Zarinya dg psala výše, zánět uzlin. jinak nerozumím otázce, ale to je jedno:-)
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu no spis mi doporucili probiotika a prochazky, co je vtipny pac jsem v tom Londyne nachodila cca 25tisic kroku denne![]()
continuity procházky![]()
viktorka_od splavu no logiku to melo, mam pry zpomalenou peristaltiku ![]()
continuity
no radši už nic. simtě drž se
viktorka_od splavu proč se chytáš za hlavu
continuity ufuf, tak aspoň něco. žádný antibiotika?
Antibiotika do každé rodiny! ![]()
Stezuju si, ze se mi ted udelalo uplne fyzicky spatne ze clanku na Seznamu o nejake babe, co chova psy, prestoze uz byla v minulosti souzena za tyrani zvirat - a bylo tam video, jak dva jeji psi roztrhali zaziva fenku, prestoze baba byla normalne u toho. A pak jsem se neprozretelne podivala do komentaru, a udelalo se mi jeste hur. Tam fakt padaly perly jedna za druhou. "Psi by se vubec meli zakazat, protoze normalni je zit bez psa." "Zakon na ochranu zvirat by se mel zrusit, protoze pusobi rozbroje mezi lidmi." "To je priroda, ze se ti the psi spojili proti tretimu, s tim se neda nic delat."
Ja myslela, ze Cesi jsou narod pejskaru!? ![]()
Poprvé po dovolené jsem dnes pracovala, jako ne že by mě ta práce nebavila, ale stejně chci zpááátky! Moře skály sluníčko teplo delikatesy víno klídek a pohoda.
![]()
Zítra jdu na sociálku, tak počítám, že to bude definitivní vystřízlivění.
jinx jo tak!
Ounz Nacetla a exponuje!
jinx teds na to kapla:-)
Renusatko priste ho posli na gajdosku:-)
viktorka_od splavu Důchodci mají vždy a všude 100% přednost, to nevíš?
MP Marge já to teda raději neotevřela, to video, myslela bych na tu hrůzu celý den.
Catherinne A ted jeste ty chudaky tygry, co prevazeli nekam do cirkusu v Rusku...je mi z tech lidi spatne...a ta zenska, fakt nechapu, ze zakon to nejak neosetri. Ale palec nahoru za iniciativu okoli, vsude visi i jeji fotka, takze myslim ze si to vyzere az do dna. Jeste by to chtelo trochu vic ,,lyncovat,, tyrany hospodarskych zvirat, a neresit jen psy...
viktorka_od splavu No a to já zdaleka nepřecházela po takhle frekventované silnici a široko daleko žádné auto nejelo.
MP Marge já to teda raději neotevřela, to video, myslela bych na tu hrůzu celý den.
Tos dobre udelala, ja na to myslim jeste ted - a je mi nevolno jeste ted ![]()
Poprvé po dovolené jsem dnes pracovala, jako ne že by mě ta práce nebavila, ale stejně chci zpááátky! Moře skály sluníčko teplo delikatesy víno klídek a pohoda.
Zítra jdu na sociálku, tak počítám, že to bude definitivní vystřízlivění.
Jdeš si zažádat vo příspěvek na další dovolenou? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články