Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 08:54

Jsem to zas zakřikla s těmi obchody, jak psala rasaNori

Velký zájem, srdíčko a vykřičník v komentáři, že určitě beru, moc krásný. Domluvime odeslání, že prý peníze pošle hned, tak zabalím a pochopitelně peníze nikde a už dva dny ignor. Zprávy nečte. Samozřejmě proběhla i pohádka o zvracejících dětech a průjmu celé rodiny.

Asi to řádí hodně, za posledních pár týdnů se mi takhle se zvracením a horečkou odmlčelo do ztracena snad pět matek

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 09:15

žluťásek ja ted taky komunikuju s jednou takovou...  maji to asi jako sport, odpovi na vsechno a pak se neozvou. 

Kdyz jsem prodavala kuchynku Ikea, tak mi prislo asi 20 dotazu, jestli neprodam jen kousek (plotnu, drez, horni nebo spodni dil...)

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 09:39

Lamicka taky mě to fascinuje, asi nějaká úchylná záliba.

Teď druhá, místo vět posílá jen nějaké štěky bez sloves a screeny cizích konverzaci. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 10:32

Jen si tu odložím, že v práci se to sype, velmi a velmi nepěkně.

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 10:37

Kokoska o boze jako z pozice podrizene sveho manzela v jedne firme ti rozumim az moc dobre. Byly to huste casy a jsem rada ze jsem to v pravou dobu utla a dovedli jsme si to aspon trochu vyrikat ze takhle by to neslo. I tak tam obcas ty naznaky doma problesknou.

Tak teda doufam ze to jsou ty skvrny, protoze timhle tempem bude ze me brzo vdova

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 11:59

rasaNori to prolinani pracovniho a partnerskyho vztahu je strasny, drzim palce, at to dokazete uplne utnout.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 12:22

Mirka chápem a potľapkávam. U nás v práci prepustili v Novembri 30% zamestnancov, nebolo to pred koncom roka nič moc. Teraz čakáme na výsledok auditu, s tým, že do polovice Februára sa máme dozvedieť, či naša pobočka prežije alebo sa všetko presunie do Írska...

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 18:10

Takže můj táhnoucí se kašel. Dr. odhalil v minulosti prodělaný černý kašel (achjo) a ještě nějaký hnusný bacil. Dostala jsem atb, snad to zabere a bude brzy lip. 

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 18:47

Lamicka No pěkně teda :-/ Tak přeji rychlé uzdravení, buď na sebe opatrná!

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 18:59

Lamicka

Já šla v pondělí po víc jak dvou týdnech kašle, ucpaných dutin a bolesti hlavy k doktorovi, samoléčba nezabírala. Protože crp nic neukázalo, dostalo se mi poučení vitamíny a hodně pít. Naštěstí už se mi to zlepšilo, ale jako už jsem se viděla, že za týden tam jdu znova, že se nic nezlepsilo. Hlavně ta bolavá hlava, to mne vysilovalo nejvíc. A taky že už tři týdny jsem pomalu pořád zavřená doma. 

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 20:04

dzizisketa at je brzy dobre. A kdyby se to protahlo, tak se nenech odbyt. Mne to zacalo na konci listopadu horeckami, pridal se kasel, atb moc nezabrala, ale doktorka, ktera zastupovala meho doktora mi rekla, ze to chce cas, klid a vitaminy. Ale u me se to tahne uz 8 tydnu. 

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 20:05

Garfie dekuju

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 20:23

Lamicka no ten černý kašel není žádná vzácnost bohužel:-( hlavně to pořádně doléčit, protože znám pár lidí kterým se z toho dlouho nerozpoznaného/neléčeného kašle poničením průdušek právě vyvinulo to astma...

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 21:52

viktorka_od splavu to je des :( diky za upozorneni. Doktor je peclivy, tak snad to ohlida.

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 15:15

Šmarjá, zas mě vytočil chlap, včera mi jen tak mezi řečí oznámil, že odlétá na pět týdnů na služebku (velmi nestandardní délka), budu tady zase na všechno sama, počasí na nic, děs. No a nejlepší je, že během těch pěti týdnů máme naplánovanou týdenní dovolenou na Tchaiwanu, takže ta platí, ovšem on tam dorazí od jinud. Já nás nabalím, potřepu se s dvěma dětma bůhví jak do Vídně, pak dlouhej let s prckama na krku a za týden to samé zpátky, zuřím tady.  

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 15:17

Garfie Dej mu děti s sebou, ať si rozšiřujou obzory...

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 15:18

Garfie promin ale... kde je zahrabany a potrebujes alibi?

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 15:19

Samantha  ach to bych ráda!!! 

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 15:19

rasaNori Prosím tě! Dneska jsme se zrovna bavily s mojí angličtinářkou o tom, že dobře promyšlená vražda je výhodnější než rozvod!!!

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 15:21

Garfie Tak to ale musíš jindy, teď by to bylo moc průhledný