Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 21. března 2020 12:52

Torrah taky jsem rano cetla, zajimave, no tezko rict

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 21. března 2020 12:55

Tahle snaha se obohatit prodejem něčeho nedostatkového nebo strategického má i kulturnětvorný potenciál. Hned se mi vybavily broumovské statky, jejichž stavitelé je financovali z výnosů prodeje látek eráru během válek v 19. století. Konec mírně optimistické vsuvky. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:03

To testování je podle mě úplný základ a stále nechápu, proč se tím dělají takové obstrukce. Zatímco v Litovli otestovali závratných 14 vzorků za den (testují snad jen 3 hodiny denně a v sobotu vůbec, jakože cože???), tak mého otce teď kontaktovala hygiena, že ho chtějí znovu přetestovat (14. den karantény, testován byl první den s negativním výsledkem, celou dobu bez příznaků). Nerozumím už fakt ničemu z toho. 

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:05

dzizisketa hele znamy takhle koupil v prosinci 50 tis rousek a ted je a 250 kc prodal... Tohle je dost optimisticke pro nej ale prasarna na entou... 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:05

dzizisketa 

Tyhle vsuvky jsou hrozně zajímavý, to jsou ty háčky, na který se můžou pak navěsit další informace, až se děti jednou budou učit dějepis. To bych si potřebovala zapamatovat, já si to snad budu psát do deníčku. Val to sem, mě to hrozně baví. 

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:07

rasaNori

Jestli za to postaví super barák, historie mu to odpustí. 

Online Karja
44720 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:08

MP Meri Hele u nas zas netestuji deti, ale mozna protoze rodice rekli, ze deti stejne nikde nebyly, tak je to jedno a testuji rodice kvuli kontaktum? Nevim no. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:10

MP Meri 

Mě na tom testování fascinuje, že z těch otestovaných, kteří procházejí výběrem, je pozitivních stejně míň než 10 %. Zatím si nějak neumím srovnat, co to o čem vypovídá, asi mám málo informací. Třeba chtějí z tvého táty nadělat sérum, jako v katastrofáku. Byl tam nějak dlouho, jsi psala?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:11

dzizisketa 

Myslíš trochu koronového baroka?

Online Karja
44720 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:11

Potrefenáhusa Hele presne, nevim zda jsem to tu nepsala, ale moje mama nic nesleduje, proste chodi do prace, zpravy nestiha, obcas zapne ct24, vsechno jim veri Noo a vcera dostala zachvat smichu kdyz videla samba v rousce a rika: ,,ja se tomu furt tlemim, ale ona je to vazna vec, tolik lidi mrtvejch,,. No jo, jenze je v pohode proste.

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:12

dynda

Koronismus. 

Online Karja
44720 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:16

Jinak ten zakaz vychazeni, nebylo by to trochu jinou formou, proste do prace OK, na nakup 1-2krat tydne s nejakym papirem a psa dat vycurat pred barak, tak jak je to v IT? To je asi proveditelne ne, ono kdyz vas nekdo zastavi, skontroluje a vytahne 15k pokutu, tak to asi priste odsedite doma:-D. Jako ty nakupy v Italii jsem nepochopila, ale pry vyplnuji nejake formulare...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:22

dynda Byl tam několik týdnů. Fakt tomu nerozumím, jako fajn, chtějí mít jistotu, že vyjde z karantény čistej, to je samozřejmě super. Asi maj  volný kapacity, nebo nevím, ale proč se teda ty kapacity nějak nedislokujou do těch kritickejch mist na druhým konci republiky? 

A ještě perlička je, že vedle něj v baráku končí dnes karanténna dalším 4 lidem, který byli na naprosto stejným místě (zbytek mojí rodiny), ale který nikdo netestoval a ani testovat nebude, protože volali (dle pokynů) jen doktorovi, kdežto otec se agilně hlásil i na hygienu. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:26

Karja Italové si musí doma napsat čestné prohlášení, napriklad: Jdu na nákup do Kauflandu. Pak když je na ulici kontrolují, tak musí být někde mezi domovem a Kauflandem. Jestli tam píšou i čas, kdy odcházejí, to už si nepamatuju.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. března 2020 14:10

dzizisketa Doufam, ze ty penize nepromarnej nanejaky podnikatelsky baroko

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 21. března 2020 14:26

Karja Tohle jsem si včera přesně říkala, sice pokladní v Lidlu je tisíckrát ohroženější než já, ale zas nemá za kasou čas si číst všechny katastrofy o ibalginu a kdeco, takže v psychickým zdraví vede.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. března 2020 14:26

v číně to bylo snad nějak tak, že podle rodného čísla nebo něčeho takového byla stanovená "okna", kdy kdo může nakupovat. v jinou dobu nesměl být venku.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. března 2020 14:28

Zrušili mi další konferenci a poslali hromadný mail všem účastníkům - do té doby jsem nevěděla, koho všeho pozvali. No a byla to samá JMÉNA, většinou velcí badatelé, stát po jejich boku by pro mě byla opravdová čest, nemluvě o tom, že účastnit se takovéto konference jako pozvaný přednášející by pro mě opravdu hodně znamenalo, pokud se týká "kariéry". Ach jo. Tohle je mi opravdu líto.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. března 2020 14:48

Mohučanka Chápu a soucítím, sambovi před týdnem volali z Víkendu, že by s ním chtěli natočit reportáž o podniku ... to by byla samozřejmě reklama jako prase. Jenže na to spěchali a nebyli ochotní počkat na konec karantény. No, tak trochu doufám, že teď stejně nenatáčej a ještě se ozvou po krizi ... 

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 21. března 2020 15:57

dzizisketa Kulturně tvorný potenciál tedy nečekám. Znám jednoho, který momentálně prodává jednu roušku z jedné vrstvy obyčejného plátna za 250 Kč. A to je takový duševní mrzák, že tam přinejlepším to budou nová prsa pro milenku.