Karja ty srnky mam!!! ze bych si udelala stado?
Stěžovací vlákno
Karja Na tohle máme chalupu
. Co se nikomu nehodí doma, tak se odveze tam. Srnky tam jsou podobné a ještě delfíni a jeleni
.
Sambovi je radsi neukazu, tomu by se urcite libily ![]()
MP Marge Jako nevim, kolik by to stalo do ameriky, urcite to neni nejlehci!
A jdu si postezovat na (svou) delohu. Prave jedu od doktora. Vaginalni ultrazvuk odhalil neco, co pan doktor nevi, co to je, takze musim v lednu na endoskopii, aby to zjistil ![]()
Hned se ma clovek v tom novem roce na co tesit!
Karja Ja to vubec nechci vedet ![]()
Kan Vubec nevim a nechce se mi to sundavat:-D
Kan To jsem nemela vedet, paradoxne se mi nejaky veci na jejich eshopu libej, je to dost ujety:-D
Karja mně určitě ne ![]()
Potrefenáhusa Sakra, no ten talir ji nejak nenapadne dam do skrinky, ale co ty srnky:-D:-D
Karja co nějaká výstavka na zahradě? Třeba vkusně umístit do skalky?
Karja já bych obojí ostentativně postavila na popelnici. jako tohle je přesně důvod, proč bych věc, která není dost dobrá pro mě nedávala nikomu jinýmu. (a nemám na mysli neoškubaný oblečení po dětech a podobně, co je super když koluje)
Renusatko jj na chalupu bylo dobrý i to oblečení, třeba teplý zimní bundy tam vždycky někdo využil a tak.. ale už nemáme:-/
Karja co nějaká výstavka na zahradě? Třeba vkusně umístit do skalky?
taky dobrej nápad!![]()
Karja Jen si to nech. Retro teď letí a za pár let to už bude starožitnost ![]()
Karja tak razor projevila zájem o srny, ne
Karja Ty jsou uzasny
ja je beru :D
razorblade Ja ti je fakt poslu, posli mi SZ s adresou. Jen nevim, zds to poslu po novem roce nebo pred! Jezis, jak to zabalim.....nebo kam tak pracovne jezdivas, mam udelat nejakej kriminalnj cin aby jsi prijela na reportaz? notna Hele my vlastne kousek od nas mame takovy velky vetesbictvi, nikdy jsem tam nebyla, ale chystam se na takovej vylet spis, prej je to fakt obri a asi kramy vesmes:-D
Já mám jen jednu srnečku, dostali jsme ji svatebním darem od mých kolegů. To když jsem na jejich dotaz, co bychom rádi, řekla, že nějakou blbost, třeba jak se dřív dávala ta sousoší se srnkama
Royal Dux samozřejmě
Naši měli srnečku, vlastně kolouška, ležícího se skrčenýma předníma nohama. Bylo to malý, tak 7 cm, jako dítě jsem ho milovala, ale nechtěli mi ho moc půjčovat.
A babička měla psí smečku, jak útočí na jelena, dostala to snad ke svatbě. To byl kus snad pětikilovej. Kdepak to asi skončilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články