No nakonec jsem se dočkala i 4 igelitek s věcma před domem :) V jedné igelitce byly dokonce i peníze, takže tímto to definitivně končím a už čekám jen nějakou vlnu pomluv v oboru :)
Stěžovací vlákno
Najmite právnika na dedičské konanie. Nech mama nemá ďalšiu emocionálnu traumu, navyše s ním nebudú môcť manipulatívne vybehnúť.
Tak po dovolené možná má, ale nemusel by. Stačí prostě na svátky zavřít, ono se to bez něj nezblázní. Já to v oboru vidím docela často, že si ti pánové bez rodiny a dětí připadají v práci nenahraditelní a valí to 24/7, protože jsou předvědčení, že bez nich to nejde. Ale ono to jde. Život je o něčem jiném a popravdě, tihle pánové 24/7 nikdy nejsou šťastní, jen po pár letech totálně vyhořelí, případně rozvedení.
Mám kamaráda, který má děti už od vysoké školy a ten zavírá svátky, víkendy a večery, kdy nemá hlídání. A žije, funguje, má klientelu, uživí se. A k tomu má krásné 3 děti, kterým je plnohodnotným tátou a spokojenou manželku. A ano, asi vydělá o pár tisíc méně. Ale vede kvalitní život.
No vida! Pokud by začal s pomluvami, poslala bych za ním třetí stranu - právníka. Ale snad na to nedojde. Přeju vám klid a pohodu a k Vánocům ten nejhezčí dárek :)
Tohle zabralo když do toho "spadnul" poprvé. Teď už se mi rozchod úplně navrhovat nechce, protože máme syna. Je to otřepaná fráze, ale nechci mu ničit domov. No, nějak to dopadne.
To je teda síla. Jako by nestačilo přijít o blízkého člověka, ještě mít před sebou vidinu handrkování s chamtivou babou. Asi by opravdu bylo nejlepší svěřit to právníkům, aby toho byla maminka co nejvíc ušetřená.
Po tolika letech společného života? ![]()
Nic nevydávat, nepodepisovat a okamžitě angažovat právníka!
Věcně, chladně - stejně, jako protistrana! ![]()
tak právě to by měla být i motivace pro manžela... aby se snažil manželství udržet.
můžu jen říct, co dost pomohlo když jsme měli takovou docela velkou krizi, i když nešlo o workoholismus: dohodli jsme se, že jednou týdně si vyhradíme čas na společný rozhovor při procházce venku. ta procházka je lepší v tom, že jdete vedle sebe, není to tak konfrontační jako sedět někde proti sobě u stolu. termín byl daný pevný a dodržovali jsme ho asi půl roku bez výjimky. za tu hodinku jsme vždycky probrali co koho trápí a co ten druhý na to a snažili se smířit a nějak to pro tu chvíli uzavřít. popravdě mě mrzí, že nám to nevydrželo napořád, ale i teď když je nějaký větší problém, jdeme se projít. držím palce a fakt neuhýbejte, samo se to nezlepší a když máte dítě, o to víc potřebuje oba rodiče, kteří se mu budou věnovat a budou se mít vzájemně rádi. ne jen žít v manželství za každou cenu...
To je hnus. Je mi to za vás všechny strašně líto. Strašně moc doufám, že na pohřbu proběhne vše důstojně. To další svěřte právníkovi.
Upřímnou soustrast.
tohle by měl vzít do ruky právník, teda už dávno měl, ale aspoň kvůli tomu bytu to ještě stojí za to. upřímnou soustrast.
Fakt neviem, čo všetci vidia na reťazci Primark... Som si povedala, že keď už som naňho v tom zahraničí narazila, tak vyskúšam a kúpila som pár kúskov, väčšinou spodné prádlo. Prakticky všetko sa už po prvom vypraní začalo rozpadať, párajú sa lemy, strašné...
(Ne)kvalita zodpovedá cene, už nikdy viac. Tento shitoshop mi teda u nás rozhodne nechýba, lepšie veci mám aj z C&A a tiež za pár šupov.
No, tady v Čr to není ne? Ale byla sem teď v Německu a normáně před tímhle obchodem stála fronta skr celý nákupní centrum, měli tam i ochranku, která pouštěla na skupiny..koukala sem dost, nevím, jestli měli nějakou akci, ale i tak si nějak nedovedu představit, že stojím v davu frontu na nějaký hadry (dle výlohy, nešahala sem)
No hurá, je to šťastně za tebou. Nějakými případnými pomluvami se zabývej, až jestli to nastane.
Souhlasím se Sweet Potato. Pomluvy bych řešila teprve, až pokud by nastalo. Každopádně jak tu tvou kauzu sleduju už od začátku, řekla bych, že po jednání s takovým kreténem (slušnější slovo pro takového zaměstnavatele opravdu nemám) to pro tebe asi nakonec lépe dopadnout nemohlo. Já bych asi byla v pokušení ho i nahlásit, ale naprosto chápu, že tímhle se v tvém stavu nemá cenu stresovat.
Takže se jen připojuju s přáním klidných nervů a ať se všechno vyvíjí, jak má
.
Dadoo Přeju hodně sil vám a hlavně vaší mamince. Těch 34 let vaší rodině nikdo nikdy nevezme, na to myslete, vy jste dostali a měli nejvíc co šlo, byli jste s tím člověkem, měli jste dědečka. A oni ať jdou do prdele, jsou to obyčejní chudáci a v životě je to jednou dožene.
Držte spolu, společně to s vaší rodinou zvládnete.
To vypadá, že když vychlad, tak mu došlo, že mu můžete dost zavařit, a proto dolifroval věci i peníze. Ze stejného důvodu by si mohl rozmyslet i případné pomluvy.
A že vás nakonec "vyhodil", to je teda vrchol
(já vím, že je to spíš k pláči).
V Česku ani na Slovensku zatiaľ nie je, ale príde mi, že práve preto si z toho istá vrstva ľudí spravila symbol "luxusu" a poriadajú naň v zahraničí regulérne nájazdy. A čakať x hodín vo fronte na čokoľvek, pokiaľ to nie je nutné zlo, na to sa môžem vykašľať, si radšej kúpim kvalitné triko bez čakania za 20E než šunt za 2E... uff
No uľavilo sa mi, že si tu môžem odložiť svoje postrehy ![]()
Díky všem za podporu. Dnes večer už přiletěla dcera, tak to s holkama zítra probereme. Neteř dorazí v týdnu a dokonce si zkusí vyřídit volno na pátek i sestra, která tu byla před týdnem a na žádné další volno nárok nemá. Přijede i bratr a dokonce půjde i manžel, který na pohřby zásadně nechodí, nesnáší je. Ale musíme se sešikovat a rozloučit se s NAŠÍM dědečkem.
My tam budeme s mámou jako jeho rodina, kterou měl rád a ona jeho, a dcera a spol. ať si políbí...
No já měla dojem, že jsou to obyč hadry. Proto mi padla čelist..fronta jak na Biebra nebo tak něco ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.