Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 16:25

Stěžuju si, že na mě padla depka, sviňa jedna. Nic se mi nechce, tak tu prokrastinuju. A to mě čeká ještě jeden hnusný nabitý týden a přinesla jsem si práci domů na víkend, tfuj.

Offline Kokoska
34889 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 18:37

Sweet Potato u nas byla vzdycky doma babicka, bydlela s nama. Taky jsem rada sama doma. 

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 19:44

NOrmalne me pocasi moc nestve, ale v lednu prselo KAZDEJ DEN, jako nevadi to nijak zasadne, ale kazdej den je to otrava. Zitra hlidam pesana od kamose a chci ven, taky nejaky slunko by se hodilo. 

Na sezeni v saune a chozeni na koncerty cajk, ale ten pobyt venku teda nic moc po hodine....

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 20:25

Mirka já jsem už tři měsíce hotová. Máme doma vlezlej vleklej kožní problém, do toho malá nově objevený a rozjetý astma, muž něco, co je třeba vyšetřit, ale  on s tím nespěchá. V práci od listopadu divný klima, konkrétní lidi zklamali - nějak jsem naivka myslela, že můžu všem věřit. V druhý práci problém po minulejch lidech, kterej musim vyřečit já (a je to práce na několik měsíců). 
Jsem unavená, furt mám rýmu, naštvaná na všechny okolo.. naštvaná až zlá. Nevím, co se sebou, už se asi dám i na modlení, aby to pomalu se všechno srovnalo. Těšim se do Španělska, ale obávám se, že 5 dní to úplně nevyřeší. 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 20:25

Len si tu tak odložím, štve ma Brexit. Strašne moc. Až do Decembrových volieb som dúfala, žeby ho predsa len mohlo niečo zvrátiť... no nič, posledný deň Británie v EU

Offline dzizisketa
8952 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 21:17

Samantha 

ZZ dlouhodobého hlediska by je abonmá rozhodně vyšlo levněji. 

Online Karja
44654 příspěvků moje polička 01. února 2020 07:23

Sweet Potato Mne nechavali doma samotnou od druhe tridy, ale jen odpoledne, ja nechtela chodit do druziny. Ale mela jsem detskou kucharku a uz tak od 9 let jsem doma neco pekla a varila a mama se vubec nebala teda. A ve trinacti jsem se doma odpoledne strasne opila...po ovocne bowli z krabicaku. Zajimavy, ze nas tam bylo pet, ale ozrala jsem byla ja jedina:-D. Strasna ostuda, mama prijela domu a ja byla uplne stata, vyfackovala me a pristavila kybl:-D Dodnes to patri k omilanym historkam.

Offline Janulik03
20240 příspěvků moje polička 01. února 2020 08:07

Karja pocuj ty musis mat tu istu vychovu ako ja. Len som sa opila z cokoladoveho likeru tiez tak v tom veku, ehm facky nepadli, kybel ano.

Nasi nas os mojich 12 (sestra 9) nechali doma aj na dva dni a isli nazajazd. Papier s pokynmi na stole, susedky v strehu. My sme si upratali, narobili chlebicky a robili “party” s malinovkou. Vecer nas skontrolovala suseda, teda nakukla spytala sa ci sme jedli a dobru noc. Boli sme spokojne iba sestra sa hrnula spat do mojej postele. V lete to bolo super, ale v zime ked bolo treba prilozit do kotla v pivnici tak dne sa tam bali ist  dolu sme vzdy isli obe drziac sa za ruky a klepali strachom. Rychlo hodili drevo a utekali nahore. Velke dobrodruzstvo

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 01. února 2020 09:57

Gellnerova Soucítím, to jsou vždycky těžká období. Přežívat ze dne na den, snažit se dobře jíst a dostatečně spát a věřit, že to přejde. Aspoň já vždycky najedu na tenhle režim.

Online Karja
44654 příspěvků moje polička 01. února 2020 13:16

Janulik03 Hele takhle vychovava jedna moje znama. Tuhle prijela na chatu, ze jsou jeji holky samy doma, tak ji rikam, ze musi byt nadsene a ona ze ne, ze by byly radsi kdyby byli rodice doma, ale ze jim vysvetlila, ze si musi taky odpocinout. A ze jim pry bud nakoupi jidlo nebo necha penize, ze si i uvari. Taky jim bylo takovych 12-13. Ale v noci vzdycky dojela domu, to zas jo. 

Online Karja
44654 příspěvků moje polička 01. února 2020 13:19

Ja mam starsi dite u babicky na vikend a normalne si pripadam jak na dovolene. Vcera jsem byla s kamaradem na veceri, pak spala od 11 do 10, sambo dopoledne i dost uklidil, babicka mi uvarila obed. Dovolena hadr fakt ze jo! 

Edit: Jeee sorry, ja myslela, ze jsme v detskem! To do stezovaciho naprosto nepatri!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 01. února 2020 13:29
Reakce na Karja:

Sweet Potato Mne nechavali doma samotnou od druhe tridy, ale jen odpoledne, ja nechtela chodit do druziny. Ale mela jsem detskou kucharku a uz tak od 9 let jsem doma neco pekla a varila a mama se vubec nebala teda. A ve trinacti jsem se doma odpoledne strasne opila...po ovocne bowli z krabicaku. Zajimavy, ze nas tam bylo pet, ale ozrala jsem byla ja jedina:-D. Strasna ostuda, mama prijela domu a ja byla uplne stata, vyfackovala me a pristavila kybl:-D Dodnes to patri k omilanym historkam.

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 01. února 2020 15:26

Prestavte si, ze tady v Illinois je ilegalni nechat deti samy doma, a muzou vas za to zavrit a deti vam odebrat

Offline continuity
43030 příspěvků moje polička 01. února 2020 15:31

MP Marge to je i v UK, do 14 let tuším. Tady už v tom věku nedostaneš na zavrenou školu OCR. 

Offline dzizisketa
8952 příspěvků moje polička 01. února 2020 17:13

MP Marge

TTo mi nijak pobuřující ani na hlavu nepřipadá. 

Online Karja
44654 příspěvků moje polička 01. února 2020 17:16

MP Marge dzizisketa Zalezi asi do kolika let no. Ale nevim, jsem rada, ze to v CR nemame. Ja byla doma misto druhiny vazne spokojena a jednalo se o hodinu ci dve denne;-)

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 01. února 2020 17:23

Karja mne to prijde az uchylny, nenechat dospivajiciho ani chvili o samote.. dzizisketa myslim ze normalni rodic nenecha samotne male dite a nemusi to mit dany zakonem.. tem nenormalnim je to jedno.

Offline continuity
43030 příspěvků moje polička 01. února 2020 17:54

dzizisketa ten věk je právě docela vysokej. A mne to úchylný připadá, jedním z cílů výchovy je naučit děti samostatnosti, což se dela blbě, pokud je zákonem stanoveno, že je nesmim spustit z dohledu. Takže jim rodič nebo aupair věčně stojí za zadkem a najednou se mají v 18 starat sami o sebe. 

Má to pak takove důsledky, že 16 lete dítě neumí takovou triviální vec jako je zamknout dům na hlavní ulici v L.A. ( místo toho nechá jeden klíč zvenku ve dveřích a druhý v brance - Real story moji lektorky). 

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 01. února 2020 17:55

continuity jedním z cílů výchovy je naučit děti samostatnosti,

mne pripada ze si to snad uz dnes nikdo neuvedomuje..

Offline continuity
43030 příspěvků moje polička 01. února 2020 18:07

viktorka_od splavu to ať si řeší jiní, já mám odpovědnost za svoje děti a jiným do toho nekecám a byla bych jenom řada, aby mi do toho jiní, včetně státu mluvili co nejméně.