Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 11:40
Reakce na Kokoska:

Mně se tudle v troubě takhle úplně rozpadl i štrůdl.

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 12:06
Reakce na Bledule:

Mně se tyhle věci dějou zásadně tehdy, když potřebuju, aby to vypadalo hezky. Když na tom nezáleží a flákám to skoro podvědomě, je to jak malovaný.

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 12:07
Reakce na Potrefenáhusa:

Nojo, jasně, koláče. A my jsme byli chudá rodina, tak byly jen dvoj 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 12:15
Reakce na Potrefenáhusa:

já dávám hlavně ovoce, švestky, borůvky, červenej rybíz (ten teda nerada, protože letos ho máme úplně šíleně kyselej, mám ho v mrazáku dost, pod něj dávám ještě oslazenej tvaroh, ale i to je málo) a nahoru drobenku (cca půl hrnku mouky, čtvrt hrnku cukru, kus másla a rozžmoulat).

Udělejte borůvkovej a všichni vás budou až do smrti zbožňovat (určitě!)

Aha, tak to bych mohla, boruvky mame (rybiz ne). Diky moc 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 12:20
Reakce na Kokoska:

A nejlepší jsou dvojctihodný. Když už člověk přemůže tvaroh, aby držel vevnitř, tak je potřeba trochu to uprostřed stisknout, aby nahoře držela např. povidla a drobenka. Což občas rupne hned, občas při kynutí a pokud to nepraskne, zaručeně z toho v troubě to povidlí steče a spolu s drobenkou se zkarbonizuje na plechu do smrdutého fleku. Takže tyhle teda fakt nepeču :)

Nene 

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 12:39
Reakce na Ounz:

Hele, ono nestačí, že umíte chleba? Musíte mít krásný i ty koláče? 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 13:15
Reakce na Ounz:

Ach by som si dala. Ja som pri pečení strašné nemehlo. Väčšinou mi nič nevychádza. Máte to pekné, aj koláče aj chleby. 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 13:28
Reakce na zelene.oko:

Já jsem před dvěma týdny čekala balíček. Vypadalo to nadějně, den předem sms a email, že zítra mi bude doručeno. Ráno sms a email, že dneska mi bude doručeno....a večer furt nic. Tak jsem šla na stránky (DPD to bylo) a tam vidím poznámku toho dne vloženou: "na žádost zákazníka změněn termín dodání" a datum dalšího dne. Tak druhý den to fakt přišlo, ale pobavilo.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 13:31
Reakce na Kokoska:

Nestačí  ale nebojte, už mi jich taky pár prasklo..

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 13:31
Reakce na paktofonika:

Děkuju, už sem je dlouho nedělala, budu muset zadělat 

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 14:22

Stěžuji si na sebe. Snědla jsem obrovský kynutý koláč s mákem, tvarohem a povidly. Chtěla jsem sníst kousek, zbytek nechat rodině, ale byl tak dobrý... Teď je mi těžko. Asi jsem měla stres z pošty, kde jsem si byla vyzvednout další nedoručený balík. 

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 14:36
Reakce na Lamicka:

teda ta posta uz muze uplne za vsechno!;-)))

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 14:43

Mám tam poslat stížnost 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 15:21
Reakce na Guinea Pig:

jj, niekedy si robia, čo chcú. Ja som raz tiež čakala balíček, mal mi prísť v ten deň a nič. Tak som si zadala číslo svojej zásielky na stránkach DPD, a tam veta: Zákazník si odmietol zásielku prevziať (podotýkam, že to bolo vopred zaplatené). Tak som tam naštvaná volala, a oni mi povedali, že firma, ktorá mi to posielala, tam neuviedla na mňa číslo, takže mi to nevedeli doručiť. Tie dôvody, čo tam potom hádžu, si asi vymýšľajú z brucha, alebo čo.

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 16:49
Reakce na Lamicka:

nebo možná poděkování? není nad to mít to na koho svést, přeci:P

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 19:32
Reakce na betsey:

To se nám stalo u nás v eshopu. Přišel nám zpět balíček, že nebyl převzat, tak jsme pánovi volali, proč to nepřevzal a z něj vypadlo, že mu to nedoručili. Takže to řidič z PPL měl nadvakrát a ještě si to pěkně zaplatili. Ale je to otrava a zákazník má pak z nákupu blbý pocit (což znám i sama na sobě).

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 20:12
Reakce na Guinea Pig:

Včera volali, že vezou balík, jestli můžou tak za pět minut. Ok, náhodou můžou. 5,10,15,20, 25, 30...

Zoufalý telefonát, že to nemůže najít. No bodejť by mohl. Někdo jméno naší ulice přepsal bez háčku a další někdo z toho odháčkovaného e udělal i. Takže nás kurýr hledat úplně někde jinde.

Dnes dorazili. Telefon: vezu balík, jsem před domem, co mám dělat?

Co takhle vylézt z auta a zazvonit na zvonek...

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 20:35
Reakce na Sweet Potato:

Co kurýr, mně tohle dělaj příbuzný. Zvoní telefon: "Už přecházím silnici, za chvíli jsem u vás." Pomoc!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 20:48
Reakce na žluťásek:

No asi abyste otevřela slavobránu pro vzácnou návštěvu 

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 20:55

Chci si postezovat... Poprve v zivote jsem si chtela ciste pokusne zkusit barevnou kosili, coz znamena cokoli, co neni cerne/bile/sede, dokonce na drobny vzorek jsem si troufla... Pri pohledu do zrcadla jsem s prekvapenim zjistila, ze vypadam jako James May z Top Gearu... Coz je muj velky oblibenec, takze je vlastne jen logicke, ze mu jdu do podoby (myslim, ze to dalaji ty vlasy)... Tak jsem si koupila cerny oversize rolak /pro zmenu/ a bylo...