Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34969 příspěvků moje polička 20. března 2020 00:55

0zero7 jo, blbec je dost velka metla lidstva, i kdyby nebyl zavirovanej. A za tyhle situace dvojnasob. Cetla jsem, ze lidi z jedny ty zavreny obce obesli nejak kontroly a sli si nakoupit do vedlejsi vsi. Co na to rict...

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. března 2020 04:46
Reakce na MP Meri:

MP Marge Přeju tatínkovi hodně sil, určitě to zvládne. Asi jsem zapomněla historku, jak k tomu s tím kamarádem přišli?

​Kamarad je podnikatel, ktery fakt hodne cestuje - a nejcasteji do Ciny. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. března 2020 04:50

Dnes mi zacina pracovni "tyden" (pracuju od ctvrka do nedele), takze docitam se zpozdenim. Jeste jednou moc dekuju vsem za podporu, a moc se omlouvam tem, ktere jsem neoznacila - docitam v rychlosti, protoze jsem v praci az do pulnoci... Fakt jsem vdecna za vsechna prani

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. března 2020 04:57
Reakce na 0zero7:

Nejlepsi kamaradky sestra je doktorka v Londyne, uz nekolik dni ma priznaky a nechtej ji testovata nerikaji proc (asi nemaj testy), samo je doma a nepracuje atd, ale jeji spolubydlici na to kasle a vesele chodi ven a cestuje po UK. No a bracha dostal nadano v praci (zije v Nemecku), ze ma rousku, protoze prej siri paniku, tomu jejich pidi mestecku se to prece vyhne, ze ano. Fakt doplati lidi na blbecky, chjo. 

​No tak tos uplne vystizne popsala vetsinovou mentalitu tady!!! Amici jsou fakt na ranu... Dnes na FB ve skupine naseho mesta se dnes rano jedna obcanka hrozne rozhorcovala nad clankem, ze mozna bude karantena - pry jak si to vlada predstavuje a kdesi cosi, ze ona je extrovert a zavrena doma byt rozhodne nemuze, a ze se prece zavrely skoly, tak co by vlada jeste chtela

To mnozstvi lidi, kteri s ni z celeho srdce souhlasili (a jeste si pridali), me regulerne vydesilo

Rousky tady nenosi nikde nikdo. 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 20. března 2020 06:44

MP Marge Hele rikal kamarad ze Fort Lauderdale prej nejvetsi vecirek, protoze Spring Break. Tak jsem to vyguglila, na milion facek! Prej Jim to ted nejak zkrouhli, pozde dost teda. 

Kamoska z Minnesoty co znam skoro 20 let cem a zrovna na vysledek testu :(

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 20. března 2020 06:52

Kanada aktualne 873. V BC je narust nejrychlejsi. Vsem hezky den, jdu spat konecne. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. března 2020 06:59
Reakce na 0zero7:

MP Marge Hele rikal kamarad ze Fort Lauderdale prej nejvetsi vecirek, protoze Spring Break. Tak jsem to vyguglila, na milion facek! Prej Jim to ted nejak zkrouhli, pozde dost teda. 

​No to teda!!! 

To je to, co rikam, no - oni proste maji pocit, ze maji na vsechno narok. Jarni prazdniny se odjakziva travily parbami na Floride, tak proc by se toho meli vzdat kvuli nejake pandemii, ze jo... To je ne na milion, ale na miliardu facek!!!

Kamosce drzim palce

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 20. března 2020 07:32

Tak jsem myslela ze holky strcim do auta a sjedu do obchodu pro chleba... Tak do 9 si muzu tak maximalne chuchnout. 

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 20. března 2020 07:35

Letos je to s narozeninama divné všude. Já a část mé rodiny jsme je měli, ještě než to vypuklo ve velkém tady v ČR, ale protože pořád někdo nemohl, tak se furt oslavy odkládaly, až to nakonec víceméně tak vyšumělo do ztracena.

Můj muž bude mít narozky zanedlouho. Teď jsem si uvědomila, že koupit dárky nebude asi jenom tak. Naštěstí už aspoň část mám pořízenou.

Offline Kora
příspěvků moje polička 20. března 2020 07:45

MP Marge Docitam pozdě.  Držím palce tatínkovi, určitě to zvládne dobře. 

Offline Garfie
28563 příspěvků moje polička 20. března 2020 08:06

Kokoska Oni ani v podstatě neobchází kontroly, tam vznikla taková dost paradoxní situace, že jedna obec je mezi těmi dvěma územími. nemá karanténu, ale všude kolem je, takže se lidi nedostanou ven (teď už je to teda vyřešeno, ale první dva dny kvůli tomu byly hrozné zmatky). No a v téhle obci je obchod, do kterého lidi z vedlejší uzavřené obce jsou zvyklí chodit, protože to mají třeba jen sto metrů, zatímco ve vlastní je to kilometr. Ani nemyslím, že by to dělali úplně záměrně, spíš netušili, že tahle jediná obec je vyčleněná. 

Jinak teda lidi pochopitelně utíkají, přes pole, na kole polními cestami a tak, je to tam na palici . Jenomže nám se to mluví, tam je zakázaný prakticky veškerý pohyb, nesmí ani na procházku. Ani jídlo už tam nezaváží, třeba Košík přiveze nákupy jen na pozemek obce a radnice ho distribuuje dál. 

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 20. března 2020 08:07

MP Marge Vubec jsem si toho v diskuzi nevsimla, tak dodatecne... drzim palce.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 20. března 2020 08:21

Torrah Všechno nejlepší k narozeninám, hlavně zdraví a sílu to všechno v dobré psychické pohodě přečkat. Hromadné oslavy si všichni uděláme v léte- určitě.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 20. března 2020 08:23

MP Marge Moc držím tatínkovi palce a tobě taky

Offline Kokoska
34969 příspěvků moje polička 20. března 2020 09:07

Garfie aha, tak to je trochu jinak nez o tom psali. Ja vim, ze to zam lidi maji hrozne tezky, ale tema utekama, pokud by opravdu roznesli nakazu, se muze to pasmo karanteny jeste rozsirit.

Offline Garfie
28563 příspěvků moje polička 20. března 2020 09:14

Kokoska Já se obávám, že ta oblast je opravdu časovaná bomba. Všichni se tam znají, potkávají, prostě vesnice. Včera tam udělali cca 30 testů, pozitivních bylo 6. Starosta jim zakazuje chodit pomalu už i na zahradu!

Offline clothilde
2061 příspěvků moje polička 20. března 2020 09:35

Torrah všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdraví a pohody!!!

Offline clothilde
2061 příspěvků moje polička 20. března 2020 09:41

u nás /v Holandsku/ zkolaboval ministr zdravotnictví... Roušky se tu nenosí, na druhou stranu venku vylidněno...

Jsme doma a je to náročnější... Rodiče v ČR mě ujištují, že nikam nechodí ale speciálně mámě moc nevěřím...No už aby celá situace byla za námi

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 20. března 2020 10:15

jako já jsem se těm válečnejm zásobám smála......ale v coopu hovno, košík do příští středy 0 volných termínů, itesco dokonce až do 9.4......

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 20. března 2020 10:16

Prosím vás, ty roušky, které dorazí do ČR a budou distribuovány i mezi lid, to jsou ty jednorázové roušky, co se mají po dvou hodinách vyhodit? Nebo mi něco uniklo?