Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Janulik03
20224 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 20:59

stes no pretoze sme mali harmonikara a otec tam mal pozvanych kamaratov vo svojom veku a ked sme dali robit fotky tak pani ktora mi ich tlacila chcela byt ask vtípna a okomentovala to ze sme dobri ze sme vydrzali na oslave s primitivnou zabavou a starcami  no ani som na to nevedela reagovat

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 21:14
Reakce na Karja:

Minule uz postoupila a nasla farare (levnyho a nevadi mu nesezdani!!!),

​Tak to je kauf , to je ako prešvihnúť black friday, to sa nerobí

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 21:19

slniecko Hahaha, hele ja se o to nezajimam, tak nevim, jak je to bezny:-D. Ale segra jednou ve slaby chvilce podlehla a volala mistnimu farari a ten jako mel nejaky zblebty o manzelstvi no, tak ji to moc nezaujalo:-D A tenhle mamy je jen za petikilo,no neber to!

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 21:23
Reakce na Lamicka:

nellielovett my meli taky party, zadne velke planovani, dort mi pekla maminka..

​To mi pripomina, jak mi domlouvala kamaradka, ze je to v pohode, hned vsechno vyrizeny, ze ona pekla s mamkou segre trinact dortu!!! :-D:-D:-D

Offline dzizisketa
8948 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 21:50

Karja

JJá to po máti ani po tchyni samovolně nechtěla, byla to spíš z nouze ctnost, aby se vlk nazral a koza zůstala celá. Navíc já jsem si ty přípravy nijak neužívala, tak jsem byla ráda za každou položku, kterou jsem nemusela řešit. 

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 22:15

dzizisketa Tak to me je jasny, ze jim malokdo asi stoji s nozem u krku, at to napecou, ale jsou exemplare co je to bavi;-). Jinak myho znamyho nechala partnerka asi cca tri tydny pred svatbou, on byl tak zdrcenej, ze to ani nemohl rict doma, no a pak se sjely ty vsechny mozny baby a tetiny a zacaly pect z pulroku zamrazenejch masel v akci a on jim to v ty pecici vrave oznamil. Jak ze spatnyho filmu!

Offline Lamicka
14171 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 22:39

Karja ja ji prave rikat nechtela, bylo mi blby, aby se drela pred svatbou, ale ona pece nejlepsi dorty na svete a pece je i pro jine, tak kdyz se mi nabidla, tak jsem s nadsenim prijala

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 22:42

Lamicka No jasny! 

Offline MiaW91
55 příspěvků moje polička 27. listopadu 2019 07:17

K těm dětem na svatbě - vždycky jsem tvrdila, že děti (ty hodně malé) na svatbě nikdy nechci, že by rušily a podobně....Nakonec jsme jich měli na svatbě 20, věk od 1 roku do 12 let....a bylo to naprosto skvělý, ani při obřadu v kostele nikdo nerušil, každý si své ratolesti hlídal, v penzionu, kde byla hostina, pro ně bylo zázemí (hřiště a skákací hrad) a ty větší si pro nás večer připravily i překvapení...Z mého pohledu to byla moc pěkná svatba, kde se pilo, jedlo a tančilo a nidko neřešil, jakou barvu šatů má mít...oproti tomu jsem zažila svatby, kde byl striktně daný dress kód a děti nebyly vítány a zábava propukla až kolem desáté večer s tím, že o půlnoci byl konec

Online stes
9214 příspěvků moje polička 27. listopadu 2019 07:44
Offline Pinot Noir
29857 příspěvků moje polička 27. listopadu 2019 07:48

Janulik03 No, paní by si ty vtipy měla strčit někam

Online Garfie
28524 příspěvků moje polička 27. listopadu 2019 09:58

notna Takovou svatbu jsem taky zažila a bylo to super! 

Karja Hele, v církvi jde za peníze leccos, moje oblíbená historka je, jak jsem byla na fejkové svatbě v kostele! Ona byla rozvedená, nepokřtěná, nemohla se znovu vdát a tak udělali svatbu jen "jako". Oddával je Czendlik, bylo to u sv. Havla v Praze, takže žádné inkognito někde na vsi...

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 27. listopadu 2019 10:07

Garfie Ano, to jsi tu mozna uz psala jednou! Takze oni pak nemeli ani svatbu na urade? Proste se chteli jen ukazat v bilych satech v kostele?

Offline continuity
43008 příspěvků moje polička 27. listopadu 2019 10:26

Garfie civilni rozvod ( pokud nebyla prvni svatba v kostele) obvykle nevadi. Ten krest je horsi, ale nekdy farar pristoupi na to, ze druhy z manzelu slibi, ze bude vychvavat deti ve vire a pak to jde.

Offline Myrtila
5319 příspěvků moje polička 27. listopadu 2019 10:48
Reakce na Lamicka:

Zarinya to je taky dobre a uz jsem sem psala, ze mi na svatbu dorazily "nahodou" 2 spoluzacky v rejoiskach a softshellce (nekecam). Jee, ty tu mas svatbu a my jdeme zrovna kolem na vylet. Vedela jsem od svedkyne, ze to planuji... Tak dostaly pozvani,sampus a dort

​Meli jsme svatbu v poutnim kostele, takze kdyz se nam na obradu objevila banda lidi v trekovych botach, trictvrtakach a sportovnich trickach, vubec me to neudivilo. O to vic jsem pak byla prekvapena, kdyz je tata na fotkach identifikoval jako nejakou velice vzdalenou prizen, kterou ja uz neznam, ktera se prisla podivat na svatbu :-D

Offline Aranel
6596 příspěvků moje polička 27. listopadu 2019 10:55
Reakce na Karja:

dzizisketa Tak to me je jasny, ze jim malokdo asi stoji s nozem u krku, at to napecou, ale jsou exemplare co je to bavi;-). Jinak myho znamyho nechala partnerka asi cca tri tydny pred svatbou, on byl tak zdrcenej, ze to ani nemohl rict doma, no a pak se sjely ty vsechny mozny baby a tetiny a zacaly pect z pulroku zamrazenejch masel v akci a on jim to v ty pecici vrave oznamil. Jak ze spatnyho filmu!

​Prosimtě ty budeš mít díky těm historkám jednou na ČT1 sobotní primetime. 3+1 s Karjou, Karja Menšíková vypráví nebo tak něco

Aspoň měl známej čím zajíst smutek!!

Offline Aranel
6596 příspěvků moje polička 27. listopadu 2019 10:57

Myrtila To je taková super scéna v seriálu Vyprávěj, tam přijede taková babka, všechny olíbává, futruje chlebíčky a tvrdí, že je teta z Půtek. A jejich babička si tu svatbu vůbec neužije, protože nemůže zaboha přijít na to, kde se ta teta vzala

(Pointa myslím je, že si dotyčná spletla místo a rodinu, ale tak vyhoď tetu, odepři jí chlebíček, když se táhla z takový dálky!)

Online Garfie
28524 příspěvků moje polička 27. listopadu 2019 11:09

Karja Ano, taky myslím, že už jsem to jednou psala. Oni měli úřední svatbu cca dva týdny před tím, jen to podepsali a šli. Jo a taky už měli dítě.

continuity První svatba nebyla v kostele, problém je v tom, že jediný sňatek mimo kostel, který církev respektuje, je dvou nekřtěných-což byl zrovna jejich případ. Takže ona už vlastně byla z hlediska církve vdaná a ani její případný křest by na tom nic nezměnil. 

Offline JanieB
551 příspěvků moje polička 27. listopadu 2019 11:12

Jedna moje kamarádka nečekaně otěhotněla asi měsíc po zasnoubení, ale datum svatby už nechtěli měnit, takže se vdávala s asi dvouměsíčním miminkem, všechny největší svatební přípravy dělala během šestinedělí, sama vyrobila všecky dekorace na stůl i voničky.
A její matka samozřejmě že si všecko napeče sama (kamarádka chtěla zákusky objednat), ať se o to nestará, vypočítala si nějakých 3000 nutných zákusků, nakonec z toho bylo asi 5000 :D

Poslední asi tři noci před svatbou už maminka na kamarádku s malým miminkem vrhala vyčítavé pohledy, že jako "já se kvůli pečení pro tebe ani nevyspím", tak kamarádka tedy že jí s pečením pomůže, pekly několik dní do dvou tří do rána. Chudina spávala tak tři hodiny denně. A pointa? Min. polovina toho zbyla :) Ale kámoška byla super, zvládla všecko, dokonce jsme svatbu spolu zavíraly o půl čtvrté ;-)

Offline Lamicka
14171 příspěvků moje polička 27. listopadu 2019 11:55

JanieB ja v puberte zazila nekolik podobnych peceni, pekli vsichni z siroke rodiny a vsichni toho pekli moc, aby se rozvezly vejsluzky (cca 14 dni pred svatbou) po okolnich vsich... cukrovi jsme meli vsude a to jsme s mamou pekly jen malou cast. Od te doby nesnasim cukrovi a vedela jsem, ze tohle na me svatbe nebude ani omylem.