Catherinne ja Hamáčkovi ještě jo.
I když mám taky výhrady, ale pokud to neposere, tak ještě může ČSSD dost zvednout preference.
Catherinne ja Hamáčkovi ještě jo.
I když mám taky výhrady, ale pokud to neposere, tak ještě může ČSSD dost zvednout preference.
Tak armada se sikuje uz od pondeli, ale od toho je tu aby pomahala ostatnim slozkam. Take zdravotnici musi byt k dispozici, atd... Netusim jestli Prymula nebo nekdo jiny uznal, ze to uzavreni obci na Moravě je opravdu krajni možnost... tak tomu proste verim. Urcite by se dal dat zakaz vychazeni na nekolik dni, ale tyden a vic? To by si fakt nedovolili. Kdyz ted ctu o dalsich omezeni v jiných zemich, tak spoustu nebo temer vsechny uz tu mame. Jo a neberte mi zbytek optimismu, co jsem dnes nabrala na zahrade pri hrabani travy
.
continuity Hamacek podle me ted dost boduje a docela me v dobrem prekvapil. Pri tiskovkach vlady pusobi dost duveryhodne, narozdil od jinych. Vojtech pusobi hak poslední do poctu, Havlicek kdyz mluvi tak uspi i mrtvolu a o Buresovi ani nemluvit, sere se do vseho a vcerejsi hlaska, ze napsal Plagovi jak to bude s maturitama... jo docela by me zajimalo, jak to budes prijimacka na stredni. No snad se vymacknou v pondeli. Ja si myslim, ze kdyz to bude hodne dobre, tak do skoly decka pujdou nejdřív po velikonocich, ale moc tomu neverim.
Policie uz resi tu nahravku o zakazu vychazeni, jako sireni poplasne zpravy. Tak doufejme, ze to tak opravdu je.
Budou to mít hrozně těžký ![]()
Liesel ja si myslim, že když to půjde dobře, tak do školy půjdou ještě tento školní rok ![]()
Ale zrovna v tom školství si myslím, že fakt nejde o život.
Jinak vyborne články dnes na hospodarkach. Kdyby jste něco chtěli, dejte vědět a odemknu vám to, je tam toho moc a já můžu jenom 5 za měsíc.
Liesel Vojtěch se zadýchává tak, že jsem se chvíli bála, jestli tu koronu už nechytil.
Coz o to, skvela byla, ale ja mam podobne debaty mnohem radsi, kdyz jsem pekne v bezpeci doma, kde se nic nedeje, nez kdyz mi potom nekdo septa po chodbach v praci
Dneska jsem tam zase do pulnoci a se stejnou kolegyni, tak uvidime.
Jo, a beru si s sebou svoje pendulum, jestli mi odkyve nejakou pritomnost paranormalnich aktivit v hornim patre.
To be continued!
Čte se to dobře, ale zažít to musí být masakr. Určitě poreferuj o dalším vývoji. Ať se trochu odreagujeme. ![]()
Kora Tak dnes zatim nic! Mozna proto, ze tu nejsme s kolegyni samy, ale s kolegou, postarsim panem, ktery je k paranormalnim aktivitam velmi skepticky
Tak nam mozna duchy zaplasil...
Akorat jsem teda prinesla do prace pendulum, to je takovy ten privesek na retizku, co se pouziva k "vesteni", a pendulum tvrdi, ze v budove je ne jeden, ale hned nekolik duchu ![]()
Sněží ![]()
Jeste jsem necetla vetsi pi*ovini nez s tim duchem, kterej replikuje pribory
z fyzikalniho hlediska je to nemozne, pani asi hodne cte Harryho Pottera
tam to umeli a na prachy to taky nefungovalo![]()
A k tomu, ze se na sitich siri informace o totalni karantene, se vyjadril Hamacek na Twitteru
razorblade Italskej duch je úplně nejlepší!!!
razorblade jako chci Hamackovi verit, ale naposled co Andrej takhle dementoval celkovou karantenu, se to taky moc nepovedlo a za 4 dny tady byla:)
Mali by sme toto vlákno premenovať na: Žalúdočné vredy rýchlo a zdarma...
razorblade
Zrovna to sem jdu dat...
Potrefenáhusa
To jsem si taky uložila.
Potrefenáhusa Ďakujem, budem na tom pracovať. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.