Lamicka já si snad tu tašku rvhp radši objednam hned než to bude nedostatkovy zboží
(jako nákup mi dnes přiveze můj kluk, ale i tak)
Stěžovací vlákno
MP Meri na jare bosy nohy na balkone, to je nachlazeni jasny! Mne pripada, ze s tim prvnim oteplenim je clovek po zime nachylnejsi neco chytit, ja jsem kazde jaro kolem MDZ byvala nemocna. Ted mam taky trochu rymicku, ale jde to.
MP Meri taky se hlásím s nachlazením co mi tedy lehce přechází na dutiny![]()
A zároveň mohu poreferovat jak to vypadá když potřebujete lékaře. Volám lékařce, provedena diagnóza po telefonu, erecept a pak e- neschopenka. V pondělí to samé s dcerou, konzultace po telefonu a pak erecept.
Garfie Ty, co utíkají z uzavřenýho území, jsou fakt na pořádnej trest. Doprdele, copak opravdu nejde vydržet pár dní uskrovněnej? Tak holt nebudu mít každej den maso, nebudu mít čerstvý rohlíky, ale dyť je to venkov - neříkej mi, že nemaj narvaný mrazáky ovocem, masem a máslama ještě z vánoční máslové krize. A radnice má povinnost zásobování zajistit - jasně, žádný gourmet jídla to nebudou, ale to jsou ty lidi fakt TAK rozežraný?
Tak Uničov a Litovel mají i normální panelákový a novější bytovková sídliště, každej tam zahradu, prase a sad fakt nemá.
Garfie Bratranec je policajt v Uničově, bydlí jinde, takže domů nesmí. Pokusy o opuštění oblasti jsou, ale taky denně řeší, že někdo chce tajně prolézt dovnitř ![]()
Karja no a co varej?:D jezis za to bych ho fakt prastila necm po hlave. Ja jako chapu, ze HO neni dovolena. Ale ted neni uplne standardni situace.
Uz niekoľko dní sa mi zle dýchalo, až dnes ráno som si spomenula na Ventolin. Tá úľava!
MP Meri Ja jsem taky nachlazena, to je jarni vetrik!
711990 Ja varila porkovou polivku a pizzu, ale asi by se bez toho obesel, pac si na panev hodil jeste kousek kapra:-D.
Tísňová linka brněnských strážníků je přetížená, lidé na ni hlásí třeba i to, že někdo stojící na balkoně nemá roušku. "Lidé upozorňují například i na osoby, které na vlastním oploceném pozemku opravují střechu s odkrytým obličejem nebo na balkoně rodinného domu kouří cigaretu.
![]()
Karja
vidis, diky za inspiraci, taky delam porkovou polivku dneska!
Garfie za chvíli budou hlásit i otevřený okno, kterým proudí viry na ulici
Já se snažím trávit na balkóně max času, zavírám se tam s prací a zároveň dělám psychohygienu. A je fakt, že jsem tam kolikrát úplně do poslední chvíle a kolkrát pak dovnitř zalezu zmrzlá na kost. Tak budu věřit, že je to tím.
Ale stejně mě ta testovanost sere, jako Litovel včera 14 testů za den? Já to prostě nechápu proč.
MP Meri alza prej veze nějaký rychlotesty na domácí použití, myslím že jim spadne eshop, moc jich není
Garfie jsme fakt narod bonzaku... pred par dny se mi udelalo regulerne nevolno ze skupiny stylu "sdilejte tady fortky lidi bez rousek, budeme je spolecne dehonestovat". a do roho internetem koluje video, jak nejakej magor sproste nadava kolemjdoucim, kteri nemaj rousku... jako jak mam radost z naseho naroda, ze zacal sit a pomahat si, tak bez ty bonzacky stranky cesky povahy bych se asi obesla...
Kora Lamicka crazydaisy Dekuju ![]()
zelene.oko
Ono to má všechno asi milion stránek. Když si vezmu, že pro naši rodinu, 4 lidi, jedna taková rouška momentálně stačí na týden, tj. udělat nákup jídla, tak by bylo možná lepší, kdybych ji použila, vyhodila a za týden další, než že tady pak neodborně manipuluju s potenciálně infekční látkovou, kterou nesu až do domu, v kuchyni vyvářím a tím teoreticky ohrozím nás všechny.
Tak co je lepší.
Teď Prymula nabádal, ať lidi nosí roušku textilní, že manipulace s jednorázovou je složitější. Nechápu pak teda vynaloženou energii na distribuci jednorázových mezi lidi.
zelene.oko ať ty jednorázové nechaji do nemocnic. Než se jim povede to dostat mezi lidi, každý už ji bude mít, možná bude tímto tempem už i po epidemii.
continuity tiež si myslím, ze tie jednorazové treba nechať zdravotnikom a inym zachrannym zložkám, obyčajný ľud už má pomaly každý usitu
continuity Souhlas a už jsem to psala na začátku, že bych raději, kdyby "moji" roušku využil smysluplněji třeba zdravotník.
Já se dnes v noci probudila horkem, říkala jsem si, už je to tady. Buď corona nebo přechod... Pak jsem se uklidnila, když jsem zjistila, že máme topení na nejvíc :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.