mám led v květináčích na terase ![]()
Stěžovací vlákno
Mohučanka Dík, tak už som múdrejšia.
SunEclipse Nám zamrzly ty kyble s vodou, co jsme rozestavili večer kolem broskve...
Mohučanka Sím, všeobecně ne, mně se to nějak ekluje. A furt vidím Černouška Samba.
Sweet Potato
No já zas bojové umění. Naštěstí mám manžela ![]()
Sweet Potato bože, nejsem sama. vždycky, když to slovo čtu, mám před sebou vidinu něčeho negativního.
Jiná Realita Sweet Potato No jo, ale pokud si to dobře pamatuju, tak to vzniklo na popud směšnosti či divnosti mít přítele v pokročilejším věku nebo mít s ním děti, tak jak jim máme říkat?
Zu já jsem za přítele ve všech případech! sambo mi přijde jako dumbo ![]()
Zu Pamatuju vzniklo, říkejte jim jak chcete![]()
Mně přijde pro označení soužití v dlouhodobém vztahu a případně s dětmi celkem vyhovující označení partner. A myslím, že dost diskutujících píše prostě o svém muži.
Jiná Realita mne ako rambo ![]()
Jiná Realita Dobře, no
tak já mu řeknu, že se musíme vzít, vlastně je ideální doba, u nás nikdy ke svatbě nemohlo dojít kvůli odlišným představám![]()
Zu Já sem za to říkat normálmě muj muž, moje žena..žijou spolu, maj spolu děti, hypotéku..fuk jestli prošli rituálem zvaným svatba :)
Zu Pamatuju vzniklo, říkejte jim jak chcete
Mně přijde pro označení soužití v dlouhodobém vztahu a případně s dětmi celkem vyhovující označení partner. A myslím, že dost diskutujících píše prostě o svém muži.
![]()
No, ale na muze mi bylo řečeno, že tím uvádím všechny v omyl ![]()
continuity Ať si všichni políbí prdel ![]()
Ounz Sambo mi přišel vtipnej, ale nemám k tomu označení žádný negativní konotace. V reálu mu stejně každej říká manžel a mě paní a jeho příjmení a už ani to neřeším, však je to jedno :)
Ounz Tak v osobnom živote snáď nikto slovo sambo nepoužíva, to by som sa trochu podivila, ale v diskusii je to podľa mňa úplne jedno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.