Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 03. února 2020 08:31

Karja my jako deti chodivali bruslit na velky rybnik za mestem, hrozne rada na to vzpominam, sesli se tam vzdycky vsichni kamaradi. V jednom miste vytekal pramen, tam byval v ledu hrbolek tak do puli rybnika a kdo to tam neznal, tak se tam vymajznul. Hned vedle se sankovalo. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 03. února 2020 08:34

Tak jsem koukla na fotky a dle vseho jsem naposledy bruslila na "rybnicku" v roce 2017...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 03. února 2020 09:56

Lama_z_Lana 

2017 byly velké mrazy, narodil se syn a nemohli jsme dlouho ven.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 03. února 2020 10:55

No do prcic uz, mam volno a jsem opet chorobna. Haprujou mi i deti. Pro zmenu byl v planu uklid. Myslela jsem, ze decka rozhodim do instituci a dam to tu konecne do kupy. A prd. Uplne stejne to bylo na vanoce. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 03. února 2020 11:19

MP Marge Kokoska 

Illinois je zrovna stat, ktery ma ten vek, kdy muze byt dite samo doma, nastavenej zakonem na 14 let. 

Vetsina ostatnich statu bud nema zakon zadnej, nebo je ten vek vyrazne nizsi. Ve vetsine statu uz dokonce muzou od 12 hlidat jiny deti za penize

Jako jo, je tady ten system nastavenej trochu jinak, ale nemyslim, ze by se tady deti odebiraly jak na bezicim pasu za kraviny. Vsadila bych se, ze pokud to nebylo nic jinyho, nez dite samo doma, tak z toho bude maximalne prestupek a dite neodeberou. Ze je to cely na hlavu ovsem nerozporuju a sem tam teda nekoho popotahujou za uplny nesmysly. 

Na druhou stranu, je tady dost i tech, co nechavaj doma ty batolata, no....tak nakonec je to stejne o soudnosti rodicu. 

Offline Liesel
1669 příspěvků moje polička 03. února 2020 11:27

Zpřeházeli regály v Lidlu a já si připadám jak bludnej holanďan

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 03. února 2020 14:07

Ivan Kral

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 03. února 2020 14:19

Setare to je taky zajimavy, jak maji ruzne staty USA jinak nastavene zakony. Kdyz mi neco nevyhovuje v jednom state, prestehuju se a presto, ze jsem porad American, uz se me netyka treba trest smrti, kdybych spachala v novem bydlisti vrazdu? 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 03. února 2020 14:52

Kokoska Jasne! Pokud chces spachat vrazdu, tak se proste prestehujes do statu, ktery trest smrti nema

Ja vetsinou, kdyz sem pisu neco na tema, jak to chodi v USA, tak pridavam "u nas v Illinois", pripadne "u nas na Stredozapade", prave proto, ze USA, to je takovy siroky pojem. 

Proto me vzdycky fascinuje jev typicky pro CR, kdy nekdo byl dva tydny na dovolene v New Yorku a okamzite se povazuje za odbornika na celou americkou spolecnost, ba i historii! 

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 03. února 2020 15:13

Kokoska 

MP Marge 

Nejde spíš než o bydliště o to, kde tu vraždu spáchá? 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 03. února 2020 15:36

barbucha To taky. Pokud vrazdu spacha v Texasu, tak ji bude houby platne, ze bydli v Minnesote. Nektere staty na zatykac v jinem state nevydavaji, ale nevim, jestli se to vztahuje i na vrazdu. To by Kokoska musela peclive naplanovat!

Pripade zmizet na Aljasku, tam se lidi hledaji blbe. 

Mimochodem, pohravam si s myslenkou se tam prestehovat (ale ne kvuli vrazde!)

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 03. února 2020 15:42
Reakce na barbucha:

Kokoska 

MP Marge 

Nejde spíš než o bydliště o to, kde tu vraždu spáchá? 

​No vida, tak ani v pripade vrazdy to neni tak jednoduche - musi to schvalit guverner a Kokoska ma pravo na to se odvolat a vubec.

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 03. února 2020 15:44

MP Marge tjo na Aljasce to musi byt drsny... odesel tam partner jedne kamaradky za praci a i pres velkou lasku nebyla schopna tam zit. podotykam ze krom nej a ucitelky v mistni skole byli ostatni obyvatele toho mestecka puvodni eskymaci/inuite nebo ktery vlastne narod tam zije. no proste prilis odlisny svet.

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 03. února 2020 15:55

andulka01 Jo... na rockera dobrý, ale hrozně brzo...

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 03. února 2020 16:11

MP Marge tjo na Aljasce to musi byt drsny... odesel tam partner jedne kamaradky za praci a i pres velkou lasku nebyla schopna tam zit. podotykam ze krom nej a ucitelky v mistni skole byli ostatni obyvatele toho mestecka puvodni eskymaci/inuite nebo ktery vlastne narod tam zije. no proste prilis odlisny svet.

​Ja spis pokukuju po tech vetsich mestech - klidne i Anchorage - taky musim byt schopna najit praci, ze jo. Mala eskymacka mestecka si necham na vylety

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 03. února 2020 17:08

MP Marge no jeste si to budu muset rozmyslet, trcet nekde za polarnim kruhem by se mi nechtelo. 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 03. února 2020 17:20

Kokoska No tak mi dej vedet, ja mam v Rockfordu konexe, vystavi ti falesne papiry jako nic, a pak te uklidime nekam na venkov

A v nejhorsim pripade je tu vzdycky Mexiko! 

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 03. února 2020 17:25

MP Marge

Jeste je tu moznost mordovat na Aljasce a pak si uzivat v NY. Nejaky masozravy potvory by mohly usetrit praci se zahrabanim

Hele, psychologu, proc me napadla zrovna vrazda?

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 03. února 2020 17:29

Kokoska Manzel?

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 03. února 2020 17:42

MP Marge Až tak zas ne, stačilo by ho na tu Aljašku vystěhovat :D