Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 12:50
Reakce na Karoleena:

Ehm, taky mi jeden člověk pravidelně posílal pdf fakturu vloženou v excelu. Neměla jsem odvahu se ptát...

Offline andulka01
12840 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 13:05
Reakce na dzizisketa:

Zcela běžně: Klient chce např. zpracovat a profesionálně vytisknout pozvánku a pošle vše ve wordu. Včetně fotky. Logo pro úpravy v křivkách? Co to je? Přesný popis firemních barev? Ale no tak... Pokud jim to někdy navrhoval nějaký grafik, tak ta originální data už dáávno nemají. Kolikrát už jsem překreslovala loga z nečitelných scanů nebo low jpg.

A nejhorší je, že mi tohle provádí i vlastní rodina. Před lety jsem manželovi dělala firemní logo, dodala vše jak má být - všechna data, manuál, vše na CD, vše jsem jim ještě poslala mailem. Následně mi kleknul počítač a ne všechna data se povedla zachránit. Myslíte, že to logo snad někde měli? Měli - pouze ta vložená do wordu. Neeee... všechno jsem to dělala komplet znova.

Offline dzizisketa
8959 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 14:54
Reakce na andulka01:

Jj, během jedné brigády jsem seděla v kanceláři u DTP a to jsem si vyslechla rozhovorů: ne, opravdu nám nestačí logo stažené z vašeho webu :D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 15:00

Musím si posťažovať. Už ma unavuje, že ma využívajú ľudia ktorí vedia, že im neviem povedať nie. A stále ma nútia do vecí ktoré nechcem  

A rovno sa posťažujem aj sama na seba, že neviem povedať nie 

Offline CHristal
52 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 15:34
Reakce na paktofonika:

Je to hrůza, měla jsem to samé v práci. Až to té doby než mi bouchly saze a musel to být mazec, protože od té doby klid a dokonce jeden kolega, když mi něco chce tak se nejdřív zeptá ,,můžu na vás mluvit"

Offline andulka01
12840 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 16:03

Stěžuju si, že dnes budu muset absolvovat rodinnou sešlost, na kterou bych se normálně dost těšila. Jenže v uplynulém roce mi sestra provedla sérii podrazů a já se nedovedu donutit s ní normálně komunikovat. Jenže kvůli ostatním musím, nechci do tohoho nikoho zatahovat. Je mi z toho už pár dní zle, jak to dopadne. Já se musím ovládat a být hodná holka, zatímco jí je úplně u p....e jak mi bylo nebo je.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 17:05
Reakce na paktofonika:

Musím si posťažovať. Už ma unavuje, že ma využívajú ľudia ktorí vedia, že im neviem povedať nie. A stále ma nútia do vecí ktoré nechcem  

A rovno sa posťažujem aj sama na seba, že neviem povedať nie 

Potřebovala bych umýt zbytek oken  Kdy přijedete? :-)

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 17:32

Fakt sem si chtěla koupit kabát, ale ty, co se mi líbí, nemaj na mě nebo mi nesedí. Sakryš

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 17:45
Reakce na andulka01:

Ach jo. Někdy jsem ráda, že jsem jedináček bez pokrevního příbuzenstva. Stačí, co jsem vyvdala.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 17:46
Reakce na dzizisketa:

Přišla zákaznice, že chce nějaký rozbor. Přinesla k tomu mizerně vytištěnou fotku s fixou zakroužkovanými odběrovými místy. Tak jí říkám, ať vyřídí dceři (sama zákaznice prý s počítačem neumí), že fotky potřebuju poslat originál digitál v co nejvyšší kvalitě, že ty kroužky si tam klidně sama dokreslím, protože skenovat nekvalitní tisk je na houby. Tak mi dneska ona dcera poslala naskenované vytištěné fotky, akorát s kroužky vyvedenými fixou v jiné barvě.

jojoooj, ja mam tolko pribehov, pri ktorych dufam, ze sa jedna o pripad absurdneho nepochopenia... napr. "poslite mi pracu (seminarnu) mejlom". praca prisla - v texte spravy!!!! pozerala som na to ako puk, normalne uvodna strana, obsah a pod., musela som to rozkliknut na novej karte. mala som nutkanie reagovat na to sposobom, ze v prilohe mejlu poslem odkaz "dakujem za pracu". naucila som, ze musim byt explicitna, aj ked rozpravam s dospelym clovekom o (podla mna) banalnych veciach.

alebo vytvaram (dobrovolne s cielom pomoct) navody, ako spravit niektore ukony. tiez som takto spisala navod na to, ako vlozit obrazok (graf, tabulku) do textu prace. prisla mi reakcia v style "dakujem, poprosim este navod na vlozenie tabulky".

som cudna, ak ocakavam, ze si to niekto sam analogicky spracuje? 

takychto bizarnosti mam kopec 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 17:56
Reakce na Friga:

Ďakujem za virtuálne potľapkanie. Ja si myslím, že to mám hlavne zo stresu, bola som pár dní v jednom kole a vyrojilo sa trochu viac starostí než obvykle, takže to bola asi reakcia na to. Bohužiaľ to je faktor, ktorý úplne neovplyvním 

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 17:56
Reakce na palahniukowa:

no nene!!!!! Já bych jim ty zápočty za to fakt nedala

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 18:00
Reakce na Potrefenáhusa:

a to si predstavte studentku, ktora je vyhodena zo zapoctoveho testu, lebo bola prichytena pri opisovani. zo zapoctu bola vykazana, dostala Fx. tato studentka nakluse do skoly s pravnikom!!! a "ziada napravu" (!!!!), lebo nikde v infoliste predmetu sa nepise, ze moze byt zo zapoctu vyhodena z tohoto dovodu. wtf??? ach jo. 

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 19:13
Reakce na palahniukowa:

velmi rychle to smeruje takovym tim americkym smerem, kteremu jsme se vzdycky smali, ze (jako ze v navodu k mikrovlnce musi bytnapsane, ze se v ni nesmi susit kocka)

u manzela v praci meli pravidlo, ze kazdy ma po x letech prace narok na sluzebni auto, a jedna kolegyne, ktera nemela ridicak, taky prisla, ze teda to auto chce, ze v dane smernici neni napsane, ze je podminkou mit ridicak...

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 19:36
Reakce na palahniukowa:

baltik 

Ono se říkávalo "Drzé čelo lepší než poplužní dvůr" a koukám, že to platí dodnes.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 19:51

Lampička, resp. prdlá žárovka mi vyhodila pojistky v půlce bytu. Samozřejmě vyhodila i wifinu, kterou se mi podařilo nastartovat až napotřetí - po záchvatu vzteku, nekontrolovatelného třasu a dvou srdečních infarktech. Zřítelnice má totiž zítra narozeniny, a já nutně potřebuju Skype!

Božemuj to mě stálo snad pět let života 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 19:56
Reakce na Berta:

No ale ja rada umývam okná. 

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 19:58
Reakce na paktofonika:

A co žehlení?