Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline slniecko admin
19568 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 11:36

Ako k tým zásielkám....13.11. som si objednala boty. 18.11. mi SPS (slovenská pobočka UPS) láskavo oznámila, že "majú nejaké problémy s doručením", nech im zavolám. Tak odvtedy teda komunikujeme, dnes na asi tretí pokus tu mal byť kuriér o 11-tej. Vzhľadom na to, že sú tie boty od včera v akcii, dávam mu čas do 12-tej, potom to ruším a objednám na doručenie do najbližšej predajne, pretože už teraz som tým minula viac času, než keby som sa tam trepala hoci aj MHD na tri prestupy a nazad.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 11:37
Reakce na Mohučanka:

Mě konečně přišla reakce na mou stížnost.

a) zmíněný zaměstnanec tam již nepracuje,nelze řešit

b)chybná data v sms  generuje počítač,nelze postihnout

c) kapacitní důvody nedovolují doručovat v dohodnutém termínu,mám chápat,zítra je taky den.

Nikdo za nic nemůže,snad jen klient,když chce za uhrazený peníz jejich služby.

Offline Garfie
28551 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 11:50

Panebože, když to tady tak všechno čtu, asi začnu všem těm pánům DPD a spol. vařit kafe a na naši poštu skáknu s kyticí! Protože já žádné děsivé historky nemám a objednávám toho dost. 

A co se týká všech těch RS a TV soutěží...pravda je tak nějak uprostřed. Často produkcí "uplacený" (viz. to přemlouvání, nebo známí, popř. známí známých...) přehrává, aby nalákal ty "podivíny". I do soutěží se různě doplňují nějací známí, hlavně, než se celá show rozjede a začnou se hlásit ty exhibicionistické typy. 

Věřím, že v Americe to může být zajímavé, je tam z čeho vybírat, ale my jsme bohužel jen malý plácek a ani ty rozdíly mezi lidmi a stylem života nejsou zase takové. :-(

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 12:04
Reakce na rozarka:

asi nebudete mít příležitost, ale já bych jim na to odpověděla, že jim příště od těch kapacitních důvodů ráda odpomůžu, když si to neumí zařídit oni, a budu využívat jinou zasílací společnost

a fakt, že to takto důsledně dělám - pokud eshop chce prodat, tak mi vychází vstříc. já jsem u nás mívala velké problémy se společností In Time, tak si u prodejců vyhrazuju, že mi zásilka nebude doručována touto společností... a mám pokoj. ale na druhou stranu musím říct, že u nás jsou jak DPD tak ČP v tomto naprosto zlatí!

Offline amarelica
54 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 12:15

Sťažujem sa na kolegu, ktorý opakovane žiada, aby som mu v účtovnom programe vyhľadala údaje, aj keď sedí pri počítači, má pripojenie aj prístupy, a mal by si ich vyhľadať sám. Navyše mi každá jeho žiadosť príde mailom (sedí o 3 stoly ďalej) a ani prosím, ani ďakujem. Pre doplnenie: nie je to môj nadriadený...

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 12:20
Reakce na siouxsie:

Eshopy většinou mají těch možností víc,tam poštu nevolím. Tohle byla soukromá zásilka,proto pošta. Nejdříve doručovatel,že to nepobral, druhý den jsem posílala balíček já a tam nešlo vubec nic. Paní za přepážkou napsala blbě jméno,sms mi sdělila,že druhý den je datum,který měl být za 3 dny a navic,že již zítra končí patnáctidenní lhůta...no kalendář úplně mimo. Kdyby to byl,o poprvé,ale teď už ve mě bouchly saze a musela jsem si stěžovat. Žádná satisfakce,ale myslím,že by se lidi ohradit měli.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 12:29
Reakce na rozarka:

tak to chápu, to je děs!

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 12:39
Reakce na siouxsie:

Ježíš, In Time nikdy víc! Už si ani nepamatuju všechny peripetie, které vznikly s doručením SIM karty od T- mobilu. Tyhle dvě organizace dohromady, to je smrtící kombinace. Osobně jsme to z nějakého důvodu vyzvednout nesměli, 2x poslali něco jiného než měli a protože jsme to odmítli převzít, trvala celá záležitost asi 14 dní s tím, že několikrát měnili oznámené datum dodání a 2x jeli na fakturační adresu místo na dodací.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 12:53
Reakce na Potrefenáhusa:

Tohle bylo taky ze Zoohitu...Jo, tu určitou sumu přesáhnu snad pokaždý, teď jsem kupovala kocourovi i nějakou inteligenční hru, aby se doma nenudil. Budu hledat jiné možnosti, přepravu s DPD jsem taky zkusila a přesně - stejně to doručila Česká pošta.

Offline slniecko admin
19568 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 13:10
Reakce na amarelica:

Každú odpoveď by som mu posielala s nadriadeným do kópie (nie skrytej).

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 13:26
Reakce na dzizisketa:

Asi jako jedna z mála si na doručování balíků poštou nemohu stěžovat. Nechávám si je posílat do práce a to slovíčko národní v adrese asi dost děsí, nebo co.

teď jsem byla na poště s hromadnou zásilkou, dáváme to bez fronty do reklamací a předemnou stála chudák paní na reklamaci s nějakým úplně rozkřusaným balíkem, naštěstí říkala, že v tom je oblečení, takže to nakonec nebylo poškozený...

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 13:28

dzizisketa a omlouvám se, směrovaný na tebe je to proto, že v tom prvním příspěvku bylo napsaný, který slovo v našem názvu děsí asi českou poštu u nás, ale pak mi to přišlo moc konkrétní, tak jsem to smazala.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 13:39
Reakce na Kokoska:

jo, tyhle smrtící kombinace člověka dokáží vytočit...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 13:48

Hm, tak teď mi přišla zpráva, že dnes mezi 13 a 19 mi budou doručovat balík ze Zoohitu...

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 14:15
Reakce na Setare:

Dam vam (ti) jeste par nevyzadanejch rad k peceni,, jo?  Nektery obchody mivaji i cerstvy kvasnice, ale zatim mi vsechno normalne vykynulo i s tema susenyma, nakonec je mam snad radsi nez cerstvy, dlouho vydrzi a nejsou tolik "kvasnicovy". 

A podivala bych se, jestli nekde pobliz neni polsky obchod, v tom nasem maji ceskou horcici, polohrubou a hrubou mouku (polskou i ceskou), cesky okurky, povidla, tvaroh..a k poteseni mych deti nefalsovany Kinder vejce 

Jo a boruvky doporucuju koupit mrazeny "wild blueberries", ty mega pestovany na farme, co jsou uvnitr bily, jsou na kolace dost bez chuti. 

Konec vzdelavaciho okenka. 

Dekuju, jste hodna  Ja jsem nedavno diky Facebooku objevila on-line shop www.fabko.com, kde maji vsechny mozne ceske, polske a madarske potraviny, takze uz vim, kam pro mouku a vubec vetsinu veci, co jste psala. (U nas v Rockfordu mame polske deli, ale obchod ne, a ze by se mi chtelo jezdit nakupovat az do Chicaga, to rict nemuzu. Je fakt ze tam se ale da sehnat uplne VSECHNO). Jen mekky tvaroh a pomazankove maslo nemaji...

Ted jeste kdyby mi nekdo poradil jak to zaonacit, aby se mladistvi delikventi v praci nechovali jako zver, kvuli které chodim kazdy den pozde domu a nemam cas na peceni 

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 18:15

inak k tym reality show. na Slovensku byvala taka: aj mudry schybi a pytali sa ludi nahodne odchytenych na ulici na rozne veci, vacsinou cudzie slovak (napriklad, co je to asimilovat) ale aj nejake fakty. a potom hostia tipovali, kolko ludi z 10 to uhadlo.

no a zastavili nasho kamarata, ktory si spomenul na vsetko okrem jednej veci a co myslite, co vystrihli do tej relacie? od tej doby uz tieto veci beriem s velkou rezervou, pretoze zostrihat hadku tak, ze ten na koho sa utocilo, bude vyzerat ako aneticky psychopat, nie je zas taky problem, staci len dost materialu.

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 18:27

S príchodom zimného počasia sa zo mňa stala neskutočná lemra... dnes som spala do obeda, všetky povinnosti odložila na zajtra a pustila si seriál. Bleh, je mi zo seba zle 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 20:30
Reakce na :

Jinak moje dnešní stížnost: pouhý den po spuštění EET přišlo 92 udání na podnikatele, co nedali účtenku... říkám si, jak duševně malí musí tihle udavači být a je mi špatně. Zajímalo by mě, jak člověk dojde k tomu, že se nemůže dočkat, až nahlásí, že mu někdo na černo prodal polívku.

To snad není pravda....já když občas zabloudím do těch diskuzí, tak nestíhám mlátit hlavou o zeď, jak ti lidé přijali rychle myšlenku, že je ošklivý živnostník na rohu ulice okrádá o jejich miliony na přídavcích. Asi by se mohli podivovat spíš nad tím, jak se "podniká" s největším objemem dotací v republice.