razorblade to mi trochu pripomnelo, jak maminka ovesila visen alobalovymi prouzky, aby na ni nesli spacci a pak prisla bourka... visne nebyly, protoze bylo po visni ![]()
Stěžovací vlákno
Sweet Potato udržuje nás v bdělosti a trénuje proti alzheimrovi
Sweet Potato Vláda nas musi udržovat bdělé. Někde jsem četla, že se máš během karantény věnovat něčemu komplikovanému. Tak kdybys neměla co, máš tady ty změny pořád.
Lamicka
Pardon.
barbucha Nikdo jim to v těch 7 nezakazoval.
Ale lidi, co si chtěj cestou do práce koupit snídani/svačinu/oběd, maj teď smolíka.
A na pozítří to vláda šoupne na 15:30 až 17:30 popozítří na 11:28-13:28...
Ale to ne, to bude: v pondělí od 10-12, v úterý od 7-10, ve středu od 14-15... ![]()
Jinak si myslím, že to má ještě velké rezervy. Mohla by být pošta od 8:30 do 9:30 a pak ještě hodinku odpoledne, potraviny od 7:19 do 9:15 a drogerie pak odpoledne od 15:15 do 16:16. Lékárny pak celodenně pro důchodce a pracující lid jenom od 8:10 do 8:15 a večer od 17:00 do 18:30.
Samantha vidíš to mě nenapadlo. Když je zkombinuje, tak se to povede nakonec udělat tak, aby se v tom nevyznal už vůbec nikdo. ![]()
prosím vás, už toho nechce, co když to tu čte někdo z vlády...ještě se inspirují ![]()
Ještě se zapomnělo dělit podle sudého a lichého týdne...![]()
![]()
barbucha Nikdo jim to v těch 7 nezakazoval.
Ale lidi, co si chtěj cestou do práce koupit snídani/svačinu/oběd, maj teď smolíka.
A na pozítří to vláda šoupne na 15:30 až 17:30 popozítří na 11:28-13:28...
Já vim že nezakazoval! A stejně řvali jak podebraný! To je to, co mě tak sere... a pracující ať táhne makat ať je na důchody, a nevotravuje se svačinou, že jo.
Teda sorry, vim že to zní nepěkně... a sama si zatim můžu koupit housku v práci, ale prostě tyhlecty vynucovaný privilegia mě serou. Hřešej na to, že jsou Burešova voličská základna, hnus fialovej.
Torrah všetko najlepšie
tak nakonec se muze stat ze obchody zustanou pro duchodce celodenne a pracujici budou nakupovat jen v eshopech a bude:-/
Nejlepsi kamaradky sestra je doktorka v Londyne, uz nekolik dni ma priznaky a nechtej ji testovata nerikaji proc (asi nemaj testy), samo je doma a nepracuje atd, ale jeji spolubydlici na to kasle a vesele chodi ven a cestuje po UK. No a bracha dostal nadano v praci (zije v Nemecku), ze ma rousku, protoze prej siri paniku, tomu jejich pidi mestecku se to prece vyhne, ze ano. Fakt doplati lidi na blbecky, chjo.
0zero7 asi to tam dojde časem.. v CZ byly roušky před dvěma týdny taky ještě často vysmívané a dnes jsou povinné
Torrah tak všetko najlepšie
!!!
Tulipe 0zero7 blbý je, že v německu už mají mrtvé. my jsme s rouškami začali výrazně dřív. až přijde němeco na to, že by možná bylo dobré je nosit, bude to tam podle mě už fakt hustě ošklivý, pokud nemají němci nějakou jinou dna. mají 15.000 zjištěných případů, jestli je to podle poučky "násob 100" k zjištění cca reálných případů...no nevím, třeba je to lepší cesta než naše, to posoudí až dějiny.
ok, samozřejmě když o to nestojím, začaly mi hrozně rychle růst vlasy...přiznávám, že jsem se před chvílí dívala na youtube na videa "diy short bob"....![]()
Jiná Realita ja se neodvazuju neco odhadovat vubec, videla jsem tu studii Imperial College of London vcera a teda zadna prdel. Tady 700 pripadu, 9 mrtvych. Rousky zatim nic. Vcera jsem byla venku se projit a lidi tak normalne, opatrnejsi a nesedeli blizko sebe. Vsechno skoro je zavreny. Ale pruser to bude myslim dost velkej, to je jasny uz ted. Ve Washingtonu a Minnesote to narusta zavratnou rychlosti a to je jen asi co testujou. V Kanade je pres 60 let jen 30% pacientu. Jsem praktickej realista s optiistickou naturou tak zkouknu fakta a radsi moc nespekuluju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.