Všechno už bylo řečeno, vůbec bych už se v té práci neukázala. Mně jen vrtá hlavou, jak může inteligentní člověk, což bezesporu jste, přistoupit na takovéhle podmínky v práci. To mi hlava nebere.
Stěžovací vlákno
Teda mně se otvírá kudla v kapse, když to čtu. Jak už tu padlo, prostě se na "zaměstnavatele" vykašlete, pro věci si pošlete partnera a fertig. Kdyby chtěl dělat problémy, tak existuje spousta kontrol, které by mu tam stopro něco našly.
Tohle je fakt vychcanost nejvyššího stupně, ohánět se nějakou výpovědní lhůtou apod., když neexistuje smlouva (pardon my french). Zasloužil by si leda, abyste se mu vysmála do ksichtu.
Tak to jsem netušila, myslela jsem, že se to zavedlo nově na konci 80. let? Pamatuju si totiž, že rodiče ještě běžně chodili 24. prosince do práce.
Ono totiž 24. není svátek, ten je až toho 25., ale u nás se slaví na základě katolických mší jako vigílie, tedy v předvečer svátku, což vychází už ze židovské tradice, kdy den začíná vyjitím první hvězdy.
vidim to uplne stejne jako ostatni. pekna manipulativni svine. rekla bych, ze vydira, panc mu je jasny, ze zadnou oporu nikde nema a ze mu s tim klidne muzete seknout zee dne na den, coz bych na vasem miste udelala a priste se na nejakou praci bez smlouvy vykaslala. ony ty smlouvy nejsou jen kvuli babisovi, ze, jak se vam snazil podsouvat :)
Všichni to už napsali za mě, takže jen dodávám: MOC VÁM DRŽÍM PALCE!!!
Jak už bylo řečeno, všechno už bylo řečeno
Takže já se jen přidávám - vy už se tam ukazovat opravdu nemusíte, klíče a knihy ať zařídí partner, důležitá je psychická pohoda a taky moc držím palce!
Sťažujem sa, že máme dnes vianočný večierok a ja som stratila hlas. Akože od začiatku týždňa som trošku kašlala, nič vážne. Dnes ráno som v práci zakašlala a hlas sa mi preradil do módu kohúta čo sa učí spievať. Ak to takto pôjde ďalej, večer už aní nepípnem ![]()
Vďaka za rady, čajom sa nalievam už od rána. Ja som ako malá mávala problémy s hlasivkami často, najviac mi na to pomohlo vždy kalcium/kalciový syrup. Takže ak mi to neprejde do zajtra, naklušem do lekárne nejaký kúpiť. Ale dnes večer budem asi potichu :D
Vidíš teraz ma napadlo, kúpili sme domov odvhlčovač vzduchu. Asi ho vyhodím a nechám si vlhký vzduch a vlhké hlasivky :)
boze to byl zas dnes den. dirou ke zdi...
pracovala jsem z domova a mela tady nemocne dite, dite bylo hodne. ve dve si pro nej prisla babicka, ze at ji zbalim i kalhoty na ven. nemuze ven, kdyz ji mam doma, protoze je nemocna. kdyby mohla ven, muze i do skolky. tak pry jenom jestli bude chtit
ona ty deti chtela, ze se nudi.
pracovni: v utery jsem urgovala podklady na dulezitou pondelni schuzku s veledulezitym clovekem s tim, ze to potrebuji do dnes rana, abych to dala dohromady a poslala to predem. rano jsem nemela jediny - od ctyrech ruznych lidi. po urgencich me poslali za svymi podrizenymi, jeden je nastesti schopnejsi nez jeho sef, tak praci za sefa udelal, ten druhy - skoda mluvit. pry mi posle ty podklady, at si z toho vyberu, co se mi bude hodit. treti: anglictina typu peoples uses, technicke termity jsou nedulezite, kdyz to prece pisu pro managery.
nezvalidovano. no odeslala jsem jenom pulku... nakonec z toho ja jeste vyjdu jako nejvetsi prudicka.
Moje hormony asi spaly. Já si vždycky říkám, že musím ta svoje děcka chránit, ale samo to moc nefunguje.
Tak zas aspoň nic nechce, ne? ![]()
Prdlačku nechce, v tomhle byl přeborník děda..dokázal s babičkou za trest nemluvit třeba dva týdny
ale samozřejmě s plným servisem ![]()
Dobrý večer všem!
ještě jednou děkuju všem za podporu, dost mi pomáhá, že to vidíte takto jednoznačně. Partner stojí za mnou, pokud bude potřeba, půjde tam a zařídí praktické věci. Uvidím, jaká bude reakce, asi to bude dost zajímavé, takže vás neochudím o informace.
Co se týká veselejších věcí: dobrá věc se zatím daří
. Už ležím doma po zákroku, vše zavedeno, vývoj zatím probíhal v pořádku, teď záleží na životaschopnosti buněk. Mám nařízeno ležet, být v klidu, od zítra můžu procházky, ale žádný sport, námaha, sauna apod. po dobu 14 dní. A modlit se, aby vše bylo v pořádku! Dnešní úspěch si tedy zaslouží přímo: ![]()
Třikrát hurá! Tak držím pěsti, ať jde všechno jak má. :)
držím palce
Myslela jsem na tebe a jsem moc ráda, že se zatím daří. A palce držím i dál!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.