Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 31. října 2019 20:48

barbucha 

Díky za prodloužení života aspoň o tři roky

Ne, nějaké změny v čerpání rodičovské, ale normálně jsem byla mile překvapena, oni ve čtvrtek asi běžně nepracují, aspoň ty hordy cikánů, pardon my French, tam nebyly, vlastně kromě mě tam nebyl vůbec nikdo, ačkoli na internetu mají pracovní dobu 8-11. Tak mě odchytl chlápek z ochranky, přeptal se úřednice, jestli mě vezme, a ta mě vzala a ještě byla milá.

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 31. října 2019 21:02

Mohučanka Na me byli na pracaku taky pokazdy hrozne mili, uplne jsem si pripadala jako klient:-D. Nevim, co se to deje! 

Ale dneska mi cizi chlap sahal na bricho!!!!Opakovane!!! Jakoze hazel vtipy do toho, kolik jsem toho snedla a podobny kecy, nemohla jsem ho poslat ani do haje, pracuje v restauraci, kam chodi pravidelne moje kamaradka a proste mi to vuci ni bylo blby, a vedela jsem, ze ja uz tam nikdy nepujdu, ale bylo to desny, absolutne desny a mela jsem asi jecet, ze jo!!! Tak jsem tak jen mumlala ,,jezismarja a to jsou vtipy,, a modlila se, at uz jsem doma!

Offline Potrefenáhusa
38831 příspěvků moje polička 31. října 2019 21:12

Karja Tvl

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 31. října 2019 21:19

Potrefenáhusa No nejhorsi je, ze me I napadlo jak ho do haje poslat nebo nejak drsnejc odseknout, ale proste jsem se pred tou kamoskou krotila, nechtela jsem ji tam nejak blbe uvest, chodiva tam rada a tak spis clovek cekal, kdy ta neprijemna situace skonci nez aby ji prohluboval ze:-D:-D

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 31. října 2019 21:43

Karja ježišmarjá, tak to jsi hrdinka. To bych já teda nesnesla. Nesnáším, když na mě cizí lidi sahají, ale kdyby se mi někdo pokusil sáhnout na těh. břicho, tak bych mu tu pracku urazila, ať by to byl kdokoliv. Mělas mu tu ruku chytnout a říct, že nechceš, aby na tebe sahal - vidím, že máš mezery v asertivitě. 

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 31. října 2019 22:13

Karja Pracku urazit! Asi mu doma dostatečně nezdůrazňovali, že na cizí lidi se bez jejich souhlasu nešahá.

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 05:34

crazydaisy Jo to mam mezeey, ale zrovna tohle jsem myslim rikala;-) No byl to divnej typ, taoovej ten, co si mysli, ze je milej a vtipnej a je pritom trapnej a neslusnej;-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 05:50

Karja Potľapkávam, muselo to byť hrozné. Chápem, že si tam kvôli kamarátke nechcela robiť scénu. Myslím si, že by stačilo potichu a kľudne poprosiť o nedotýkanie sa a dotyčný by sa zarazil a prestal by. Teda v prípade, že ide o človeka aspoň so štipkou rozumu. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 07:20

Karja ja vim, ze je to tezky, taky jsem se k tomu roky propracovavala ( k te asertivite). Z fyzickym kontaktem jsem to ale mela jednoduzsi, za meho mladi nebylo zvykem se ani mezi blizkejma kamaradkama osmatavat a olibavat. Bohuzel se ted pohybuju v bubline, kde je libacka zvykem. Kde se to hodi, tak s usmevem rikam, jestli na me sahnes, budu rvat, nesnasim to. Pri formalnejsi situaci, kdyz uz se to blizi, opet s usmevem o krok ustoupim a vetsinou si to dotycny rozmysli.

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 07:59

paktofonika No ja myslim, ze on rozumnej rozhodne nebyl,protoze ja nevuli projevila, ale nicmene to opakoval za dalsich dvacet minut.....Utikat nebylo kam, sedela jsem:-D. Nicmene to neni nic k rozpitvavani, to byla jen stiznost, co vsechno se dneska deje:-D:-D

crazydaisy Ja myslim, ze jsem nekdy asertivni az moc. Ale jak odbit debila bez sceny to jsem jeste nenatrenovala no, nastesti jich moc nepotkavam;-)

Offline Potrefenáhusa
38831 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 08:05

Karja Myslím, ze muzes klidně se scénou 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 08:07
Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 08:10

Potrefenáhusa To jsem psala vyse, ze jsem se mirnila kvuli te kamaradce, chodi tam pravidelne a nechtela jsem ji privest kvuli jednomu debilovi do rozpaku;-))). Teda uprimne, prvni co me napadlo bylo, ze za to sahani dostaneme piti zdarma:-D:-D:-D

Offline Potrefenáhusa
38831 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 08:42

Karja Já to četla, ale i tak 

Online continuity
43028 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 08:58

Karja ja ti rozumim, stejne je to strasne.

Ja vcera potkala podobne bodreho pana ve vytahu. Nastesti jsem mohla utect, ale pronasledoval me svyma vtipnyma komentarema az na chodnik.  

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 08:59

Karja Jsou lidi trapný, lidi přehnaně kontaktní, lidi neempatický a vůbec i natvrdlý, ale pokud nejsi štonc mu to bez scény a ječení - probůh co se to tady šíří a dokonce radí!!! -  sdělit, naznačit, cokoli, je problém čistě jenom na tvý straně, tak nefňukej

Online continuity
43028 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 09:07

Tak me dnes 2x vratili z odberu krve kvuli chybe na zadance. Jednou preklep ve jmene a podruhe jsme s recepcni opravily i rodne cislo, co se ukazalo jako zasadni chyba. Pokud neni stejne jako cislo pojistence, je to pry spatne a poistovna to neuhradi. Takze jsem se narodila ve specialnim mesici, ktery ma 72 dni ., vlastne mam jeste velke stesti, ze sedi rok narozeni. Proc jsou tam ty kolonky dve, kdyz v nich ma byt stejne cislo, je mi zahadou. Zajimave je, za na rentgenu nic z toho nevadilo. 

Pokud si rikate, ze do tretice vseho dobreho, tak vas vyvedu z omylu. Pri tom vsem prepisovani tam vypadlo, ze to ma byt na statim, ale to uz stacilo telefonicky ( teda doufam).

Ja jsem mlada a vlastne zdrava, tech 4,5 tisice kroku a deset pater, co jsem zatim po spitale nabehala ujdu bez problemu. Ale vypada to, ze tady by rozpohybovali i mrtveho. 

Offline Potrefenáhusa
38831 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 09:10

Mutziputzi zrovna u tady toho mi přijde, že by si to tu scénu skoro zasloužilo, mně to přijde úplně tak strašně moc za čárou,  považuju to za docela hustý fyzický obtěžování, mně se tady z toho úplně navaluje

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 09:11

Mutziputzi  A to je pravda! Ale cti poradne!

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 09:14

Mutziputzi Tak Karja se podle toho co píše, snažila sdělit to kultivovaně, ale někteří lidé holt nerozumí ničemu jinému než scéně. Prostě dokud člověk nezařve, tak mu vlastně nic nevadí a jenom zdvořile konverzuje a není třeba poslouchat co říká.

(A v tomhle případě by si to číšník nejspíš stejně odmávl do kolonky "má mlíko na mozku" :(