Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 15:22

Však tam byl smajlík!

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 15:23
Reakce na Mohučanka:

Nojo, to víte, že má zas jiný nedostatky...

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 15:26

Já si tady s dovolením pár věci odložím...

Doufala jsem, že letos budeme na Štědrý den jen s mužem a dětma. Roky předtím jsme k sobě zvali tchyni, švagrovou, babičku. Muž, aniž by to se mnou probral, na dotaz, zda k nim na Vánoce přijedeme, řekl ano. Štve mě, že mě to štve a taky mám výčitky z toho, že mě to štve. Je moc sobecké, že bych prostě chtěla být jen se svou rodinou? Mám z toho už teď stres, budou to tři dny hrůzy. První svátek jedeme k manželově rodině, druhý k mé. Nejmladší přírůstek nesnáší návštěvy-naposledy vyzkoušeno teď v neděli. Celou návštěvu řve a řve. Takže místo vánoční pohody budeme nosit ječící dítě. Fakt se těším.

Už druhý týden mám doma nemocné starší dítě. Od pondělí antibiotika, dnes v noci horečka, takže chytil asi ještě něco navíc. Už mě to nebaví.

Přišel mi balík a část věcí chyběla.Poslali neúplnou objednávku. V sobotu mi pán se strašnýma omluvama psal, že hned posíla zpět peníze za chybějící zboží. Dnes je čtvrtek a na účtě nic. Zítra tam budu muset zavolat a to se mi vůbec nechce!

Mám objednané nosítko. Měla jsem ho mít už v říjnu. Prodejce nereaguje. Už mě to začíná dost štvát.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 15:27
Reakce na Zina:

Amun 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 15:28
Reakce na Jehelníček:

Můj přítel nakupování oblečení nesnáší a otravuje ho to. "Potřebuje", aby mu někdo vyměňoval velikosti u nesedících kusů, takže kmitám mezi kabinkou a štendrama. Sám by si zkusil to, co nabral na první pokus, nesedící vyřadil a šel domů. Což znamená třeba taky s prázdnou. Jako kdyby fakt hodně musel, tak by to zvlád taky, ale má na to lidi, že jo.

Živě si představuju, kdyby měl jiné velikosti donášet on mně

Offline Olinka
141 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 15:28
Reakce na :

Děkuju! Já mám právě tu výhodu, že už tu osobu nikdy potkat nemusím. Jako vymýšlím tisíc a jedno zdůvodnění, ale pravda je taková, že to chování je pro mě netolerovatelné, ať už je jeho příčina jakákoli. Ale mrzí mě to, to zas jo.

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 15:31
Reakce na tv:

vycitky?:-O nedovedu si predstavit travit stedry vecer nekde na navsteve. pokud muz domluvi neco bez meho vedomi (co se ale nestava, vyjimecne) tak se snazim jasne rict sve prani, co chci ja a proc. a klidne bych zavolala, ze je mi lito, ale ze se ukvapil, ze jste nebyli domluveni a rozhodne budete travit stedry den doma. bez vycitek. pfff

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 15:39
Reakce na tv:

Sešlo se vám to, jen co je pravda.

Ty svátky klidně bez výčitek odvolejte, vysvětlete manželovi a následně příbuzným, že s miminkem, které nesnáší cizí prostředí, se na to necítíte. Klid chcete dopřát i ostatním, ne? A druhé dítě po nemoci a antibiotikách v zimě tahat od příbuzných k příbuzným taky není ideál.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 15:53
Reakce na tv:

Bude líp!

Vánoce bych určitě odvolala a držím palce, aby vám neonemocnělo miminko. Sestra měla také nemocného malého a říkala, jak je teď hodně dětí nemocných. Že ve třídě bylo asi 9 trosečníků.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 16:01

Kokoska, Amun, Inonicera, Viktorka-dámy, děkuji za reakce. Já přesně vím, co bych měla udělat. Ale taky vím, že to zrušit nemůžu a že to musím vydržet. Muž už to slíbil, oni se už všichni těší. Návštěvy o svátcích už jsou tradice, jezdíme tak každý rok. Jako je to hrozný, ale já na to prostě nemám. Oni by to fakt nepochopili. Ale příští rok to bude jinak!

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 16:03
Reakce na tv:

A musí to být celodenní návštěva? Když už to teda musí být. Nešlo by čas pobytu zkrátit?

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 16:17
Reakce na Jehelníček:

A musí to být celodenní návštěva? Když už to teda musí být. Nešlo by čas pobytu zkrátit?

Vánoce a první svátek počítám půlden-bydlí blízko. Druhý svátek to bude v autě cesta tam a zpět nějakým pět hodin, návštěva pár hodin. Tak to snad přežijeme.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 16:22
Reakce na :

S mužem jsem promluvila a jasně mu řekla, jak to příští rok chci a potřebuju. Já na druhou stranu chápu i ty příbuzné, že nás chtějí vidět o svátcích. Letos to prostě musíme zvládnout i přes protesty mimina a příští rok už bude lépe. Snad!

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 16:23
Reakce na tv:

no... jaký si to uděláš, takový to máš:-/

ale popravdě když slyším tyhle fakt hrozný věci (nežádaný návštěvy v šestinedělí vedle na webu nevyjímaje), ženy, ptám se: kde jsou ti muži, kteří se O VÁS A MALIČKÉ MAJÍ STARAT? strážit vás a hlídat, dbát na vaše bezpečí? ono když to po nich nevyžadujete, vyprdnou se na to, chlapi už takoví jsou. ale na co pak chlap... když nebrání bezbrannou ženu a kojence, hm?

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 16:24
Reakce na tv:

"Potlapkávám", sesypalo se toho na vás docela dost. A samozřejmě přeju, ať se rodina brzy uzdraví.

Napadá mě, ty Vánoce by nešly ještě změnit, nahradit nějakou odlehčenou verzí, že by třeba rodiče přijeli na odpoledne k vám?

Jinak jestli jste sobec, tak já taky, nejraději bych za sebe byla doma jen se stávající nukleární rodinou (= my dva plus psi). Pojedeme teda taky, protože zdravotně-věkově u nejbližších to není nic moc a je to pro ně důležité. Pro mě teda samozřejmě taky, jen si to víc užiju v podstatě při všech jiných příležitostech, kdy kolem toho není takový rozruch.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 16:26
Reakce na :

Udělala bych to podobně...

Offline continuity
43122 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 16:54

tak svatky. Muž dela a to dost nesikovne za ten tyden ma 5 dvanactek v kombinaci denni, nocni. Moje silena matka, to se nedá jinak rict, už mela i nápad, ze bychom ho mohli nechať doma samého, kdyz teda musí do práce a odjet na svatky 350 alebo 450km. Podle toho kam, tedy určiť alespon na tri dny. Zrusila jsem je vsechny. Akorat nevim jak tam dostanu darky pac jsme porad nekdo nemocny.

jo a dite ztratilo ve škole zimni boty. Už to rady 15 minút resim

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 16:58

no... jaký si to uděláš, takový to máš:-/

ale popravdě když slyším tyhle fakt hrozný věci (nežádaný návštěvy v šestinedělí vedle na webu nevyjímaje), ženy, ptám se: kde jsou ti muži, kteří se O VÁS A MALIČKÉ MAJÍ STARAT? strážit vás a hlídat, dbát na vaše bezpečí? ono když to po nich nevyžadujete, vyprdnou se na to, chlapi už takoví jsou. ale na co pak chlap... když nebrání bezbrannou ženu a kojence, hm?

Já vím, snad si to zvládnu udělat příště lépe.

O nevyžádaných návštěvách v šestinedělí jsem taky četla a je to teda hrůza hrůz. Jaktože to těm lidem nedochází? Já bych si nedovolila někoho takhle po porodu otravovat.