Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 16:24

Dobre je taky nahrnout co nejvíc toho jde na ostatní členy rodiny, třeba na matky, pokud mají tendenci přiložit ruku k dílu nebo ještě hůř furt se do svatby montovat mymy takhle dostali darem dort a vše jiné sladké, ovšem předpokládem je, že člověk nepotřebuje mít pod kontrolou každý detail. 

Online viktorka_od splavu
49263 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 16:26

paktofonika tlapkám, to je děsný:-( po poslední takové akci, kdy jsem na ulici zvracela a pak ležela na autobusové zastávce na zemi už nevytáhnu paty z domu bez ibalginu, mám takovou pohotovostní "kápézetku" kapesník+jelení lůj+odstřižené dva ibalginy z platíčka. v každé kabelce v takové te pidi přihrádce to mám nastrkaný a když jdu bez kabelky tak jen vyhrábnu a strčím do kapsy. polknout ho zvládnu i bez zapití.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 16:35

dzizisketa Jo, my takto dostali darem od tety cukrářky taky všechno sladké. Mně ale bylo jedno, co to bude, hlavně ať jsou svatební koláčky a v dortu hodně čokolády.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 16:58
Reakce na paktofonika:

Bože, prečo má stále rozbolí brutálne hlava keď som v práci/zápche/niekde na ceste/v obchode proste ďaleko od domu, postele a niečomu proti bolesti.

​to muze byt ze stresu....tlapkam,to mam ja.Ale pomohl ten neurolog.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 16:58

viktorka_od splavu Ja bez vody hltať neviem. Koľkokrát keď si dám vitamínové kapsle tak mi je po nich niekedy I na zvracanie, pretože mi robia zle na žalúdku. Najlepšie zapiť a zajesť. Ibalgin som na sucho skúšala raz a nedokázala som ho prehltnúť, ten ružový povrch sa mi dostal do nosa a mala som pocit, že mi ho vypáli. Ale často nosím vodu, ale to skôr v lete, v zime na to zabúdam. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 17:00

Zarinya Mne tu bolesť nespôsobila daná situácia, dnes som napríklad išla z prace z miernou bolesťou a podcenil som to, no a v autobuse som myslela, že zahyniem a mrcha stál ešte v zápche. Hlava ma začala bolieť po vypití čierneho čaju, je to asi blbosť ale na nič iné som neprišla.

A k tomu neurológovi sa asi nechám objednať. Predsavzatie na nový rok je, že sa nechám pretestovať od hlavy až k päte. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 17:03

paktofonika

tak at je brzy lip!

Online Karja
44632 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 17:24

Karoleena Mne zatim vsichni rikali, ze se jim to financne z velke casti vratilo darem. U nas je to tak jako brano tak, ze clovek ,,zaplati,, sve jidlo a pitivo a ti movitejsi se placnou pres kapsu vic;-).

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 17:29

continuity Moje příbuzná, mladá holka, se vdávala v létě. Měli už dítě, takže na radnici, svědci a bez rodičů. Šaty, které užije i jindy, kytku pomalu z louky, jen teda prstýnky nebyly z pouti. Měsíc potom udělali velkou svatební párty v místní sokolovně, spousta kamarádů, dětí, obsluhu obstaral každý sám za sebe, hudbu kamarádi, fotky taky. Přišlo mi to super, líbilo se mi tam víc než předtím na honosné svatbě na zámku. Jedinej kdo jim to má do dnes za zlé jsou rodiče. 

Online Karja
44632 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 17:40

Renusatko Tak za tohle by byli nasi stastni, za co by mi nikdy nepodekovali je presne nejaky zaukolovani kolacema a cukrovim a jeste by se svym oblecenim stresovali vic nez se svatebnima satama:-D. 

Offline Pinot Noir
29857 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 17:51

Karja Naši za to taky byli šťastní. Jejich úkolem bylo akorát poslat mi do Prahy rodný list

Online Karja
44632 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 18:00

Pinot Noir Jo,ti vlastne ani nesli:-D. Tak to by se jim taky libilo:-D. Ale oni s tim moc neotravuji, teda vubec, jen obcas pripomenou, at od tech sambu jednou neodejdeme s holym zadkem, ze jako at si vsechno hlidame. a maminka furt hroti krtiny, tak to me ceka dalsi kolo asi:-D Minule uz postoupila a nasla farare (levnyho a nevadi mu nesezdani!!!), jako ja ji asi trikrat rekla, ze si nejsem jista, jestli jsem katolik, to ji vzdycky trochu zklame a reaguje ve stylu, jak kdybych rekla, ze odkladam sve deti nebo jsem vlastne lesba, ale pak to za dva mesice zkusi znova;-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 18:21

Zarinya Ďakujem, už je, našťastie mi tabletka ihneď pomohla, I keď mám výčitky, že som si ju musela vziať. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 18:24

paktofonika kdyz pomuze vycitky nemej!

co ja se jich nabrala zbytecne..to je pak k vzteku.

Offline stes
9214 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 18:59

Janulik03 jako opravdu nekdo oslavu 80.narozenin,kdy se sejde a bavi cela rodina a přátelé, nazve primitivni zabavou? Protoze jste to nemeli na stribře v michelinu? Tak to bude primitiv spíš ten dotycnej. 

Offline notna
9422 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 19:19

Kamarádka byla na svatbě a novomanželé si nepřáli žádné dary. jen požádali, kdo může, aby přinesl jídlo. Byla to svatba někde na louce a pártystany k tomu. z doneseného jídla a pití udělali švédské stoly se samoobsluhou. A prý se to velmi vyvedlo, jídla i pití byl dostatek.

Offline Lamicka
14174 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 19:23

Zarinya to je taky dobre a uz jsem sem psala, ze mi na svatbu dorazily "nahodou" 2 spoluzacky v rejoiskach a softshellce (nekecam). Jee, ty tu mas svatbu a my jdeme zrovna kolem na vylet. Vedela jsem od svedkyne, ze to planuji... Tak dostaly pozvani,sampus a dort

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 19:26
Offline Lamicka
14174 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 19:26
Reakce na JanieB:

Lamicka Ja naprosto chapu, kdyz nekdo chce svatbu bez deti, a respektuju to. Ovsem ma to rict dopredu a ne to prvni dovolit a pak necely tyden tyden pred svatbou zmenit nazor....

​to je jasne, to by me taky nastvalo. 

Offline Lamicka
14174 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 19:28

nellielovett my meli taky party, zadne velke planovani, dort mi pekla maminka, moc rada na svatbu vzpominam. Deti jsme meli mezi prvnimi , tak jsme to resit nemuseli.