Potrefenáhusa Ale omezit čas na soc. sítích nám moc nejde, že?
Píšu nám, protože já tu byla původně kvůli parfémům![]()
Stěžovací vlákno
rodičovská populace je promorena nastydnutim stejně jako ty děti.
přesně tak. to, že mikroorganismy v lidském těle nějak kooperují je sice prokázané, ale takový striktní závěr z toho fakt dělat nelze
Korsičanka Nejde, ale já už to tu psala, ze se tu v tom společně s potěšením rochníme a lidi venku jsou kolikrat mnohem víc v pohodě bez těch sdílených informací (pokud nečumí nonstop na čt24)
na druhou stranu už jsem se dlouho tak nezasmala, jsk tem koronavirovym vtipum ![]()
MP Marge Dík za report. Hrozně mě to fascinuje a jsem zvědavá jestli se něco bude dít dál. Možná by stálo za úvahu založit vlákno. ![]()
Kora To je skvelý nápad. Ja sa duchariny bojím a tak by som vedela kam neliezť. ![]()
paktofonika já se bojím taky, ale tak nějak příjemně. Teda pokud by mi něco pobíhalo v noci po kanclu nevím nevím.
Jinak rodičovská populace je promorena nastydnutim stejně jako ty děti.
No nevim teda. Dyk i tady v dětským vlákně se každou chvíli skuhrá, jak jde potomek na den do školky a pak je tejden doma, že tam něco chytil - přičemž dospělýmu nic neni.
Dospělí dodržujou víc tu hygienu, haranti se rejpaj v nosech, soply jim tečou až po bradě, pusu si při kašlání nezakrejou... ty se promořej v kolektivu daleko líp!
Kora pokud by to probíhalo v noci, tak ať klidně pobíhá.... V noci tam nejsem.. ![]()
barbucha mně děti nosily ze školky takové mordy, že jsem byla permanentně nastydlá od podzimu do jara (a v létě zas rotaviry).
Rejpani v nosech je prý imunizuje, říkají jiné výzkumy ![]()
Nikdy jsem v dospělosti nebyla tak na umření, jako když jsem si jednou ze Silvestra dovezla od harantů kamarádů anginu, haranti se za 4 dny oklepali a já byla 3 tejdny na neschopence
kamaradka má dite první rok ve školce a jsou vyřízený na stridacku všichni prakticky furt
Teď jsem si na to vzpomněla v nakupovacím vláknu, ale napíšu to sem, můj muž dostal do práce nabídku na desinfekční gel-půl litru za tisíc korun!!
Potvrzuju, ze detsky bacily na me pusobi strasne agresivne.
Garfie no nekup to! Je to hnus, jak nekdo rejzuje za kazdych okolnosti.
continuity Kokoska Normálně to prý asi nahlásí na čoi. :-) Stejné množství mi donesla sousedka zadarmo, vyrábí si ho v práci sami....výrobní cena jedna nula nic.
Tohle je docela zajímavý čtení. Jestli je to pravda, tak by možná ta několikadenní izolace i pomohla. Ale já už opravdu nevím, čemu se dá věřit a čemu ne.
Garfie i kdyby to nebylo skoro zadarmo, takhle tezit ze soucasne situace chce fakt zaludek.
Garfie i kdyby to nebylo skoro zadarmo, takhle tezit ze soucasne situace chce fakt zaludek.
já bych řekla, že by to snad mělo být i postižitelný. Něco jako rabování a tak.
Torrah presne!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.