Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Karja
44721 příspěvků moje polička 22. března 2020 12:46

Dadoo To je desny, ale tak treba se castecne otevrou nebo otevrou s nejakyma prisnejsima kontrolama a presne pro tyhlety pripady preshranicnich rodin. Tak musis zhavit skype, je to pitomy:-/

Jinak mi taky prijde, ze tu karantenu dodrzujeme jen my a par mych kamaradek. Ale snad I to castecne omezeni k necemu bude. Celokarantena by mi asi nevadila, mame zahradu a aspon by byly videt nejake vysledky. U nas na vsi mame prvni pripady, cimz reagoval I jindy flegmaticky svagr a okamzite nakoupil plny kufr jidla, ze nas urcite oblastne zavrou jak na Olomoucku:-D. Ja nevim, ja vim, ze je to pitomy, ale nektery veci mi prijdou obcas vtipny, fakt je to najednou jinej svet.

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 22. března 2020 12:47

milacka Barbucha přišla s tím, že se ve Švédsku rika sambo.

Oslovení přítel vadilo Mutzi a pak se zjistilo, že každému vadí něco jiného. 

Online Korsičanka blogger
13490 příspěvků moje polička 22. března 2020 12:48

Sweet Potato A myslím, že dost diskutujících píše prostě o svém muži.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 22. března 2020 12:49

Karja Ja vam tu svatbu klidne kam dohromady, jestli chces :-D

Jinak svatby nemaji vyjimku, takze dokud jsme ve vyjimecnem stavu, nemuzou se konat a to ani cirkevni. 

Online Karja
44721 příspěvků moje polička 22. března 2020 12:49

continuity Jo, mne ,,vadil,, ten muz:-D. Me totiz v zivote nenapadlo, ze to nekdo pouziva I pro nesezdane partnery, bylo to uplne COOOZEEE? Tak to ted obcas pouzivam, treba u doktora a tak;-). Takze diky no!

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 22. března 2020 12:51
Reakce na Zarinya:

continuity a co je komu do toho jestli jste vzati ci ne?

​Nikomu nic, jenom tady to někoho, už nevím koho nějak trápilo. 

Offline Anaj
234 příspěvků moje polička 22. března 2020 12:52

milacka 

Myslím, že to byla zkrácenina označení ve švédštině - pro označení vztahu  druh-družka, který existoval v češtině.   

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. března 2020 12:53

v diskuzích pod tím, jak to bude dál ve školách, se lidi rozčilují, že rodiče mají přece naplánované dovolené na prázdniny, a pro děti tábory, které jsou zaplacené, a to by všechno propadlo, kdyby byly děti ve škole. jsem pesimista a trochu si myslím, že rodiče o prázninách na dovolenou skoro jistě nepoletí, a dost bych se obávala, že tábory žádné nebudou. aby rodiče nebyli ještě rádi, že je škola, a nemusí řešit, co s dětmi, když budou potřebovat chodit do práce.

asi jsem tím chtěla vyjádřit, že se ve svém pesimismu nemůžu zbavit dojmu, že hodně lidí pořád nepochopilo, že minimálně tento rok bude naprosto jiný, než jsme byli všichni zvyklí. jejich starosti mi připadají takové...nevím, naivní? to očekávání, že o prázdninách se život vrátí do těch kolejí, jaké si naplánovali.

Online Karja
44721 příspěvků moje polička 22. března 2020 12:53

Solathis Hahaha, hele ale my jsme meli uz jako nejakou predstavu a ja rikam sambovi ,,hele jedna pekelnice, vona me ucese, namaluje a nafoti to,, a jakoze super, pak mi doslo, ze to neni nutny,kdyz nas tam bude hrstka. Ale pocitame s tebou, kdyby nahodou!;-)

Online Karja
44721 příspěvků moje polička 22. března 2020 12:54

Jiná Realita Presne no!

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 22. března 2020 12:55

Karja My i moje soc bublina jí také dodržujeme, ale představ si tu úplnou karanténu pro miliony lidí, kteří zahradu nemají! Pšt! 

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 22. března 2020 12:57

Jiná Realita o tu dovolenou ani nejde, to už jsme dávno odpískali, ale ta škola je stres pro všechny a můžu ti říct, že na konec školního roku čeká jako na spasení většina rodičů. Pro mě je už dovolená, když ty děti nemusím ráno nikam vypravovat. 

Skola není zaopatřovací ústav a kromě úplně malinkých deti, max 2. třída, ti obvykle víc starosti vygeneruje než ubere. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. března 2020 12:59

Dadoo Podle ministerstva vnitra může do ČR přicestovat český občan. Taktéž může český občan vycestovat, pokud má povolení k pobytu v jiné zemi. Takže ty (předpokládám) vycestovat nemůžeš, ale dcery by snad přijet mohly?? Sem na český pas a zpět na povolení k pobytu v cizině...

Online Karja
44721 příspěvků moje polička 22. března 2020 13:02

Zu Jako takhle, kdybych byla bezdetna, je mi to jedno. S tema detma je to vetsi potiz, ty nezacnou vic spat a divat se na filmy, protoze je karantena;-). Deti v panelaku bych teda zrovna najare v karantene hodne politovala! Ale treba by melu vyjimku jako psi;-), kratke vyvenceni:-D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. března 2020 13:04

Karja já mám pocit, že jsem četla, že v uničově a okolí nesmíš při karanténě ani na tu svoji zahradu ale možná kecám.

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 22. března 2020 13:04

Mohučanka to je pravda, děti bych na to Slovensko nějak dostala, jenom jim musím vyřídit pasy. No pustím se do toho, hned jak se tady trochu situace znormalizuje. 

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 22. března 2020 13:06

Karja Jenže pak máš psa, kterému krátké vyvenčení fakt nestačí. Se toho fakt bojim

Online Karja
44721 příspěvků moje polička 22. března 2020 13:08

Zu A co dela pes, kdyz mu to nestaci? Taky dava nekolikaminutove rvave etudy jak tygr 20krat za den?:-D:-D

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 22. března 2020 13:20

Karja I na malo llidi je fajn mit pak hezky fotky, kterejma se pochlubis vnoucatum treba, ne? :) 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 22. března 2020 13:36

Pořád nechápu to počítání nakažených, k čemu to vlastně je? Včera jsem si psala s kamarádkou z Olomoucka, na 99 % prodělali s mužem covid, testovat je odmítli, někde evidovat taky, prý jsou mladí, mají zůstat doma a kdyby se dusili, volat záchranku. Nejhorší už prý asi mají za sebou. Mají dvě děti. Takže to jsou možná čtyři lidi, kteří v těch ofiko počtech vůbec nejsou. Kolik takových může být?