mne tiež pavúky nevadia, ale keď mi vylezie z jedla, to je na mňa príliš veľa, ešte teraz to rozdýchavam
Stěžovací vlákno
tomu rozumím. ale je ještě klika, že se pavouk rozhodl utéct... ![]()
Prosím nerozmazávej to!![]()
dyť jo! napsala jsem cosi, ale před odesláním jsem se autocenzurovala... ![]()
a pro odvedení pozornosti k jiným problémům si stěžuju, že mi ještě nedošlo, že za chvíli budou vánoce. jen furt učítám, kdo jaké dárky koupil a nedochází mi, že bych asi měla taky začít. co s tímhle budu dělat, to fakt nevím! ![]()
Tak s tím tě podpořím. Už od října pořád někde čtu, jak už má někdo nakoupeno i zabaleno, a já to jako vždy nechávám vyhnít. Asi bych to pro mne bez toho stresu na poslední chvíli nebyla ta správná vánoční atmosféra.![]()
já kdybych nakoupila v říjnu, tak to samou nedočkavostí hned rozdám (protože ta radost mi dělá radost) a jedem vánoce verze 1.1 s prosincovým releasem a tenčím budgetem ![]()
Jasně: nakoupeno, zabaleno, napečeno, uklizeno (umytá okna nevyjímaje). Nemám nic z toho teda, přemýšlím, že najedu na systém své tchýně - cukroví nakoupila od místních, okna má prý umytá do léta, největší dárek je, když je rodina pohromadě, a odjela do termálních lázní :-D.
Přesně. Do Vánoc bych na dlouho dopředu nachystané dárky zapomněla, nebo je nenašla, nebo bych z nich už nějak neměla tu radost z obdarovávání.
Moudrá to žena!
Cukroví už jsem objednala, pečeme jen něco málo, kromě hromady perníčků. Okna? Ach jo. Minulý týden jsem umyla dveře z obýváku do zahrady, jsou už zas úplně stejně oťapkané.
Ta debata s pavoukem mi připomíná, jak jsem neádvno u nás v Albertu potkala fakt obrovského červa. Vypadal jako moučný, ale tak 10x větší, nikdy jsem něco takového neviděla. Ale nebyl nikde u jídla, plazil se za pokladnamia. Asi už měl nakoupeno ![]()
Jestli už měl nakoupíno, tak to byl určitě tenhle.
Oslintané od psů a koček? ![]()
No, vypadal dost podobně ![]()
Tak, ještěže už jsem obědvala.
Ešte k tým českým EET pokladniciam.... súcitim sa vami, my na Slovensku tu už máme takýto systém cez 10 rokov. Priebežne si však vrchnosť povymýšľala ďalšie chuťovky, ako podnikateľom znepríjemniť život. Už poznáte kontrolné výkazy k DPH? Nie? Možno sa dočkáte....
Nedalo by se to řešit přes městský úřad?
Teoreticky ano, ale mám pocit, že úřady jsou na toto v praxi krátké. Navíc je mi to žinantní, protože vím, kdo to tu pálí a mluvili jsme o tom osobně. Dušovali se, že budou zatápět jen s "čistými" materiály - dřevem a tak. Ale teda pocit mám jiný.
poslintaný okno v kuchyni meju co chvíli, je odtud výhled na krmítko se sýkorkama...
chtěli jsme mejt okna tenhle víkend, ale jak začalo mrznout, tak už se nám do toho nechtělo. Tak nevím, jestli to ještě stihnem.....
Ono to je hrozně odolné, když se to nechá zaschnout. ![]()
Máme od ledna, stojí to peníze navíc za účetního a stejně se občas finančák ozve, že je to špatně.
Stěžuji si, že jsem si omylem nejspíš vyhodila odměrku na potraviny. Navíc manželově mamce odešla lednice a ona nechce novou. Chce dožít se svou 30 let ( možná víc) starou Calexou. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.