Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Sweet Potato
40399 příspěvků moje polička 21. března 2020 08:14

paktofonika Mně tohle vlákno a vůbec sakrování tady naopak pomáhá. Nahrnu to tady na vás, proberu to tu s "kámoškami" (ale i s kámoškami) s podobným názorem, a nemusím to hučet do muže. 

Offline Karja
44719 příspěvků moje polička 21. března 2020 08:14

Sweet Potato Hasici pry taky:-/ 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 21. března 2020 08:30

continuity Skodovka zavrela z patka na sobotu.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 21. března 2020 08:39

Garfie Můj zdroj není žádné audio. K tomu, co se šíří po síti jsem opatrná.

Rekl mi to kamarád, letitý a zkušený novinář. Jen myslel na to, jestli mám nakoupené, jestli jsem na to teď nezapomnela

Má to zase že svých zdrojů. 

Ja ani tady ndplasim, napsala jsem to snad opatrně

Docela mě ale sokuji jiní známí. Jeden co pořád máme proti babišová, dych chudák maká jak o život a my hyeny na něj svadime kdeco.

A právě jiná známá, dosud snad normální sdílí článek Aetonetu, jak se Američani omlouvaji světu za to, že rozšířili covid. 

A absutnd nechápe.. Prý má nárok na vlastní názor a tohle ji sedí.. Však demokracie, ne? 

Mám Chut rdousit.. ale zas aspoň přijdu na jiné myšlenky..

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. března 2020 08:53

Dadoo Tyjo, tak to jsem "zvědavá". Nicméně chodit nakupovat nezakázali ani v těch nejpřísnějších evropských karanténách. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 21. března 2020 09:19

MP Marge diky za sdileni, mam z toho husi kuzi. Docitam az ted, vcera jsme meli vecirek do tri do rana. Bylo nas sest a dokonce jsme si i on line zatancili na nasi oblibenou pisnicku. Pochvaleny bud teams a lidi, se kteryma je sranda za vsech okolnosti :-))

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 21. března 2020 09:25
Reakce na continuity:

Karoleena zásobování potravinami snad nechaji. Babiš si to zas nechce polepit u voličů úplně ( viz dnešní diskuze o zákazu slev). 

​Největší prdel je, že za tu diskusi resp. úvahy o zákazu slev můžou především jeho voliči, ty typický frontový bojovníci

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 21. března 2020 09:31
Reakce na Sweet Potato:

Koukejte přestat panikařit!

​Ano! Naše měna je pevná a měnová reforma nebude!

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 21. března 2020 09:35

Jezis neblaznete! Totalni zakaz na 2-3 dny by se urcite prezit dal, ale podle me je to moc kratka doba na to, aby neco zmenila nebo ovlivnila. Pokud neexistuje model, jak pri delsi dobe dopravit vsem aspon zakladni potraviny, je jasny, ze nakoupit si nejak musi jit. Nikdo nemuze predpokladat, ze vsichni maji zasoby na tyden. 

Online Sweet Potato
40399 příspěvků moje polička 21. března 2020 09:37
Online continuity
43134 příspěvků moje polička 21. března 2020 09:50

Sweet Potato mne to taky pomáhá

Včera jsem volala na slovensko a s nima není žádná sranda. Všichni se klepou, aby to nedostali. Ségra mi vysvětlila, že je to určitě umělé a že nějaká veterinářka říkala, že na děti to neleze, protože když máš v těle jiný koronavirus, tak tento se tam neusidli. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 21. března 2020 10:00
Reakce na continuity:

a že nějaká veterinářka říkala, že na děti to neleze, protože když máš v těle jiný koronavirus, tak tento se tam neusidli. 

​ale něco v tomhle smyslu říkají i někteří vědci, mimo jiné doktorka Peková. Vzdyt koronavirus není nic nového, jen tento typ je nový 

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 21. března 2020 10:03

continuity Hele, já to slyšela od doktora a byl tak přesvědčivý, že jsem mu to i věřila :-). Že prý děti mají pořád nějaké viry, a nový si tam netroufne vlézt :-).

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 21. března 2020 10:07

continuity 

Veterinářka měla ale pravdu.

Online continuity
43134 příspěvků moje polička 21. března 2020 10:09

999

Tulipe 

Jsou to spekulace, studie, které se dělaly ukazují,že děti se nakazí stejně lehce to je první odkaz, který jsem našla, bylo to rozebráno i českých novinách, ale nevím kde. 

máme cca 30 nakažených deti v ČR. To je přímo důkaz sporem, že se normálně nakazí. Mají jenom mírně příznaky a neumírají ( co je nejlepší zpráva ze všech za celou karanténu), ale nikdo neví proč.

Edit: ještě takto, ta hypotéza, že přítomnost jiného (korona)viru brání nakažení, je validní. Sama jsem četla v lednu nějakou studii, kde se řešilo, že chřipka a běžné víry způsobující nachlazení neosidli stejnou buňku, ale bylo to dost prekvapive a ještě to chtělo další zkoumání. Ale nedá se to takto vyhlásit obecně, navíc s virem, o kterém toho moc nevíme. Jinak rodičovská populace je promorena nastydnutim stejně jako ty děti.

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 21. března 2020 10:13

Dadoo Já vůbec nemyslela, že plašíš, mně to totiž bohužel přišlo vcelku reálné  Jen ten audio zdroj přes tři lidi je něco, čemu nemůžu věřit 100%. 

Jinak teda já myslím, že je to určitě jedna z variant, která se probírala, možná proto jsou teď tak podráždění, že by to uniklo...a teď to tak ostře popřeli, že to snad nemůžou udělat, i kdyby původně chtěli. :-) Každopádně ale nevěřím tomu, že by to vyhlásili takto bez přípravy, hned po víkendu, vždyť to je neproveditelné. Vycházím z práce mého muže, zastavení provozu vezme nějaký čas, není to lusknutí prstů. 

Potrefenáhusa To je moc hezké!!! 

jinx Online večírek závidím! Já byla aspoň včera na kafe na zahradě u ségry, seděly jsme metr od sebe a za plotem na zahradě další část rodiny a bylo to super! :-) 

continuity Ale to Slovensko může být časovaná bomba, skoro se jim nedivím, že panikaří. Já jsem ve FB skupině Slováků v Itálii a co tam se dočteš....

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 21. března 2020 10:15

Garfie myslim, ze brzy naplanujem dalsi. Jedina nevyhoda, kdyz nekdo pred kameru dotahne neco, na co mas chut a zrovna to doma nemas :))) Ale vina bylo dost na vsech frontach:)

Offline Korsičanka blogger
13490 příspěvků moje polička 21. března 2020 10:15

continuity já jsem koupila srdíčka pro kočky. no kdyžtak je sežerem (srdíčka) a kočkám dáme jen granule

​Tohle snad patří do rozesmávacího vlákna, ne?

Online continuity
43134 příspěvků moje polička 21. března 2020 10:18

Garfie no já se taky nedivim, ale mě to moc nepomáhá. Největší problém, kteří mají naši, že herci si dovolili požádat o pomoc. 

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 21. března 2020 10:20

jinx to musel bejt super večírek:-)