Mně se tudle v troubě takhle úplně rozpadl i štrůdl. ![]()
Stěžovací vlákno
Mně se tyhle věci dějou zásadně tehdy, když potřebuju, aby to vypadalo hezky. Když na tom nezáleží a flákám to skoro podvědomě, je to jak malovaný.
Nojo, jasně, koláče. A my jsme byli chudá rodina, tak byly jen dvoj ![]()
já dávám hlavně ovoce, švestky, borůvky, červenej rybíz (ten teda nerada, protože letos ho máme úplně šíleně kyselej, mám ho v mrazáku dost, pod něj dávám ještě oslazenej tvaroh, ale i to je málo) a nahoru drobenku (cca půl hrnku mouky, čtvrt hrnku cukru, kus másla a rozžmoulat).
Udělejte borůvkovej a všichni vás budou až do smrti zbožňovat (určitě!)
Aha, tak to bych mohla, boruvky mame (rybiz ne). Diky moc ![]()
A nejlepší jsou dvojctihodný. Když už člověk přemůže tvaroh, aby držel vevnitř, tak je potřeba trochu to uprostřed stisknout, aby nahoře držela např. povidla a drobenka. Což občas rupne hned, občas při kynutí a pokud to nepraskne, zaručeně z toho v troubě to povidlí steče a spolu s drobenkou se zkarbonizuje na plechu do smrdutého fleku. Takže tyhle teda fakt nepeču :)
Nene ![]()
Hele, ono nestačí, že umíte chleba? Musíte mít krásný i ty koláče?
Ach by som si dala. Ja som pri pečení strašné nemehlo. Väčšinou mi nič nevychádza. Máte to pekné, aj koláče aj chleby. ![]()
Já jsem před dvěma týdny čekala balíček. Vypadalo to nadějně, den předem sms a email, že zítra mi bude doručeno. Ráno sms a email, že dneska mi bude doručeno....a večer furt nic. Tak jsem šla na stránky (DPD to bylo) a tam vidím poznámku toho dne vloženou: "na žádost zákazníka změněn termín dodání" a datum dalšího dne. Tak druhý den to fakt přišlo, ale pobavilo.
Nestačí
ale nebojte, už mi jich taky pár prasklo..
Děkuju, už sem je dlouho nedělala, budu muset zadělat ![]()
Stěžuji si na sebe. Snědla jsem obrovský kynutý koláč s mákem, tvarohem a povidly. Chtěla jsem sníst kousek, zbytek nechat rodině, ale byl tak dobrý... Teď je mi těžko. Asi jsem měla stres z pošty, kde jsem si byla vyzvednout další nedoručený balík.
teda ta posta uz muze uplne za vsechno!;-)))
Mám tam poslat stížnost
?
jj, niekedy si robia, čo chcú. Ja som raz tiež čakala balíček, mal mi prísť v ten deň a nič. Tak som si zadala číslo svojej zásielky na stránkach DPD, a tam veta: Zákazník si odmietol zásielku prevziať (podotýkam, že to bolo vopred zaplatené). Tak som tam naštvaná volala, a oni mi povedali, že firma, ktorá mi to posielala, tam neuviedla na mňa číslo, takže mi to nevedeli doručiť. Tie dôvody, čo tam potom hádžu, si asi vymýšľajú z brucha, alebo čo.
nebo možná poděkování?
není nad to mít to na koho svést, přeci:P
To se nám stalo u nás v eshopu. Přišel nám zpět balíček, že nebyl převzat, tak jsme pánovi volali, proč to nepřevzal a z něj vypadlo, že mu to nedoručili. Takže to řidič z PPL měl nadvakrát a ještě si to pěkně zaplatili. Ale je to otrava a zákazník má pak z nákupu blbý pocit (což znám i sama na sobě).
Včera volali, že vezou balík, jestli můžou tak za pět minut. Ok, náhodou můžou. 5,10,15,20, 25, 30...
Zoufalý telefonát, že to nemůže najít. No bodejť by mohl. Někdo jméno naší ulice přepsal bez háčku a další někdo z toho odháčkovaného e udělal i. Takže nás kurýr hledat úplně někde jinde.
Dnes dorazili. Telefon: vezu balík, jsem před domem, co mám dělat?
Co takhle vylézt z auta a zazvonit na zvonek...
Co kurýr, mně tohle dělaj příbuzný. Zvoní telefon: "Už přecházím silnici, za chvíli jsem u vás." Pomoc!
No asi abyste otevřela slavobránu pro vzácnou návštěvu ![]()
Chci si postezovat... Poprve v zivote jsem si chtela ciste pokusne zkusit barevnou kosili, coz znamena cokoli, co neni cerne/bile/sede, dokonce na drobny vzorek jsem si troufla... Pri pohledu do zrcadla jsem s prekvapenim zjistila, ze vypadam jako James May z Top Gearu... Coz je muj velky oblibenec, takze je vlastne jen logicke, ze mu jdu do podoby (myslim, ze to dalaji ty vlasy)... Tak jsem si koupila cerny oversize rolak /pro zmenu/ a bylo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.