Taková osvěžovací nalejvárna. To je přesně ono, co bychom potřebovali. :-)
Stěžovací vlákno
Přesně! Zkuste mrknout, v Brně určitě bude možností spousta, v nejhorším se můžete připojit k nám, do Olomouce to po dálnici dáte hned. ![]()
Jsem prase
Dorazila jsem do práce s flekem od snídaně na tričku. Naštěstí jsem si ho rychle všimla a zneškodnila. Tak snad to nikdo nestih zaregistrovat ![]()
Hlásím, že zdravý rozum zvítězil a tchýně má novou ledničku.
Jen se jí nelíbí, že jsem nenašla úplně stejný rozměr, jako byla ta stará a teď tam má velkě mezery, kterýma táhne. ![]()
Stěžuju si, že tomu nerozumím.
http://1url.cz/FtEvu
Dělá si legraci nebo to myslí vážně? Řekla bych, že to myslí vážně ...
Hlásím, že zdravý rozum zvítězil a tchýně má novou ledničku.
Jen se jí nelíbí, že jsem nenašla úplně stejný rozměr, jako byla ta stará a teď tam má velkě mezery, kterýma táhne. ![]()
Akože ju má vo vchodových dverách?? Tak jej povedzte že patrí do kuchyne. ![]()
Ja som raz v autobuse chcela nenápadne upozornť jedného pána, že nemá zapnuté nohavice a ako sa tak snažím mu to potichu povedať, tak pán sa ku mne otočil a huknul: "Čo? Gate? No a? Nemám tam zips, tak čo mám robiť, prišijete mi ho tam?" V celom autobuse som videla to očakávanie ako odpoviem. No bola som ticho a strašne ma lákalo povadať že gate dolu, idem na to, ale bála som sa, čo keby to urobil? ![]()
Cítím se nepatrně líp ![]()
Já bych to cizímu neřekla, jsem introvert, jenom ta představa mě zabíjí.
Košile, věčné téma. Ale už jsme došli k tomu, že manžel ty úpně neoblíbené vyřadil a ty míň oblíbené postupně odkládá taky. Naučil se chodit do M&S, takže nakoupil postupně asi 10 košil, které se skoro nemusí žehlit a jsou tím pádem oblíbené i z mé strany. Sice jsem občas dávala hromadu košil vyžehlit, ale poslední dobou se to jejich žehlení hrozně zhoršilo, navíc košile začaly být nějak cítit, jako když se poblíž smažila cibule, nevím, co se stalo. Tak se s tím zas musím popasovat doma.
Jsem si původně chtěla postěžovat, ale místot toho osazenstvu zdejšího vlákna děkuji, že jsem se výborně zasmála!
No a teď k té stížnosti. Asi si můžu stěžovat jen na sebe, že nemám odhad na lidi, nebo jsem nezměrně naivní a čekám od všech přímé a fairplayové jednání. A pak, když se ke mně někdo chová nevypočitatelně a sprostě, tak si říkám, jak jsem proboha mohla myslet, že ten člověk je v pohodě?
berte to z tý lepší stránky, je to proto, že jste v pohodě vy!
Nás čeká brzy taky nájezd do obchodu s manželem. Je to strašný, ale už se mu rozpadají všechny kalhoty. Nákupy s ním je pro mne jeden z nejvíc traumatizujících zážitků.Ty jeho pravidla! Třeba pro mě jedno z nejvíc nepochopitelnějších- nechce svetry, je v nich zima!
Při kalhotách se snaží být vtipný a byvit paní prodavačku, takže koupíme blbě a tchýně musí upravovat. A k tomu- zásadně nic nevyhodí. jeho skříň se snažím neotvírat, jdou namě z toho úzkosti.
Ne, má ji v takové té spíži, ve které jsou zabudované venkovní ventilační okénka. ![]()
Teda já jako nechci vyvolávat nějaký tentonoc, ale proč se chodí nakupovat s dospělým člověkem? Já nikdy s žádných chlapem nakupovat nešla, všichni to zvládli dostatečně sami![]()
Jo, to si taky říkám, jenže se zároveň bojím, že jsem udělala něco fakt strašnýho a nemůžu dojít na to, co to bylo! Kdybych věděla, proč se ten člověk tak chová - jenže já nevím a (zřejmě úplně zbytečně, protože mi za to nestojí) se tím trápím už třetí den!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.