Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu Ja jsem si Aljasku vzdycky malovala jako ze serialu Muzi na stromech... ze jsou tam sami fesaci a prima lidi v hospode
Přesně ten seriál jsem chtěla zmínit taky. Tam to ani nevypadalo, že je venku taková kosa. Prostě jako všichni ve svetrech, ale vevnitř hezky příjemně, uplná idylka ... Já bych se tam zabila, stoprocentně do týdne by bylo po mně ...
Na YT pozerám sériu Most dangerous ways to school. Teraz som videla diel z Oimjakon a tam, tam by som teda nevydržala ani pol dňa.
MP Marge
Jo, takže je to tak. Zločince souděj v místě činu. Pak je dobrý si naštudovat, kde nehrozí provaz, a nebohou oběť vylákat přes hranice... I když osobně se teda někdy divím, že se vůbec podaří někoho odsoudit, s těma hypertrofovanejma právama obviněnýho... s šílenejma advokátama, co se točej na v podstatě kravinách. No nakonec OJ a jeho proces byl toho zářným příkladem.
No tak pokud ti dela starosti tohle: Hypertrofovana prava a silene advokaty mas jedine, pokud jsi financne tezce za vodou (radove desetitisice dolaru, minimum). Pokud za vodou nejsi a musis se spolehnout na verejneho obhajce, tak prava nemas v podstate zadna (na papire mozna, ale v realu to moc nefunguje) a tvuj obhajce se rozhodne na zadnych kravinach tocit nebude, protoze ma na krku osmdesat dalsich pripadu a ty jsi mu tezce ukradena. A i pokud bys nebyla, tak je ti to houby platne, protoze na poradnou obhajobu nema cas a energii. Pokud mas jeste k tomu smulu, ze jsi Afro-Americanka, tak mi ver, ze se jim podari te odsoudit velice, velice rychle (cim vic na jih, tim rychleji).
Podivej se, kolik lidi popravuje rocne Texas nebo Florida. Tam to jde jako po masle ![]()
MP Marge to ani ne, ale občas mám chuť někomu rozbít hubu
jinak jako psycholog možná budeš vědět co to znamená, ale kdysi před mnoha lety se mi zdál "živý" sen, že jsem svému manželovi usekla hlavu sekerou. normálně na špalku. uplně v klidu bez zaváhání, bylo to "potřeba". nebyla jsem nějak rozčilená nebo naštvaná, asi jako když porcuješ maso k večeři. tedy v tom snu. no a jak jsem to, furt v tom snu, udělala, tak hned v tu samou chvíli co hlava odlítla jsem si uvědomila, že jsem ho zabila a že se to nedá vzít zpátky, a že i když nebyl buhvíjakej andílek, tak že zabít člověka jsem nechtěla, hrozně mě to vyděsilo a vzbudila jsem se v úleku. a došlo mi, že se musím rozvést
Prosim te, na to nepotrebujes psychologa, abys vedela, co to znamena - vzdyt jsi na to uz prisla sama ![]()
zit na Aljasce (Islandu) by me sto pro zabilo! to si vubec nedovedu ani predstavit.
Delam si poznamku, Jinx na navstevu nezvat...
Ja myslim, ze bych tam byla jako v raji. Ja a slunce spolu tradicne nevychazime ![]()
Akorat ridit auto me nebavi, kdyz venku mrzne a snezi ![]()
MP Marge budeš mít skúter a to je zábava ![]()
Isca johnny horton
,to miluju.Mám ráda americkou country
MP Marge kdyby sis to nahodou rozmyslela a zamirila do NY, jsem tam hned:-)
jinx No fuj, ted jsem se uplne lekla! Sambo uz nekolik mesicu mluvi o tom, ze sice sam nechape proc, ale ze ma intenzivni dojem, ze bychom se meli prestehovat do NY ![]()
MP Marge ode me to nema, fakt ne :-)) ale ja ho chapu, ve statech bych obecne zit nechtela a pokud nekde, tak jedine NY nebo SF, popr. kdybych byla beach girl
, tak nekde u oceanu v Californii.
MP Marge Bych si tu aljasku jeste rozmyslela. Pokud se nepletu tak to v tech serialech malujou ruzove. Zadna zima moc, zadna tma (nebo svetlo) PORAD. Znam par lidi co byli moc radi ze se ze severu vratili. A to jim platili celkem dost neskutecny platy I na kanadsky pomery. 5 mesicu nejdyl vydrzel jeden kamos a zdrhl zpatky na jih.
US je fajn SF a nebo San Diego. Portland taky docela ujde. East coast pak NY nebo nektery mesta na pobrezi okolo Floridy, ale tam uz to neni na porad.
Hele ale Illinois vubec teda s tema zakonama dobra kovbojka!
razorblade Já si na něj zrovna před měsícem vzpomněla a zkoukla ho![]()
0zero7 Mne by se asi ještě líbilo v Seattlu, v USA jsem nikdy nebyla, ale to SZ pobřeží mi bylo vzdycky sympaticky. Jinak by mě asi lákal jedině ten NY
Pokud mas jeste k tomu smulu, ze jsi Afro-Americanka, tak mi ver, ze se jim podari te odsoudit velice, velice rychle (cim vic na jih, tim rychleji).
Podivej se, kolik lidi popravuje rocne Texas nebo Florida. Tam to jde jako po masle
Tak na jihu maj asi pořád větší problém, ale myslela jsem, že v těch severních státech je afroamerickej původ spíš výhoda
(pokud teda dotyčnej nemá už rejstřík dlouhej jak lovosice) To už se tam ty polehčující důvody kvůli zneužívání pradědečka-otroka čili historicky znevýhodněnýmu původu nepěstujou?! Myslela jsem, že to frčí jak po másle... natož aby hrozila nějaká diskriminace - právě naopak!
jinx Já teď viděla film Daleko od Reykjavíku a na Island bych šla!! Chlapi v norskejch svetrech s plnovousama, ze kterých občas vyjde dvouslovný zamumlání k něčemu... planiny, kopce, sníh, jezera... ![]()
paktofonika Ojmjakon jsem si nevím proč zapamatovala ze zeměpisu.
teda špatně, protože jsem si myslela, že je to místo s největším srážkovým úhrnem na zemi, tak teď koukám, jak je to doopravdy.
Aranel planiny, kopce, sníh, jezera...
jo, ale to vsechno vetsinu casu potme! nebo zas bez noci... fuj
Tak na jihu maj asi pořád větší problém, ale myslela jsem, že v těch severních státech je afroamerickej původ spíš výhoda
(pokud teda dotyčnej nemá už rejstřík dlouhej jak lovosice) To už se tam ty polehčující důvody kvůli zneužívání pradědečka-otroka čili historicky znevýhodněnýmu původu nepěstujou?! Myslela jsem, že to frčí jak po másle... natož aby hrozila nějaká diskriminace - právě naopak!
Jezis, jak jsi na to prisla!?
MP Marge ode me to nema, fakt ne :-)) ale ja ho chapu, ve statech bych obecne zit nechtela a pokud nekde, tak jedine NY nebo SF, popr. kdybych byla beach girl
, tak nekde u oceanu v Californii.
Ja uz te nepodeziram, ze bys mu to nasadila do hlavy
, protoze ty ocividne myslis mesto, kdezto sambo, kdyz jsem vcera vecer polozila nekolik doplnujicich otazek, mysli spis NY stat. A porad nevi proc - pry intuice (mam podezreni, ze intuici mysli hlasy, ktere obcas slysi). Ale Aljasku pry by radsi ![]()
Tak myslim, ze se v USA nepotkame, protoze my nesnasime slunicko a velkomesta ![]()
Jezis, jak jsi na to prisla!?
No dyk se jenom ptám... Já nevim, mně přišlo že ty tzv. menšiny vždycky vyžadujou - a čerpaj - spíš ohledy, aby se právě neřeklo že jsou diskriminovaný... ale možná to mám fakt z toho OJ procesu, ten přece vytahoval tu rasovou kartu furt. Tak máš asi pravdu, že s chudým zlodějíčkem se tolik nikdo párat nebude.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články