Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 11. února 2020 17:47

Mohučanka tjo me by to svadelo rikat na to no super, aspon si muzu zas kupovat novy!! 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 11. února 2020 18:00

continuity Tak Betty Černá kočka Lamicka jeste jednou dekuju. Je to moc fajn, kdyz tu clovek dostane takovou  davku motivace a podpory.

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 11. února 2020 19:22

Mohučanka Hele potlapkavam, ja mam segru normalne uplne neslysici snad, ona snad nikdy neslysi, co ji rikam a taky to podesaty obcas pretece....ale co nechapu je, ze ona ma spoustu pratel! Jak si jako povidaji? Sambo rikal, ze se treba navzajem neposlouchaj:-D. Me to fakt fascinuje obcas, myslim si, ze to dela jen rodine, jinak si to neumim vysvetlit.

Offline KonečněTady
139 příspěvků moje polička 11. února 2020 19:31

Mohučanka My snad máme společnou sestru. U nás to bývá velmi podobně. Většinou ve sledu: něco nového si koupím, ona to strašně zkritizuje a to často až tak, ze mě to opravdu mrzí, pak mi řekne, ze tohle by vůbec nechtěla a nakonec si koupí totéž, ale dostanu k tomu vysvětlení, že si chtěla koupit něco jiného, ale zže nemohla, protože  ...jakýkoli důvod ... takže si musela koupit taky tento šunt. Opravdu máme se sestrou téměř identickou domácnost

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 11. února 2020 19:43

Mohučanka A ségra je mladší nebo starší, než ty? 

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 11. února 2020 19:44

Ja jsem clovek absolutne neschopnej pamatovat si, za kolik koupil kterou potravinu ve kterem obchode. Kdyz jsem nedokazala odpovedet na dotaz, kolik stalo maslo v Bille, bylo mi receno Nojo, tobe to muze byt jedno, ty mas penez dost.

49310 příspěvků moje polička 11. února 2020 19:49

Kokoska  jo, taky jsem vyfasovala pár takových tazatelů, já teda na všechno odpovídám že nevím (protože jak píšeš, většinou si to vůbec nepamatuju), a tu druhou část ignoruju, občas to ale dá docela práci, zejména když byly takové dosti krizové časy. ale dneska v tescu pan pokladní mi tak usilovně vnucoval tu jejich klapkárt, až jsem mu na dotaz, jestli opravdu, ale opravdu nestojím o žádné slevy, odpověděla Ne, já ráda nakupuju všechno drahý!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. února 2020 19:52

Isca ségra je starší.

Já jsem si celkem jistá, že to nedělá schválně, ale že má spíš nějakou podprahovou snahu kazit radost. Když jsem otěhotněla, tak mi dobře dvě hodiny vykládala, jak bude všechno hrozný a že jsem moc stará. Když se přijela podívat na rekonstruovaný obývák - francouzské okno nezanedbatelných rozměrů a za ním terasa - tak se zeptala, jestli jsme ten pokoj nějak zmenšovali. A tak dále. Většinou mávnu rukou, ale někdy je toho už moc...

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 11. února 2020 19:54

viktorka_od splavu co rikal, jestli mu teda nezaskocilo?

49310 příspěvků moje polička 11. února 2020 19:55

Kokoska zaskočilo:D

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 11. února 2020 19:56

Mohučanka jó, rodina,nejblizsi lidi... mohla bych vypravet. Je to obcas smutny, obcas k zlosti.

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 11. února 2020 19:58

viktorka_od splavu ja klapkárt mam, ani vlastne nevim proc. I kdyz ty slevy a kupony cca 40 Kc za pul roku vyrazne ovlivnuji nas rodinny rozpocet. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 11. února 2020 20:27

Mohučanka No, jestli to není podprahová snaha udržet si vedoucí pozici ve vrhu  :-) Jako když si mladší vlče (lvíče, tygře) začne trochu vyskakovat, tahat lepší úlovky a tak, je třeba po něm trochu rafnout. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 11. února 2020 20:29

viktorka_od splavu  vypadalas na mystery shopping asi!

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 11. února 2020 20:32

Kokoska To mi pripomina pravidelny dotaz tchyne:A co tam maji v akci?V letaku jsem nic nevidela.

Odpoved: Nevim, delala jsem tam bezny patecni ala vikendovy nakup.

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 11. února 2020 20:35

tzaziki ja jsem dneska zaprela vlastni matce, kolik stalo ostrihani a melir. Stopro by to predala dal jako dukaz me rozmarilosti a to fakt nepotrebuju.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 11. února 2020 20:46
Reakce na Kokoska:

Ja jsem clovek absolutne neschopnej pamatovat si, za kolik koupil kterou potravinu ve kterem obchode. Kdyz jsem nedokazala odpovedet na dotaz, kolik stalo maslo v Bille, bylo mi receno Nojo, tobe to muze byt jedno, ty mas penez dost.

​Kokoska, toto ja na tú blbú otázko už odpovedám priamo. Že neviem, čo to stálo, jebo ja to chvalabohu nepotrebujem riešiť. Teda samozrejme len u podobných chronických prudičov. U normálnych ľudí tiež len proste priznám, že si nedokážem zapamätať cenu už 5 minút po nákupe, a to nielen pri drobných položkách, ale aj pri pomerne veľkých veciach.

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 11. února 2020 21:07

slniecko Jsi mi pripomnela, ze jsem na obdobu tehle otazky odpovedela, ze mne je to jedno, protoze jsem se dobre vdala  To bylo fakt na blbou otazku blba odpoved, zavodni lekar ze me tahal, jak nas v praci plati. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. února 2020 21:11

Isca hahaha, pobavilo mně to lvíče, je mi skoro 40 no ale je to klidně možné. Ona byla vždycky ve všech životních událostech první, logicky, je starší o víc než pár let. Ale před pár lety se to začalo vyrovnávat, mám vlastní domácnost, práci, dítě...

49310 příspěvků moje polička 11. února 2020 21:11

Myrtila  to je hodně dobrý, to si půjčím příště!

já se inspirovala u někoho kdo vyprávěl, jak na takové ty otravné telefonáty nabízející půjčky a kreditní karty a tak odpovídá, že to nepotřebuje, protože má peněz dost.. do té doby jsem je odbývala s tím, že bych si ráda půjčila, ale že to nikdy nesplácím