Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 10:17
Reakce na Guinea Pig:

Všechno už bylo řečeno, vůbec bych už se v té práci neukázala. Mně jen vrtá hlavou, jak může inteligentní člověk, což bezesporu jste, přistoupit na takovéhle podmínky v práci. To mi hlava nebere.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 10:38
Reakce na Guinea Pig:

Teda mně se otvírá kudla v kapse, když to čtu. Jak už tu padlo, prostě se na "zaměstnavatele" vykašlete, pro věci si pošlete partnera a fertig. Kdyby chtěl dělat problémy, tak existuje spousta kontrol, které by mu tam stopro něco našly.

Tohle je fakt vychcanost nejvyššího stupně, ohánět se nějakou výpovědní lhůtou apod., když neexistuje smlouva (pardon my french). Zasloužil by si leda, abyste se mu vysmála do ksichtu.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 10:56
Reakce na dost_bot:

Tak to jsem netušila, myslela jsem, že se to zavedlo nově na konci 80. let? Pamatuju si totiž, že rodiče ještě běžně chodili 24. prosince do práce.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 11:13
Reakce na Zina:

Ono totiž 24. není svátek, ten je až toho 25., ale u nás se slaví na základě katolických mší jako vigílie, tedy v předvečer svátku, což vychází už ze židovské tradice, kdy den začíná vyjitím první hvězdy.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 11:16
Reakce na Guinea Pig:

vidim to uplne stejne jako ostatni. pekna manipulativni svine. rekla bych, ze vydira, panc mu je jasny, ze zadnou oporu nikde nema a ze mu s tim klidne muzete seknout zee dne na den, coz bych na vasem miste udelala a priste se na nejakou praci bez smlouvy vykaslala. ony ty smlouvy nejsou jen kvuli babisovi, ze, jak se vam snazil podsouvat :)

Offline Olinka
141 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 12:14
Reakce na Guinea Pig:

Všichni to už napsali za mě, takže jen dodávám: MOC VÁM DRŽÍM PALCE!!!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 13:13
Reakce na Guinea Pig:

Jak už bylo řečeno, všechno už bylo řečeno  Takže já se jen přidávám - vy už se tam ukazovat opravdu nemusíte, klíče a knihy ať zařídí partner, důležitá je psychická pohoda a taky moc držím palce!

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 15:43

Sťažujem sa, že máme dnes vianočný večierok a ja som stratila hlas. Akože od začiatku týždňa som trošku kašlala, nič vážne. Dnes ráno som v práci zakašlala a hlas sa mi preradil do módu kohúta čo sa učí spievať. Ak to takto pôjde ďalej, večer už aní nepípnem

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 16:04
Reakce na :

Vďaka za rady, čajom sa nalievam už od rána. Ja som ako malá mávala problémy s hlasivkami často, najviac mi na to pomohlo vždy kalcium/kalciový syrup. Takže ak mi to neprejde do zajtra, naklušem do lekárne nejaký kúpiť. Ale dnes večer budem asi potichu :D

Vidíš teraz ma napadlo, kúpili sme domov odvhlčovač vzduchu. Asi ho vyhodím a nechám si vlhký vzduch a vlhké hlasivky :)

Offline continuity
43126 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 17:19

boze to byl zas dnes den. dirou ke zdi...

pracovala jsem z domova a mela tady nemocne dite, dite bylo hodne. ve dve si pro nej prisla babicka, ze at ji zbalim i kalhoty na ven. nemuze ven, kdyz ji mam doma, protoze je nemocna. kdyby mohla ven, muze i do skolky. tak pry jenom jestli bude chtit  ona ty deti chtela, ze se nudi. 

pracovni: v utery jsem urgovala podklady na dulezitou pondelni schuzku s veledulezitym clovekem s tim, ze to potrebuji do dnes rana, abych to dala dohromady a poslala to predem. rano jsem nemela jediny - od ctyrech ruznych lidi. po urgencich me poslali za svymi podrizenymi, jeden je nastesti schopnejsi nez jeho sef, tak praci za sefa udelal, ten druhy - skoda mluvit. pry mi posle ty podklady, at si z toho vyberu, co se mi bude hodit. treti: anglictina typu peoples uses, technicke termity jsou nedulezite, kdyz to prece pisu pro managery.  nezvalidovano. no odeslala jsem jenom pulku... nakonec z toho ja jeste vyjdu jako nejvetsi prudicka.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 19:07
Reakce na continuity:

Moje hormony asi spaly. Já si vždycky říkám, že musím ta svoje děcka chránit, ale samo to moc nefunguje.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 20:06
Reakce na barbucha:

Tak zas aspoň nic nechce, ne? 

Prdlačku nechce, v tomhle byl přeborník děda..dokázal s babičkou za trest nemluvit třeba dva týdny  ale samozřejmě s plným servisem 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 20:14

Dobrý večer všem!

ještě jednou děkuju všem za podporu, dost mi pomáhá, že to vidíte takto jednoznačně. Partner stojí za mnou, pokud bude potřeba, půjde tam a zařídí praktické věci. Uvidím, jaká bude reakce, asi to bude dost zajímavé, takže vás neochudím o informace.

Co se týká veselejších věcí: dobrá věc se zatím daří . Už ležím doma po zákroku, vše zavedeno, vývoj zatím probíhal v pořádku, teď záleží na životaschopnosti buněk. Mám nařízeno ležet, být v klidu, od zítra můžu procházky, ale žádný sport, námaha, sauna apod. po dobu 14 dní. A modlit se, aby vše bylo v pořádku! Dnešní úspěch si tedy zaslouží přímo:

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 20:24
Reakce na Guinea Pig:

Třikrát hurá! Tak držím pěsti, ať jde všechno jak má. :)

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 20:32
Reakce na Guinea Pig:

držím palce

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 20:44
Reakce na Guinea Pig:

Myslela jsem na tebe a jsem moc ráda, že se zatím daří. A palce držím i dál!