Kokoska Pro mne taky bylo zásadní vypadnout SAMA. Akce i s dětmi sice byly důležité pro zachování duševního zdraví, ale ty chvilky "absolutní" svobody byly nej.
I když vlastně úplně nejvíc nej bylo být SAMA DOMA.
Kokoska Pro mne taky bylo zásadní vypadnout SAMA. Akce i s dětmi sice byly důležité pro zachování duševního zdraví, ale ty chvilky "absolutní" svobody byly nej.
I když vlastně úplně nejvíc nej bylo být SAMA DOMA.
Sweet Potato sama doma je nejvíc nej i bez dětí :-)
(edit: chvíli, třeba víkend)
paktofonika To zamrzí, takový dlouhodobý vztah ![]()
To jsem tu teda neco rozjela, jsem si chtela akorat odlozit.
Pinot Noir Nemyslim, ze bych nekomu myla hlavu, mam pro obavy z rizeni pochopeni, nechce se mi tu rozpitvavat u kazde duvody, proc neridi, ale kazdopadne vim, ze by to kazda z nich zvladla, proto me to nekdy unavuje. Kopnout nekam me muzou, ale pak se ani ony samy moc casto neuvidi, pac jim bude chybet ten ridic
coz je teda i odpoved na prispevek barbucha
Pinot Noir K materiálnym veciam väčšinou citový vzťah nemám, preto nemám doma skoro žiadne haraburdy, ale toto ma trochu vzalo. Nechce sa mi ani zháňať náhradu...
paktofonika no a fakt nemuze byt nikde blbe zasantrocena?
Pinot Noir tak ty máš děti opravdu ještě malinký, od nich se utrhnout dost dobře nejde.
Ja myslim, ze v tomhle budou mezikulturni rozdily, protoze tady v USA je naprosto bezne, ze i k miminku se najme pani/slecna na hlidani, a vyrazi se ven. Vsak jsem si tim na skole slusne vydelavala ![]()
Pripada mi, ze zvlast Afro-Americanky se s tim nemazou. Miminku je tyden, ale maminka uz ma novy uces a cerstvou manikuru (fakt nekecam)!
Lama_z_Lana Nastupila som do autobusu s ňou a vystúpila bez. Skúsim tam napísať, ale úplne to nevidím.
MP Marge To je fakt, ze u nas (aspon v me socialni bubline) neni moc bezne vyuzivat sluzeb pani na hlidani. Kdyz uz, tak hlidaji spis babicky nebo nekdo jiny z rodiny.
paktofonika tak to je naprd ![]()
ziginka Když jsem měla první dítě, pro moji mámu bylo dost komplikované hlídat, z různých důvodů. Ale zároveň ji vlastně jakoby nějak uráželo, když jsem si domluvila paní na hlídání (a šlo o mladou holku, ne že by to byla nějaká konkurence v podobně nové babičky). Bylo to pro mě těžké i z tohoto důvodu.
paktofonika Někde u Národního divadla je kancelář ztrát a nálezů dopravního podniku, kam se ty zapomenuté věci sváží. Já jsem tam jednou byla hledat deštník, který jsem taky nechala v autobuse. Sice tam nebyl, ale třeba budeš mít zrovna štěstí ;)
Milovala jsem, když šli rodiče večer do divadla a my zůstali sami doma. Ježíš, to bylo tak skvělý!
moora Zrovna nedávno jsme se ségrou vzpomínaly, jak jsme milovaly, když šli rodiče na ples! Občas u nás mohli spát i bratranci, byl dětský večírek a ráno nám naši nechali na stole na papírovém tácku zákusky a chlebíčky, abychom je nechaly dlouho spát...
Kokoska my sme mávali kedysi dáááávno s mužom taký rituál, raz do týždňa filharmónia. A po narodení prvej sme sa strašne tešili, že kedy vydrží bez kojenia dosť dlho na to, aby sme aspoň občas nejaký koncert dali (ochotných strážiacich starých mám sme mai priehršť...).
No...tak k tomu prišlo....a boli sme tak unavení, že sme zaspali obaja v rámci prvých minút uprostred filharmónie
.
Tak sme to zas zabalili...
Milovala jsem, když šli rodiče večer do divadla a my zůstali sami doma. Ježíš, to bylo tak skvělý!
Naši mívali předplatné na koncerty a měli to pak rozepsané ve stolním kalendáři, to jsem furt študovala, kdy nebudou večer doma:-)) A přitom jsme nedělaly se ségrou nic zakázanýho, JEN jsme byly samy doma.
Tak tohle jsem zažila až na vysoké. Když už jsme se ségrou byly dost velké, aby to riskli, narodil se brácha.
dzizisketa Já to jako dítě taky nezažila - jedináček
A vůbec jsem sama doma byla málokdy, máma šla brzo do důchodu. A nikam moc nechodila.
Asi proto to teď tak miluju.
No tak nějak se rodiče zabavit museli, když nemohli do divadla, že ... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.