Kokoska Royal Dux sousoší do každé rodiny!
Nějak si nepamatuji, jestli jsme nějaké měli, ale zato jsme měli dva samorosty, které vyrobil tatínek. Jeden stále mám, protože je to, kromě fotek, jediná fyzická vzpomínka na něj.
Stěžovací vlákno
Úplně nejvíc nejlepší a naprostá klasika bejval jelen v říji, kam se hrabou srnky...
Vyrobil samorost ![]()
Držím palce, ať to dobře dopadne!
dynda No, to není jen kus dřeva z lesa, je to nalakovaný a jsou dva přidělané k sobě a vypadá to jako koupající se žena. Nevím, jak mám tu skulpturu nazvat.
Bledule samorosty byly jeden cas hrozne popularni, nasi to dostavali od znamych. Jejich dedecek to mel jako konicka, porad tahal z lesa nejaky koreny, tak to ti chudaci rozdavali komu mohli.
My zase mame na chalupe na cestnem miste zlatou rybu :)
Na podzim jsme vyklizeli babicky byt a jedna segra si vzala sosku baletky, jedna sousosi psu a ja chtela cernou pumu, kterou vzdycky babicka mivala na skrini... no a ona zmizela! a nikdo jsme nedokazali prijit na to, co se s ni stalo. ani babicka si to uz nepamatuje. proto Karjiny sosky budou jeji cestnou nahradou :D
Lamicka to je ale hodně magická ryba!
Lamicka Ta ryba je super!!!
stylový bejvaly ty popelníky lední medvědi, mívali je po klubech, dokud se ještě kouřilo

Potrefenáhusa tohle shromažďuje kolegyně se slovy: Za to jednou moje děti vystudují. ![]()
bosibori no za tohle teda úplně nevim, možná by měla přešaltovat aspoň na Míšeň, Rosenthal nebo Royal Copenhagen
Potrefenáhusa mně se to zdálo trochu podezřelé ![]()
Lamicka sakra ![]()
Kokoska Ten můj bude ze šedesátých let, kdyby nebyl po otci, tak ho asi nemám. Stojí na balkoně. ![]()
Lamicka Možná bys jí měla vyhrožovat stědrovečerní večeří
(nebo se nastěhovat do lahve od octa....)
Potrefenáhusa Když se podíváš, za kolik se ti medvědí prodávají... I když nevím, kdo to kupuje, je jich všude plno. ![]()
Taky máme jeden.
Potrefenáhusa po tom medvedovi touzim!!!! to je totiz medvedice Nora, prvni ledni medved v Prazsky Zoo:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články