Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 14:46

Co ho baví, si samozřejmě nakupuje sám. Takže do sportovních obchodů s ním nechodím. Ale přeci jenom, ne všude se hodí jít v oblečení Tilak. mamut, craft apod. 

No a v těch ostatních prostě tápe. Je mi jasné, že všude je to jiné. Můj táta by si sám nakoupit oblečení také nešel. Prostě to tak u nás je.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 14:48
Reakce na :

Tak on to porovnává s funkčním oblečením, ale jak už jsem psala, ne všude se v něm dá chodit.

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 14:48
Reakce na Jehelníček:

zvladne to taky, ale

- bude tam muset v teplakach nebo kalhotach od obleku, protoze nesnasi nakupy a jse az opravdu nema co oblict

- neni v tom kovany, takze se necha umluvit prodavackou na nejakou blbost

- pri tretim zkouseni nejpozdej uz ho to nebavi, takze pokud to zapne, zaplati a prcha. doma pak teprv zjisti ze je to velky (to spravi pasek), blba barva (nebude to nosit)apod

- chce znat muj nazor a vi ze by je schopen koupit si uplnou silenost jako tu identickou bundu co uz jsem psala

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 14:54

A já si od něj také nechávám poradit, když si chci koupit sportovní věci.

49351 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 14:57
Reakce na :

oni to nedelaji schvalne... napriklad boty. ty musi byt cerny. ale cely cerny, zadny prouzek na podrazce, tkanicky, nekde logo... a jdete se podivat do obuvi tedka:-/ podotykam ze jde o boty k riflim, nikoliv k obleku. jsou proste konzervy:-)

(s hruzou az po vyprani, nastesti, zjistil ze rifle maji cervene kapsy. jen ta latka uvnitr, videt to vubec neni. no ale cervene kalhoty kdo to kdy videl!;:-)))

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 14:58

Takže nesvéprávnej.

Neberte mě vážně, jen jsem se podivila. Já tohle neznám, muži, co jsem měla/mám, už byli oblečení, když jsem je poznala. A příčetně (podle mých měřítek), jinak bych je nechtěla. 

A můj muž (jsme spolu 16let) si i sám pere, nikdo to neumí jako on, a kdo jsem já, abych se mu do toho pletla, žejo

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 14:59

Manžel si kupoval oblečení sám, než jsem se poznali. Teď s ním tak 1x za dva roky jdu něco koupit, abych mu

a) pomohla - je v kabince ve slipech a potřebuje větší nebo menší velikost

b) trochu ho usměrnila ve výběru. Vkus sice má, ale má zkreslené představy o tom, kolik oblečení stojí.

49351 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 14:59

ono zas kdyz rekne zenska, ze ji muz vybira telefon/notas/auto... tak se to skoro kazdemu zda ok ne? tak proc by nemela s vyberem obleceni pak zas pomahat ona jemu:P

49351 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 15:01
Reakce na Mirka:

jo to je presny. hodne muzu si v takovych situacich fakt nevi rady (svliknutej v kabince:-)

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 15:04

mmch, manžel už taky nutně potřebuje kalhoty, což znamená černé džíny zcela konrétního střihu a půjde si je koupit v pondělí sám. Ale jestli opravdu nakoupí, to nevím. Ano, konzervy to jsou. Když si naposledy kupoval sandály, tak už jsme s prodavačkou řvaly smíchy obě.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 15:06

Ono ho to nebaví, mě zpravidla taky ne, když si něco kupuju. A obléknout se, dojít, vybrat, znovu svléknout ... uf, člověk je zpocený, otrávený, tak mu aspoň pomůžu. 

A stěžuju si, že se mi dnes velice líbila kožená bunda a neměli moji velikost.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 15:06

Hlavně nesmí mít boty OKRAJ! 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 15:09
Reakce na Jehelníček:

To je ovšem značka ideál...Oblečení chodím s mužem kupovat tak asi 2x ročně (mám na mysli oblečení vhodné do práce nebo na slavnostní příležitost) a s tím praním...No beru to tak, že má dostatečné množství jiných dobrých vlastností. Jediný štěstí, že téměř nemusí nosit košile - ani nevlastním žehličku ;-)

Offline Olinka
141 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 15:10
Reakce na :

Máte pravdu, já žila bohužel několik let v domácnosti s psychopatkou a byla z toho tak hotová, že mi trvalo několik dalších let od odstěhování částečně vyplněných psychoterapií, abych si uvědomila a uvěřila, že chyba fakt nebyla ve mně... A asi bych měla být vděčná, že se ten člověk hned ze začátku projevil jako dement, protože ho můžu (relativně) bezbolestně odříznout. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 15:12
Reakce na Jehelníček:

"... muži, co jsem měla/mám, už byli oblečení, když jsem je poznala,"  to jste mě fakt rozesmála, něco na tom je!

Jenže třeba můj expřítel byl oblečenej tak, jak ho to naučila maminka, která uvízla někde v 70. letech (chtěla jsem ho  i tak :-).

49351 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 15:13
Reakce na Jehelníček:

noooo:-)

myslim ze je pomerne svepravnej. s domacnosti i detma si poradil zcela bez pomoci. ale je hezky kdyz si pomahame;-)