Praze nevi, kde ta Bulovka vlastne je....usnadni to koukam hodne prace;-)
Ounz diky moc jeste jednou, i vsem za podporu. uz jsem doma.
Akorat na sone tam kolem slepaku neco videla, ale na hospitalizaci to neni, kontrola zitra rano. Podle vsech ostatnich vysledku jsem uplne zdrava.
continuity tak snad to bude dobry :)
continuity jeste bych zkusila gynekologii mozna?
viktorka_od splavu hele, neber si to nějak špatně, ale podle toho, co jsi tady napsala, jsem pochopila, že bys jako fakt začala na ulici ve chvíli, kdy uděláš dopravní přestupek, přijde k tobě policajt v civilu a odvádí tě k uniformovaný hlídce v autě, která stojí opodál, ječet?
omlouvám se všem, kteří už tohle téma uzavřeli, ale jak spíš sleduju diskuzi o oblečení a nákupech, tak jsem nestihla reagovat dřív
continuity myslím na tebe, ať se co nejdřív uzdravíš
Fiction diky moc za rady i tobe, vcera jsem dostala jeste ten omeprazol, tak jsem si na tebe v posteli vzpomnela.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články