notna já to nechápu, babička mi bacpala plnou tašku látek, že prý pro někoho, kdo to šije na kšeft. Tak jsem ji řekla, že to, co se hodí na roušky ( není to všechno bavlna) maximálně někomu daruji.
Jsou lidi, co to všechno vidí přes peníze, strašne ![]()
notna já to nechápu, babička mi bacpala plnou tašku látek, že prý pro někoho, kdo to šije na kšeft. Tak jsem ji řekla, že to, co se hodí na roušky ( není to všechno bavlna) maximálně někomu daruji.
Jsou lidi, co to všechno vidí přes peníze, strašne ![]()
MP Marge diky za sdileni, mam z toho husi kuzi. Docitam az ted, vcera jsme meli vecirek do tri do rana. Bylo nas sest a dokonce jsme si i on line zatancili na nasi oblibenou pisnicku. Pochvaleny bud teams a lidi, se kteryma je sranda za vsech okolnosti :-))
Tak to rozhodne ![]()
Ja socialni izolaci netrpim, protoze chodim normalne do prace, ale chudak sambo je porad doma sam, nemuze se jet ani povyrazit do Rockfordu, a uz mu z toho zacina slusne hrabat. Ten by nejakej takovej vecirek potreboval...
MP Marge Dík za report. Hrozně mě to fascinuje a jsem zvědavá jestli se něco bude dít dál. Možná by stálo za úvahu založit vlákno.
Paranormalni vlakno by bylo super!!! ![]()
Tak, Illinois je ode dneska oficialne v karantene. Smi se jen do prace a z prace, na nakup a do banky, ven se psem, za rodinou a do prirody. Takze v podstate jako v CR, ze jo!? DeKalb jeste iniciativne vyhlasil zakaz vychazeni od 7:30 PM, takze kdyz me cestou z prace uprostred noci zastavi policajti, budu muset dokazat, ze jsem "essential personnel".
Ale rousky se tady vubec nenosi, ani to nikdo nenavrhuje - jakoby Amici vubec netusili, ze neco takoveho existuje ![]()
MP Marge mně přijdou američani těžce v klidu, psala jsem si s tím veteránem, je mu 75, takže je ohrožená skupina (i když je nepochybně fit víc než já, chodí každý den! na 2 hodiny do posilovny
)
a on tedy nemá pocit, že by bylo čeho se bát. akorát je naštvaný na spoluobčany, kteří vykoupili supermarkety. klidně dál jezdí na pravidelné lékařské prohlídky, do dunkin donuts (to vidím, protože momentální polohu sdílí na fb)...bydlí v arizoně.
Jiná Realita To je presne ![]()
v časech koronaviru se uklidňuji novým objevem - topi the corgi ![]()
Jiná Realita Topi je skvelej![]()
Torrah Možná na tom něco je, u nás je na tom nejhůř ten taxikář, takže se dá předpokládat, že byl infikován opakovaně, když vezl 90 lidí.
To je fakt zajímavý.
rozarka Ted by to jeste mohli v pondeli fakt spustit...
V Itálii rekordní peklo dnes. Přírůstek mrtvých 793, z toho jen v Lombardii 546. ![]()
domenica
strašný, nebere to konce.
continuity prečo je Slovensko časovaná bomba?
Jiná Realita Topi je úžasný
myslíte, že může být pravda, že itálie různými formami pořádala objímání s číňany, aby se necítili ukřivdění kvůli tomu, že se jim lidi vyhýbají kvůli koronaviru? to snad musí být nějaký hoax?
letfenixa Třeba se pletu, ale myslím, že tam docela málo testuje a je tam obrovské množství lidí, kteří se vracejí ze zimní pracovní sezony v Alpách, rakouských i italských, jsem s nimi v jedné FB skupině a opravdu si většina z nich s karanténou moc hlavu nelámala. A když jsem viděla ty záběry z Jasné, poté co zavřelo Slovensko školy...
Pro majitele domácích mazlíčků
pokud je to tak, tak je to dobrá zpráva pro všechny majitele
Edit - část Roušky a domácí zvířata
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.