Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 18:28
Reakce na Sweet Potato:

Jinak já jsem byla velký fanoušek slovenské show Mama, ožeň ma. Tam byli všichni plnoletí a někteří i svéprávní, takže jsem nikoho moc nelitovala. Ale na Slovensku obecně ty show umí otextovat a namluvit.

Offline Garfie
28551 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 18:32
Reakce na Unnamed:

To není vtipne, takze pochybuju. Mimochodem, jednu dobu jsem se pracovne potkavala s clovekem, ktery psal mejly podobnym zpusobem, vzdycky jsem z toho byla rozhozena (mel nejake postizeni). 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 18:42
Reakce na Garfie:

No je pravda, ze kdyby tohle psal nekdo inteligentni, tak by to spis bylo ubohe. Ta gramatika je nejak to nejmensi, protoze to vypada, ze to nepise Cech, ale ten obsah. 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 18:55
Reakce na Sweet Potato:

"tet jsem v pohodě mám invalidni důchod a moje paní taky. " Patrně na hlavu...

Hele, na co jsem založila to pekelný vlákno, ha?!

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 19:12
Reakce na Guinea Pig:

Slováci uměli RS vždycky líp. Měli lepší komentáře (Hudák!) a nehledali "hluboký lidský příběh. Ale už to taky není ono.

Je zajímavé, že do jiných RS (Farmáři a tak) se ani v čase jejich největší slávy se lidi hromadně takhle debilně přihlašovat nesnaží, jen do té VM. To o něčem vypovídá.

Unnamed 

Já si taky zkraje myslela, že chce třeba někdo vytrolit adminy a diskutující . Ale spíš ne. Žádné flejmy ani jiné švandy z toho neplynou. Ti pisatelé už se znovu neozvou.

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 19:13
Reakce na barbucha:

Šišbardón!

Pochodem vchod do prkelného vlákna!

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 04:54

Tak kdyz se tady resi ta Vymena manzelek, tak ja videla presne jedinej dil a to dil, ve kterym byla moje velmi dobra kamaradka :D Prihlasila se v prubehu jedny divocejsi party, kdyz zahlidla upoutavku s vyzvou k prihlaseni

Samozrejme to pak uplne vypustila...po par mesicich ji volali, ze by je chteli do show, oni to nejdriv odmitli, ze to byla jenom recese. Jenze producenti jim furt volali a prosili je, ze potrebujou takovou rodinu, jako jsou oni a kdesi cosi. Kamaradi jsou typ "jdeme do vseho", takze nakonec na to kyvli. Musim ale rict, ze kdyz mi to kamaradka oznamila, byla jsem v mirnem soku 

Vubec je to teda nevykreslilo pravdive, celej porad je silne moderovanej a populisticky sestrihanej. Ale historky z nataceni pobavily! 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 05:02
Reakce na MP Marge:

Dam vam (ti) jeste par nevyzadanejch rad k peceni,, jo?  Nektery obchody mivaji i cerstvy kvasnice, ale zatim mi vsechno normalne vykynulo i s tema susenyma, nakonec je mam snad radsi nez cerstvy, dlouho vydrzi a nejsou tolik "kvasnicovy". 

A podivala bych se, jestli nekde pobliz neni polsky obchod, v tom nasem maji ceskou horcici, polohrubou a hrubou mouku (polskou i ceskou), cesky okurky, povidla, tvaroh..a k poteseni mych deti nefalsovany Kinder vejce 

Jo a boruvky doporucuju koupit mrazeny "wild blueberries", ty mega pestovany na farme, co jsou uvnitr bily, jsou na kolace dost bez chuti. 

Konec vzdelavaciho okenka. 

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 06:58

K tej výmene mamželiek ešte poviem len toľko, že naozaj tí ľudia nie sú vykreslení pravdivo, majú scenár a za každú vyvolanú hádku a podobne berú "príplatky". Talžýe aj tie hádky a bitky???? sú nainscenované a následne zostrihané. Myslím, že poniektorí by radšej chodili kanálmi po odvysielaní.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 08:08
Reakce na Janulik03:

to verím, moja najlepšia kamarátka bola v Nákupných maniačkach, nie je to síce taký silný kaliber, ale tiež bolo veľa vecí inak, ako to vyzeralo v telke. Dokonca oblečenie, čo si kúpila, naživo vyzeralo oveľa lepšie, v tv sa mi nepáčilo. Ja už neverím ničomu

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 08:36
Reakce na betsey:

No ono je to s reality show tak. U nás sa natáčala pre pár rokmi dvakrát po sebe "Farma". Tak sme skoro povinne chceli sledovať, ale to sa fakt nedalo. Ale decká majú podnik , kde chodili Tv pracovníci v prestávkach natáčania a tam sa dozvedeli veci. No tak odvtedy neverím ničomu, čo sa premelie v takýchto formátoch.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 08:54
Reakce na Janulik03:

a ževraj reality show, ha

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 09:02
Reakce na betsey:

Šak reálne sa naučia texty. :D

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 09:09
Reakce na Janulik03:

Zas bych účastníky nepřeceňovala, co se hereckých schopností týče. Ano, stříhá se, jak se to hodí do krámu, leccos se vynechá, zdůrazní, upraví. Ale že by ti, co se tam hlásí, zvládali odříkávat texty, něco zahrát? To zase ne. To by museli být ve štábu samí Formani.

Výkřik "ve skutečnosti to bylo úplně jinak!" je mantra všech zneuznaných účastníků všech RS.

Offline dzizisketa
8959 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 09:13

Já se s kamarádkou přihlásila do Superstar, myslím to byl druhý ročník, a taky je to všechno jinak! Poněvadž jsem nepostoupila ani před kameru, že jo! :D

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 10:28
Reakce na Setare:

Ja jsem se u nas prave poohlizela po nejakem "slovanskem" obchode, ale bohuzel... je tu hodne italskych obchodu/vecerek, ale to je vcelku k nicemu. V NY maji maly obchod slovensti manzele, ten byl dobre zasobeny, mivali tam i ceske susenky a obcas Studentskou pecet (tu si tam kupovali i mistni). V Kalifornii v Davisu byl Little Prague, tam pry meli radu ceskych produktu, dalo se i objednat, ale bohuzel uz skoncili. A kdo ma rad Pribinak, tak Trader Joe´s Yogurt Cup Vanilla and Cream chutna jako Pribinak. :D 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 11:11

Tak jsem včera našla ve schránce papírek, že balík nebude doručen z důvodu: prázdno a že si ho mám vyzvednout na poště. Balík Do ruky, u kterého jsem už 2x žádala o doručení domů. Napřed jsem se vztekala, pak jsem rezignovala a manžel dneska ráno skočil na poštu. Tam mu balík odmítali vydat, protože už je prý připravený pro rozvoz na dnes odpoledne! Naštěstí narazil na rozumnou paní u okénka, která to nějak zařídila a on mohl s velkou slávou po týdnu dohadování dotáhnout domů 13 kg kočičího žrádla...

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 11:18
Reakce na Mohučanka:

já fakt když to jde, tak konkrétně tohle objednávám u jinejch dopravců. Protože jednou jsem musela jít pro několik kilo rozbitýho balíku do reklamací na poštu a teď minulej měsíc došel balík taky poškozenej, ale doručili ho, byly oba ze zoohitu, který jdou z německa  a bohužel sice jde místo české pošty zaškrtnout dpd, ale ne vždycky to tak nakonec dopadne a stejně to pak jede s českou poštou. Takže radši objednávám odjinud, kde mají nad určitou sumu (což u toho žrádla člověk snadno dosáhne) dopravu PPL zdarma, večerní doručení included.

Offline dzizisketa
8959 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 11:19

Asi jako jedna z mála si na doručování balíků poštou nemohu stěžovat. Nechávám si je posílat do práce a to slovíčko národní v adrese asi dost děsí, nebo co.

Offline MiaW91
55 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 11:19

Ještě k těm RS - v Prostřenu (a nejen tam) třeba musíte podpesat smlouvu o herectví...vše je podle scénaře a směřují vás, co říkat, co kdy dělat, popichují vás k aktivitám...pokud nesouhlasíte, je tam pokuta...pokud něco vyzradíte o natáčení jsou tam vysoké pokuty...vlatsně jste taková loutka...