andulka01 no....uz jsem cetla na nyxu, ze se chysta uplny zakaz vychazeni. Tak asi radsi jsi behat co nejdriv. Psal to stejny clovek, co predtim upozornoval na tu celostatni karantenu.
![]()
![]()
![]()
andulka01 no....uz jsem cetla na nyxu, ze se chysta uplny zakaz vychazeni. Tak asi radsi jsi behat co nejdriv. Psal to stejny clovek, co predtim upozornoval na tu celostatni karantenu.
![]()
![]()
![]()
Karja
to je super ze SISmohla nakoupit haha. Ja jeste musim do lekarny pro antikoncepci!!! ![]()
711990 ja cekam az se muz vrati z prace a dostane ty dve na starost a pojedu do makra.
Tak mensi dite ma horecku. Jdu se obesit.
rasaNori
chudacku
711990 jsem s nema tyden a melu z posledniho. Nejlepsi byllo utery, to prijel z prace ve 2.
711990 A tak celostátní karanténa byla jaksi jasná od začátku.
Karja ja bych ho bodla![]()
Potrefenáhusa ale vy nejste v karantene, ne? nemuzete si nekam dojet nakoupit? tady Penny a Albert normalne funguji, chybi treba levna mouka, ale ta jejich bio je. To same masna, minuly tyden vykoupeno, tento tyden vse doplneno. Musim rict, ze jak jsem jeste pred casem nadavala na Penny, tak ted funguji opravdu dobre.
711990 Jo rikal, at se k nemu chovam, jakoze je v praci a prijizdi ve ctyri, tak jsem se hned zeptala, co varej dnes v jidelne:-D:-D. Ted mu oznacim potraviny, ktere muze jist, vidim to na jablka, cibuli a chleba;-)))
rasaNori to bude dobry!
Lamicka v karanténě nejsme. Ale muž nějakou chřipku už tejden má a je na neschopence, já neřídím, ty větší obchody (krom tý naší malý jednoty) jsou 10 km v sousedních městech. Jako vyřídí to v úterý, kdy jede k doktorce na kontrolu (která nechápu, že si tam ty lidi furt zve), my nějaký zásoby průběžně děláme, ale tak ta původní stížnost směřovala na to, že ne všude se dá to jídlo teďka objednat a člověk někam stejně vyrazit musí a že už se nedivim, že se lidi snažej nakoupit aspoň trochu do zásoby, aby furt nikam nemuseli
a že jsem se mu posmívala, když tuhle dotáhnul 10 krabic trvanlivýho mlíka, ale máme poslední dvě...
Potrefenáhusa jo, tak to jo. Ja se ted snazim nakupovat na par dni dopredu, abych pak nikam nemusela, a kdyz jsem predevcirem tahla tezky nakup, tak jsem si nostalgicky vzpomnela na nakupy od rohliku a premyslela, zda si neobjednat tu rvhp tasku. Ja sice ridim nebo bych mohla vyslat muze (ale ja si radsi nakupy delam sama), ale zase se mi nechce jet na nakup do vetsiho obchodu, kdyz nevim, jak to tam bude zasobene, kdyz na to Penny je spolehnuti. Spustu tech veci jsem brala jako samozrejmost - kadernika, nakup, osetreni u doktora...
Karanténa, den 13. Od včera mě škrábe v krku. Přemejším, na kolik procent to může být korona a na kolik procent za to může moct neustálý vysedávání bosky na balkóně. Ale vzhledem k tomu, že na nastydnutí nevěřím ... Proč se sakra víc netestuje ![]()
MP Meri Tak držím palce pro zdraví... tobě ... a nám všem pro to, abys ze své "osobní" karantény nepřešla plynule do celostátní.
MP Meri myslím, že je to psychický. Já když čtu moc zprávy, tak mě škrábe v krku taky. Když se místo toho reju v záhonu, není mi nic ![]()
Lamicka jo, ja mam ted nejvetsi obavu abychom nepotrebovali k doktorovi z nejake banalni priciny, ktera ale nepocka, drobny uraz angina apod:-((
viktorka_od splavu Me vcera vecer chytila strasna depka a bylo to presne z tohodle duvodu :( Syn spadnul a zacal strasne brecet, ze ho boli ruka. Nic to nebylo, ale me to hrozne vydesilo. Pak jsem se rozhodla, ze o tom takhle nesmim premyslet a resit to, az jestli to prijde.
MP Meri myslím, že je to psychický. Já když čtu moc zprávy, tak mě škrábe v krku taky. Když se místo toho reju v záhonu, není mi nic
Myslím, že to psychický není, ale tak asi raději začnu věřit na to nachlazení ![]()
MP Meri věř na nachlazení, já sem taky jen nachlazena (bolí mě v krku a plný nos) :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.