brrr Ja taky, to přece není možné, aby ani v Dolomitech a Alpách nebyly podmínky
Stěžovací vlákno
Tulipe Ony asi jsou, ale teď je fakt nějaké okýnko, kdy nejsou. Tady taky bylo ještě koncem minulého týdne v údolí prý půl metru sněhu a teď nic.
ctvrtou noc po sobe jsem vzhuru od tri a chci spat!![]()
brrr my jsme v Kaprunu, v po tady bylo 13 stupnu, mlha jak mliko a dole prselo a nahore snezilo. Vcera nasnezilo dobre 30 cm, dnes si s muzem hazem korunou a zitra mame jet domu takze ma byt azuro a podminka:D
jinx jet lag, predpokladam? Zkus melatonin. Me teda zabira konska davka 30mg, ale nekteri jedinci jsou mnohem citlivejsi.
rasaNori Hele, my odjíždíme za chvíli a naštěstí je pod mrakem dole i nahoře (podle kamer), takže nám to není zas tak moc líto. Ale lyžování bude v příštích dnech asi lepší.
Každopádně ta letošní lyžařská sezona je tak zvláštní, že Mutziputzi nemusí být úplně líto, že se nesvezla.
0zero7 ty jo! Ja si dávám půlku 5mg tablety. ![]()
telo si samo vytvori cca ten 1 mg.
brrr já byla před Vánoce s lyžování spokojená a ještě za 3 týdny do Itálie a věřím, že to bude ok
0zero7 Jj, ja na to moc netrpim, nevim, co se deje. Jeste tomu den dva dam a kdyz tak zakoupim. Dik za tip.
jinx nech si předepsat M od dokrora, ten co se prodává volně jako doplňky stravy je, nevím jak to přesně napsat, nekvalitní nebo nevyhovující, nebo tak něco v tom smyslu. Nebo máš-li někoho na Slovensku, tam ten vyhovující prodávají bězně v lékárnách bez receptu (tedy mám zkušenost starou asi 5 let, to jsem si to tam koupila, jak ted, nevím)
stes To je moc oser, na to nemam cas behat k doktorovi. Asi si dam vecer vino a necham tomu volny prubeh.
jinxJeště můžeš zkusit číst nějakou hodně blbou knížku, to mě uspí spolehlivě. Úplně nejlíp něco vzdělávacího ![]()
Pinot Noir Si zopakuju GDPR:))
stes To je moc oser, na to nemam cas behat k doktorovi. Asi si dam vecer vino a necham tomu volny prubeh.
však všelék ![]()
Lama_z_Lana vsak jo:))
jinx myslím, že usneš nejpozději u druhého recitálu![]()
jinx no já taky
,tento týden fakt kritický...dnes jsem to psychicky neunesla a vstala v 3.30 a šla si udělat kafe a vymačkat půl kila mandarinek a jako dobrý...nakoplo mě to...ještě,ze je zítra čtvrtek..
jo,jinak vstávám ve 4.10![]()
Maureen Taky si rikam, ze vikend mi pomuze, byt ho budu mit trochu spolecensky narocnejsi
jinx tak to jsem fakt naladěný na stejnou vlnu...víkend společensky náročnější...se asi vyspím až v hrobě????![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články