Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
40289 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 16:04

Kokoska Pro mne taky bylo zásadní vypadnout SAMA. Akce i s dětmi sice byly důležité pro zachování duševního zdraví, ale ty chvilky "absolutní" svobody byly nej.

I když vlastně úplně nejvíc nej bylo být SAMA DOMA.

Offline Potrefenáhusa
38836 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 16:05

Sweet Potato sama doma je nejvíc nej i bez dětí :-)

(edit: chvíli, třeba víkend)

Offline Pinot Noir
29864 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 16:59

paktofonika To zamrzí, takový dlouhodobý vztah

Offline Myrtila
5328 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 19:15

To jsem tu teda neco rozjela, jsem si chtela akorat odlozit. 
Pinot Noir Nemyslim, ze bych nekomu myla hlavu, mam pro obavy z rizeni pochopeni, nechce se mi tu rozpitvavat u kazde duvody, proc neridi, ale kazdopadne vim, ze by to kazda z nich zvladla, proto me to nekdy unavuje. Kopnout nekam me muzou, ale pak se ani ony samy moc casto neuvidi, pac jim bude chybet ten ridic  coz je teda i odpoved na prispevek barbucha 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 19:26

Pinot Noir K materiálnym veciam väčšinou citový vzťah nemám, preto nemám doma skoro žiadne haraburdy, ale toto ma trochu vzalo. Nechce sa mi ani zháňať náhradu...

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 21:42

paktofonika no a fakt nemuze byt nikde blbe zasantrocena?

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 03:43
Reakce na Tak Betty:

Pinot Noir tak ty máš děti opravdu ještě malinký, od nich se utrhnout dost dobře nejde.

​Ja myslim, ze v tomhle budou mezikulturni rozdily, protoze tady v USA je naprosto bezne, ze i k miminku se najme pani/slecna na hlidani, a vyrazi se ven. Vsak jsem si tim na skole slusne vydelavala

Pripada mi, ze zvlast Afro-Americanky se s tim nemazou. Miminku je tyden, ale maminka uz ma novy uces a cerstvou manikuru (fakt nekecam)!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 05:25

Lama_z_Lana Nastupila som do autobusu s ňou a vystúpila bez. Skúsim tam napísať, ale úplne to nevidím.

Offline ziginka
726 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 05:53

MP Marge To je fakt, ze u nas (aspon v me socialni bubline) neni moc bezne vyuzivat sluzeb pani na hlidani. Kdyz uz, tak hlidaji spis babicky nebo nekdo jiny z rodiny.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 07:31

paktofonika tak to je naprd

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 07:34

ziginka Když jsem měla první dítě, pro moji mámu bylo dost komplikované hlídat, z různých důvodů. Ale zároveň ji vlastně jakoby nějak uráželo, když jsem si domluvila paní na hlídání (a šlo o mladou holku, ne že by to byla nějaká konkurence v podobně nové babičky). Bylo to pro mě těžké i z tohoto důvodu. 

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 08:32

paktofonika Někde u Národního divadla je kancelář ztrát a nálezů dopravního podniku, kam se ty zapomenuté věci sváží. Já jsem tam jednou byla hledat deštník, který jsem taky nechala v autobuse. Sice tam nebyl, ale třeba budeš mít zrovna štěstí ;)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 09:57

Milovala jsem, když šli rodiče večer do divadla a my zůstali sami doma. Ježíš, to bylo tak skvělý!

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 12:09

moora Zrovna nedávno jsme se ségrou vzpomínaly, jak jsme milovaly, když šli rodiče na ples! Občas u nás mohli spát i bratranci, byl dětský večírek a ráno nám naši nechali na stole na papírovém tácku zákusky a chlebíčky, abychom je nechaly dlouho spát...

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 12:13

moora Garfie my taky jasaly, kdyz sli nasi vecer pryc

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 12:30

Kokoska my sme mávali kedysi dáááávno s mužom taký rituál, raz do týždňa filharmónia. A po narodení prvej sme sa strašne tešili, že kedy vydrží bez kojenia dosť dlho na to, aby sme aspoň občas nejaký koncert dali (ochotných strážiacich starých mám sme mai priehršť...).

No...tak k tomu prišlo....a boli sme tak unavení, že sme zaspali obaja v rámci prvých minút uprostred filharmónie.

Tak sme to zas zabalili...

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 12:47
Reakce na moora:

Milovala jsem, když šli rodiče večer do divadla a my zůstali sami doma. Ježíš, to bylo tak skvělý!

​Naši mívali předplatné na koncerty a měli to pak rozepsané ve stolním kalendáři, to jsem furt študovala, kdy nebudou večer doma:-)) A přitom jsme nedělaly se ségrou nic zakázanýho, JEN jsme byly samy doma.

Offline dzizisketa
8952 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 13:44
Reakce na moora:

​Tak tohle jsem zažila až na vysoké. Když už jsme se ségrou byly dost velké, aby to riskli, narodil se brácha. 

Offline Sweet Potato
40289 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 13:54

dzizisketa Já to jako dítě taky nezažila - jedináčekA vůbec jsem sama doma byla málokdy, máma šla brzo do důchodu. A nikam moc nechodila.
Asi proto to teď tak miluju.

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 13:55

dzizisketa

No tak nějak se rodiče zabavit museli, když nemohli do divadla, že ...