Kokoska no hele, na Aljašku tuším věčně sháněj odborníky ropné společnosti, pokud bys mu tam našla práci, tak se ho nejen zbavíš, ale ještě k tomu bude finanční bonus ![]()
Stěžovací vlákno
SunEclipse Nápad dobrej, ale to by mu asi muselo být o dost míň :D
Ještě asi deset let zpátky jsme přes Lipno jeli autem...
Silně nedoporučuju, každej rok to vytahujou aspoň jedno auto z vody.
Len no ted bych tam taky nejezdila :))
bram Známej, co tam bydlí říká, že fakt každej rok, i když je mimořádně tuhá zima.:) Ale já jsem posera, osobně bych se bála i na běžkách (taky jsem slyšela historku, jak se probořil, díky nechci
).
Len Tenkrát tam normálně jezdili i místní, samotný by nás to nenapadlo.
SunEclipse Nápad dobrej, ale to by mu asi muselo být o dost míň :D
Keď mu TOTO povieš, tak sa postará, aby ho vzali
!!!
viktorka_od splavu Ja jsem si Aljasku vzdycky malovala jako ze serialu Muzi na stromech... ze jsou tam sami fesaci a prima lidi v hospode![]()
razorblade ten jsem neviděla, ale kdysi dávali hrozně milej seriál o doktorovi, kterej nějakým nedopatřením taky skončil v městečku na Aljašce, to už bylo realitě zřejmě kapinku bližší, ale furt hoodně dorůžova:-)
razorblade To byl boží seriál!![]()
No vida, tak ani v pripade vrazdy to neni tak jednoduche - musi to schvalit guverner a Kokoska ma pravo na to se odvolat a vubec.
Co musí schválit? Já myslela, že zločince stíhaj (a souděj) tam, kde to proved (když ho chytěj samzřejmě)... ale jen se ptám, vim prd! Jako že Kokoska si může vybrat, kde ji budou soudit? Chytrý!
Jo a Aljaška zní lákavě, z mnoha důvodů, nejen kvůli zahlazení zločinu
I když to už bych osobně mnohem radši na Island teda (no chápu, že tam nemáš občanství).
viktorka_od splavu Zapadákov![]()
Vilemina jasně! fakt bezvadnej:-)
Co musí schválit? Já myslela, že zločince stíhaj (a souděj) tam, kde to proved (když ho chytěj samzřejmě)... ale jen se ptám, vim prd! Jako že Kokoska si může vybrat, kde ji budou soudit? Chytrý!
Ne!!! Rekneme ze Kokoska nekoho zabije v Texasu, ale chyti ji v Illinois - texasky guverner musi oficialne zazdat o jeji vydani do Texasu a guverner Illinois to musi podepsat. Soudit ji muzou jen v Texasu. Kokoska se ale muze odvolat a pokusit se guvernera Illinois presvedcit, aby nic nepodepisoval. Duvody jsou ruzne.
Pokud by treba jen nekomu rozbila hubu, tak to guverner Illinois nepodepise a Kokosce se nic nestane, akorat se pak musi po zbytek zivota vyhybat Texasu ![]()
MP Marge
začíná to tam u vás vypadat docela lákavě!![]()
viktorka_od splavu Chystas se nekoho zlikvidovat!? ![]()
zit na Aljasce (Islandu) by me sto pro zabilo! to si vubec nedovedu ani predstavit.
MP Marge to ani ne, ale občas mám chuť někomu rozbít hubu![]()
jinak jako psycholog možná budeš vědět co to znamená, ale kdysi před mnoha lety se mi zdál "živý" sen, že jsem svému manželovi usekla hlavu sekerou. normálně na špalku. uplně v klidu bez zaváhání, bylo to "potřeba". nebyla jsem nějak rozčilená nebo naštvaná, asi jako když porcuješ maso k večeři. tedy v tom snu. no a jak jsem to, furt v tom snu, udělala, tak hned v tu samou chvíli co hlava odlítla jsem si uvědomila, že jsem ho zabila a že se to nedá vzít zpátky, a že i když nebyl buhvíjakej andílek, tak že zabít člověka jsem nechtěla, hrozně mě to vyděsilo a vzbudila jsem se v úleku. a došlo mi, že se musím rozvést![]()
Jo, takže je to tak. Zločince souděj v místě činu. Pak je dobrý si naštudovat, kde nehrozí provaz, a nebohou oběť vylákat přes hranice... I když osobně se teda někdy divím, že se vůbec podaří někoho odsoudit, s těma hypertrofovanejma právama obviněnýho... s šílenejma advokátama, co se točej na v podstatě kravinách. No nakonec OJ a jeho proces byl toho zářným příkladem.
Ještě jedna taková zima jako letos a na Aljašce budu já. Nejhorší bude přesvědčit muze, aby se přeškolil z velkých letadel na vrtulniky zásobující vrtné plosiny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články