Taky se připojuju s držením palců!![]()
Stěžovací vlákno
Dočetla jsem a též držím palce. A mají pravdu, předřečnice, nic není důležitější než se teď soustředit sama na sebe.
Taky držím všechny palce, co mám
a připomínám, že nejdůležitější je psychická pohoda a klid v duši, tělo zvládne a vydrží neuvěřitelné věci, ale shora mu musíte posílat ty správné pokyny. Je skvělé, že máte oporu v partnerovi, tak toho využijte a nechte ho to chlapsky vyřešit (on z toho bude mít navíc skvělý pocit rytíře, co bojuje za svou dámu, je třeba mu to dopřát
)
Skvělá zpráva! Držím palce dál ![]()
celý den na teba myslím. Drzim palce!
drzim palce, oddychuj a nestresuj sa nad debilom ![]()

+ continuity eless a další, moc děkuju. Co mi to děláte. Já brečím i u reklam a teď taky ![]()
Díky. Ležím, ležím! (a čekám na titulky na Murdoch mysteries, což tak aktuálně odpovídá rozpoložení).
to jsou super křečci! děkuju :) to si uložím!
A někdo si postěžujte, at to tu pořád netapetuju já ![]()
Nebo se ty naopak přestěhuj do nějakého "veselejšího" vlákna (např. Co mě dnes potěšilo) - důvod ke stěžování přece díky zdejším radám a informacím odezněl![]()
Prdlačku nechce, v tomhle byl přeborník děda..dokázal s babičkou za trest nemluvit třeba dva týdny
ale samozřejmě s plným servisem ![]()
To jako že babička sloužila, prala, uklízela, vařila a předkládala krmi - a dědek ani nezabučel?
U mě by zdechnul hlady...
Mě tyhle tresty mlčením vždycky rozveselej, kdykoliv o nich slyším. No tak mlčí, a co má bejt? Já to umím taky, a určitě mnohem líp ![]()
No..říkaly sme si tuhle s kamarádkou, že ty naše babičky měly těžkej život..že už to teď máme zlatý, aspoň se člověk může rozhodnout, co a jak to chce..
Fakt neviem, čo všetci vidia na reťazci Primark... Som si povedala, že keď už som naňho v tom zahraničí narazila, tak vyskúšam a kúpila som pár kúskov, väčšinou spodné prádlo. Prakticky všetko sa už po prvom vypraní začalo rozpadať, párajú sa lemy, strašné...
(Ne)kvalita zodpovedá cene, už nikdy viac. Tento shitoshop mi teda u nás rozhodne nechýba, lepšie veci mám aj z C&A a tiež za pár šupov.
Ty jsi můj člověk (jako vždycky)! Mně občas trestá mlčením matka, se kterou není soužití úplně růžové. To je vždycky klid, natahuju to, jak jen to jde. Už jsem se s ní i párkrát "štěkla" k dosažení toho kýženého mlčenlivého období
.
tak matku nevymenis:-) ale chlap bud bude komunikovat (slusne), nebo.. byt s takovym u kteryho jsem byla rada ze neni doma/nemluvi... uz bych vazne nechtela
Stěžuji si na svůj telefon, který znenadání nevydrží ani den bez nabíjení a 4 sms zprávy ze čtvrtka doručil až dnes po zapnutí. Je to starý šunt, takže na opravu to není...ještě že je ten Ježíšek...
V pátek jsem byla na Zličíně a před Pandorrou už zase fronta snad dvaceti lidí.. Za prachy, za které by mohli mít zlato, kupují bižu, která stejně na nějaký čas vyjde z módy a zbyde jen šunt.
Ale marketing mají super, to zase jo.
A já si stěžuju, že po dočtení pátého dílu Mycelia jsem zjistila, že to má ještě jeden díl. To by ani tak nevadilo, ale má vyjít až za rok ![]()
Stezuji si, ze dcera ma uz 3.den vecer teplotu - vcera az 39.5. Jinak ji nic neni, tvrdi, ze ji nic neboli. Pres den je v poradku, mozna malicko unavena. Nesla jsem s ni dnes na pohotovost, ze uz to bude dobre a zase ji vyskocila, sice jen do 38 C ale prece.
V utery ma navic prvni besidku, na kterou se moc tesi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.