Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 05. února 2020 17:02

Maureen No, zase na druhou stranu... proc ne:)

Offline Maureen
příspěvků moje polička 05. února 2020 17:07

jinx jasan,proč ne????....tak jako člověk by se měl furt na něco těšit....Melatonin mám doma,ale ňáko se nemůžu z neznámýho důvodu odhodlat si ho šlehnout...

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 05. února 2020 17:42

continuity nme to doporucil naturopath, ze prej vetsina lidi, kdyz to bere jako podpurny bere malo, ted uz teda beru jen 20. beru je vyjmecne, jsem docela odolna i na medikace atd... 

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 05. února 2020 17:43

Maureen tak slehni jen malou davku a uvidis, ja mam kamosku co je groggy totalne po 2mg

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 05. února 2020 19:35

Maureen skus, já konečně po mnoha a mnoha letech začla lépe spát. Ale u mne je ten problém fakt asi fyziologický, mě ruší i světlo od hodin, musím mít více méně tmu. Když mi zasvítí paprsek slunce do oka, tak je to hotovo. Závislost žádnou nemám, o víkendu ho třeba neberu, ani na dovolené a žádný problém. 

Jenom nevím jaké dávky berou v té Americe, tady ten, co je registrovaný jako lék je síla 1 mg myslím. Dokonce jsem někde četla, že to může mít nějaký paradoxní efekt, že vyšší dávka nezabere tak dobře jako nižší. 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 05. února 2020 19:38

0zero7 continuity dík za info...tak se snad odhodlám vyzkoušet..

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 05. února 2020 20:10

continuity ha! to muze byt pravda. ze jenem mg vz cz a tady rozdil! se mnou to obcas neudela nic, obcas spim hned. Ale nevim jestli to treba neni ruznym cvicenim taky ten urcitej den. Beru to tak dvakrat za tyden mozna.

Ale mam asi odolnost, nekolikrat jsem v listopadu vzala pulku prasku na spani (jak mi zemrela kamaradka docela blizka, stilnox myslim?) a ok, rano jak rybicka, jina kamoska rikala, ze je jak prastena, na me ucinkovala ta pulka tak na 3 hodiny spanku. 

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 05. února 2020 20:15

Maureen nemusíš se toho nijak bát. měla jsem nějaký cucavý tabletky a mám dojem že ten efekt byl spíš psychologický, jak jsem ho v klidu potmě v posteli cumlala a cumlala a.. chrchrrr:-))

Offline clothilde
2053 příspěvků moje polička 05. února 2020 20:37
Reakce na 0zero7:

US je fajn SF a nebo San Diego. Portland taky docela ujde. East coast pak NY nebo nektery mesta na pobrezi okolo Floridy, ale tam uz to neni na porad. 

Hele ale Illinois vubec teda s tema zakonama dobra kovbojka! 

​Jasna zprava, ze Portland ujde, pokud tedy myslis Portland v Oregonu. Ne nadarmo ma heslo "Keep Portland weird"

Nejakou dobu jsem tam zila a moc rada se tam vracim... 

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 05. února 2020 20:49

clothilde JJ urcite v Oregonu, maj i super pivo a jidlo ( a nejaky festivaly). Mam to kousek relativne, tak je to dobry i na dlouhej vikend treba.

Nejaky doporuceni neceho co by mi uniklo mozna? 

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 05. února 2020 20:56

clothilde nene! v Portlandu v Oregonu prece byla ta vražda!! (Twin peaks).

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 05. února 2020 21:00

viktorka_od splavu já večer usnu docela dobre, potíž byla, že jsem se často v noci budila a nemohla třeba 2 hodiny usnout. A s tím Melatoninem, když si ho vezmu vecer, se i vzbudím, ale znova bez problemu usnu. 

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 05. února 2020 21:05

continuity tak to mám i bez melatoninu:-) 

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 05. února 2020 21:21
Reakce na continuity:

0zero7 ty jo! Ja si dávám půlku 5mg tablety.

​Já čtvrtku! Dle návodu, a cajk.

Ale vstávat jako Maureen ve čtyři, tak mi to neni mnoho platný, to bych musela zalehnout tak po večerníčku, abych stihla včas zcepenět... musím si ještě něco přečíst, na něco se podívat - neumím vlízt do postele, zhasnout a šlus.

A kurnik dneska jsem se ptala jak s těma pytlema pod očima (když ty horní víčka dokázali celkem pěkně vopravit). Odpověď zněla, že se mám zkusit někdy vyspat. Mrchy líný, ničemný!

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 05. února 2020 21:44

barbucha nechce se jim řezat?

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 05. února 2020 21:53

continuity Já mám opačný problém. Mám pocit, že ve spánku upadám do kómatu. Nevzbudí mě nic, nic. 

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 05. února 2020 21:54

continuity 

Jsou to lemplové prostě!

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 05. února 2020 21:58

whiskas tak počkej, to mě taky nic nevzbudí, na první dítě jsem si docela musela zvykat, budil mě muž. 

Já se budím z nějakých vnitřních příčin ( jenom zřídka však špatnými sny). Prostě jsem najednou vzhůru, absolutně čilá, můžu jít z fleku dělat i něco hodne sloziteho. ráno mi pritom trvá i hodinu než se zmatorim, lhostejno v kolik vstávám - když můžu o víkendu ještě klidně půl hodiny v posteli polezim, ač uz nespim. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 05. února 2020 22:05

continuity Tak to je zajímavé. Já se takto šokově vzbudit, jsem nepoužitelná.

Online Ginevra
911 příspěvků moje polička 05. února 2020 22:12
Reakce na whiskas:

continuity Já mám opačný problém. Mám pocit, že ve spánku upadám do kómatu. Nevzbudí mě nic, nic. 

​To není problém, to je dar!